Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

LIniuka, nesinervink, nebėr ten berniukų ir šiaip siūlų nieko gero nėr :D Palauk, kol parodysiu, gal visai nepatiks :D

Nuskambėjo taip lyg tavo drakius dar ten kažką būtų nusižiūrėjęs ir bijo, kad Liniuka nenupirktų :lol:

Atsakyti

nu va, ko aš anksčiau jūsų nepaklausiau, o tai išverčiau visą bliūdą lauk, nors kai pagalvoju, tai ir pati galėjau desimąstyti iki tų mielių  :oh: o dabar grynai teoriškai, jei aš vėl viską sumakaluosiu su tais miltukais + mielėmis ir atsidėsiu dalį tos parūgusios masės į stiklainiuką  ar čia jau vadinsis raugas kitam kartui, ar vis tik reikia eiti ten penkias dienas makaluoti, kaip Qqutė sakė?

OI, dėkui Restar. tu jau ir su instrukcijomis, spėju turėsim duonelės :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 12 sausio 2017 - 10:54

Nežinau kodėl, bet savo žalios tvidinės liemenės nenešioju, gal reikėtų pradėti, pastebėjau, kad savo mezginių kažkodėl nedėviu :hmm:

Atsakyti

Restar, įdomu :hmm:

įdomiausia, kad užvakar tokį gerai užciberžolintą pateikalą valgiau, bet matyt ji pakepinta/patroškinta praranda savo gerąsias savybes.

eisiu per piet ciberžolės :rolleyes:  su kefyru aišku sunkiau, bet gal kaip nors.....

Atsakyti

kapseika nu..geriau makaluok kelias dienas, bala zino kas ten gausis su sausu ir mielem

Atsakyti

missdehavilland2b_medium2.jpg193031_194146613957104_110941662277600_4audrey_coat_rgb_medium2.jpg3392744190_1810c3b51d_z.jpgIMG_7224_medium.jpg4999478562_af44ddabd8_z.jpgTarasovich-Clark_Pullover2_medium.jpgSimply_medium2.jpgavocet_b_lg_medium.jpgObraz_066_medium.jpgObraz_1a__30__medium.jpg

Atsakyti

Priedas  20170111_194349.jpg   1,3MB   3 Parsiųsta kartų

Mano kovinė liemenė (iš per pirtį nukautų siūlų). Pac tas rūbas šalčiams, leidžia dèvėt plonytes palaidines.

Atsakyti

sarangut, ar pas "berniukus" raudonu siulu yra. pusvilnes kokios.??? cia drakius, isgirdes apie stebuklinus silkinius tvidus, liepe uzklaust

Atsakyti

PS merino 24  g. liko ;)

Atsakyti

Aik tu sau, Gadget, koks derinukas :wub: 

Atsakyti

Bandyk su citrina, o gal ir šiaip tu nejautri ciberžolei. Man tai ji nepatinka :), tai reikia prisivertinėti. Na, ir nebūtina iškart 2 šaukštelius, gali pradėt nuo mažiau. Aš, kadangi susiruošiu beveik per vėlai, tai geriu, kad mažai nepasirodytų :).

Nu jo, kai kam šalčiai - pretekstas dėvėt plonas palaidines, o kai kam - neišlįsti iš vilnonio megztinio, šaliko (darbe) ir trekingo batų. Dar su vilna pėdkelnės, džinsai šiandien ir vis tiek šalta... Ligoninėj, aišku, bus šilta, bet stoviniuot visur, tai ne...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 sausio 2017 - 11:29

Gadgetuk, nu labai gražu, o ko ne ant savęs, būtų nugriuvimiškai gražu :wub:

Atsakyti