Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

prašom paviešint serialus :4u:  aš megztinį geros žmonos kaip ir baigiau, ale bet serialo ten net 7 sezonai, o aš tik 4 pradžioj. biškį jau pradeda nuobodus darytis, nes nieko naujo nevyksta, tas pats per tą patį

Šiaip dabar ką tik peržiūrėjau "Pagrindinis įkaltis" galiu rekomenduot kriminalinis-medicininis http://www.imdb.com/title/tt1587669/

O dabar planuoju http://www.imdb.com/title/tt1637727/        http://www.imdb.com/title/tt3516878/ dar nežinau ar patiks, bet atsiliepimai ir IMDb neblogi....

Aš meilių seilių kai nemėgstu, tai man labai sunku išsirinkt ....  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 21 balandžio 2017 - 12:30

Labos :D

Serialai.. manieji irgi kazkaip issiseme. Va per LRT ziuriu kiekviena diena ispanu seriala ``Seserys``..senovinis.. maciau ir siulu babinu ivairiu spalvu. Tik va gaila, kad lrt nesaugo internete visu seriju.. o pradejo rodyt kovo 8 berods.

Kaupiaus Dauntono abatijai.. 1 serija pradejau ziuret alia kazkaip neuzkabinu ir kita pradejau ziuret.. bet gal reik prisikaupt :hmm:

Sarange, ta pirmaji seriala tai ziurejau per tv3 - man patiko. O va antrojo nemacius, susiradau ir pradesiu ziuret :rolleyes: Aciu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 21 balandžio 2017 - 12:52

pagrindinį įkaltį kažkada per teliką rodė,tik mažokai sezonų buvo. o kiti visai sudomino

Atsakyti

raštas nieko

2f1e7c148c0b589b15e6c1b4b89dbbd2.jpg

Atsakyti

Nu bet ir orelis pakliuvo akcijai Darom....  :unsure:  Bent jau pas mus tai žiema...

Nu va susiradau pora serialų naujų, tikiuosi, kad bent viens įtiks, tada galėsiu varyt begalybines rankoves... Dar būtų gerai, kad vaikais ir maistu kas nors pasirūpintų.... :D

Salta, bet ner labai baisu, liepe pirstines jiems turet. Nesusales gryzo, davesi jis ten 

Atsakyti

raštas nieko

2f1e7c148c0b589b15e6c1b4b89dbbd2.jpg

Ir pats megztukas grazus

Atsakyti

Pagrindinį įkaltį kai pradėjau žiūrėt buvo dežavu jausmas, kad matytas, bet tik pati pradžia, tai gali būt, kad ir esu mačius kelias serijas per TV, o va tų kitų tikrai nesu mačius,  galima sakyt visai nebežiūriu TV, nebent atsitiktinai kokias žinias ar publicistines laidas. Turim du TV, vienas vaikų, kitas vyro, man lieka tik kompas  :D 

Atsakyti

Labas :4u:

Kacumota, smagu, kad gerėja, te :4u: :4u: :4u:

Akcija "Darom", jo, atėjo vaikai su grėbliais, šluotom apsiginklavę, nu ir ką, nedarėm talkos, nes oras tai, lietus pila su gūsingais tokiais apsisukimais :) Tai 12 valandą šiupinį vaikams išdalinom, gėrimus ir sausainius sumaitinom, va tokia "talka" pas mus buvo :)

Rimtai, kas sekanti? :nestuke

Mūsų katino vardas "Gazas" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 21 balandžio 2017 - 13:38

Prisiminiau vieną rusišką serialą, kurį labai mielai abu su vyru žiūrėjom - "Mentovskije voiny" :rolleyes: Jį berods ir per kažkokurį lietuvišką kanalą rodė. Kas mėgstat detektyvus su kažkiek veiksmo, jumoro doze ir žavingu idealistu pagrindiniu herojum - rekomenduoju :4u:

Atsakyti

kašaras toks biškį išsigandęs :D

80ed366ef5108abc6e73930b63beec81.jpg

Atsakyti

DAWA_1_medium2.pngDSC_1377-2_medium2.JPG241VKES16_medium2.jpga-escape_medium2.jpgFoto_2016_0192_01_medium2.JPGjeanie_lg_medium2.jpgDSC_0050_medium2.JPGDSC_6966_medium2.JPGmiyagi_201_medium2.jpgDSC_0131_medium2.JPG

Atsakyti

kai turi visų po kamuoliuką....

a996c49511b88043971a6e287f4a5eb9.jpg

Atsakyti