Nu Drakius visai jam tiktų
Labas rytas,
Pas mus vos ne pūga.... kažkoks siaubas, o savaitgalį planavom į kaimą medelių sodint, bet orą žada baisų...
Luknės užklasinė veikla savaitgaliais mane jau pradeda knisti ir šiaip noriu atostogų, bet ne tokių, kad neit į darbą ir namie tupėt, o normalių... ar meeto kokio reik ar ko, nes jaučiu jau poreikį atsijungt kažkokiu tai būdu
kaži į kurią pusę vėjas pučia blink Vilniaus ar link Radviliškio
labai tave suprantu su tom užklasinėm veiklom.... mano panos aišku, didelės reik gali ir pačios pasirūpinti, ale bet kai gražiai paprašo, arba kai šalta, tai gaila, lekiu ir nuvežt ir pravežt. tai savaitgalis gaunasi toks nei šioks nei toks, dienos kažkokios sudalintos, negali atsipalaiduot ir užsiimt ūkiu.
oi koks kasaras didelis suprantu , kad norisi lietuvisko vardo , ale nepritaikau mezgiminiu pavadinimu .
galvoj sukasi, Jarnis, Knitas
Labos
už vaikų traumas Kad lengvai sveiktų
Smagu labai dėl Olaivos Papasakok, kaip vyras katiną atras
Vardo nepasiūlysiu, niekas nešauna į galvą. Iš vaikystės dar įstrigęs charizmatiškas fizikos mokytojas su savo taksu Metru. Vis sakydavo, kad nuo nosies galiuko iki uodegos galiuko lygiai 1 m., todėl vardas toks
Drakius mano jau rezgė planą siūlų prisipirkt, kai tiek visko gražaus parodėt. Bet atkalbėjau, kad wow efektas tik foto būna, o realybėj - tiesiog gražūs kokybiški siūlai. Patikėjo Planas prieš perkant numegzt suplanuotus projektus vis dar vykdomas
Naujo gyventojo atsiradimo istorija
Vakar vežiau savo Luknę tirti alergijos katei,šuniui,medžiams,žolėms ir pelėsiui.Tai pagrindiniai alergenai.Ji sėdi ir murma:"Kad tik katytėms nebūčiau alergiška..." Gydytoja pasiteiravo,ar nori katiną turėt? Luknė išpasakojo jai visą mūsų Košmaro istoriją ir naujo katino paieškas. Po 15 minučių alergija niekam nepasireiškė ( valiooooooo ) ir gydytoja sako:" Lukne,aš tau išrašysiu receptą katinui." Gavom lapelį su adresu,tel. numeriu.Pasirodo, jos dukra išvažiuoja į užsienį gyventi ir ieško kam katinėlį 1 metų atiduoti. Sako nuvažiuokit,pažiūrėsit,gal patiks...Ir kaip mums gali nepatikti gražus,švarus,naminis katinėlis? Kažkada jį paėmė iš prieglaudos ir įkurdino namuose. Tai tiek apie mūsų miau
o tai tas naminis katinėlis vardo neturėjo?
o tai tas naminis katinėlis vardo neturėjo?
Otis
Aciu visom uz palaikyma.vaizdas gereja.Viskas bus gerai,tik vaiki reik gal panciot pradet
Nu bet ir orelis pakliuvo akcijai Darom.... Bent jau pas mus tai žiema...
Nu va susiradau pora serialų naujų, tikiuosi, kad bent viens įtiks, tada galėsiu varyt begalybines rankoves... Dar būtų gerai, kad vaikais ir maistu kas nors pasirūpintų....
Nu bet ir orelis pakliuvo akcijai Darom.... Bent jau pas mus tai žiema...
Nu va susiradau pora serialų naujų, tikiuosi, kad bent viens įtiks, tada galėsiu varyt begalybines rankoves... Dar būtų gerai, kad vaikais ir maistu kas nors pasirūpintų....
prašom paviešint serialus aš megztinį geros žmonos kaip ir baigiau, ale bet serialo ten net 7 sezonai, o aš tik 4 pradžioj. biškį jau pradeda nuobodus darytis, nes nieko naujo nevyksta, tas pats per tą patį
Mano dičkis kažką "darys" . Oras su vakardiena palyginus - brr. Vakar pomidorai saulutėj visą dieną šildėsi, šiandien balkone kenčia. Lėksiu šiandien į Alytų, kad savaitgalį laisvą turėčiau. Laisvas, tai labai sąlyginai, na, bet bent jau skirtas savo šeimos reikalams, koncertui ir pan. Į sodą noriu, bet tik trumpam apsidairyt, bet su mano lėtapėdžiu brangiuoju trumpai niekada neišeina, ypač, jeigu tvorą tvers... Tai gal vėl nevažiuosiu, jeigu bus išvis važiuotinas oras....