LIniuka, nesinervink, nebėr ten berniukų ir šiaip siūlų nieko gero nėr Palauk, kol parodysiu, gal visai nepatiks
Nuskambėjo taip lyg tavo drakius dar ten kažką būtų nusižiūrėjęs ir bijo, kad Liniuka nenupirktų
nu va, ko aš anksčiau jūsų nepaklausiau, o tai išverčiau visą bliūdą lauk, nors kai pagalvoju, tai ir pati galėjau desimąstyti iki tų mielių o dabar grynai teoriškai, jei aš vėl viską sumakaluosiu su tais miltukais + mielėmis ir atsidėsiu dalį tos parūgusios masės į stiklainiuką ar čia jau vadinsis raugas kitam kartui, ar vis tik reikia eiti ten penkias dienas makaluoti, kaip Qqutė sakė?
OI, dėkui Restar. tu jau ir su instrukcijomis, spėju turėsim duonelės
20170111_194349.jpg 1,3MB 3 Parsiųsta kartų
Mano kovinė liemenė (iš per pirtį nukautų siūlų). Pac tas rūbas šalčiams, leidžia dèvėt plonytes palaidines.
Bandyk su citrina, o gal ir šiaip tu nejautri ciberžolei. Man tai ji nepatinka , tai reikia prisivertinėti. Na, ir nebūtina iškart 2 šaukštelius, gali pradėt nuo mažiau. Aš, kadangi susiruošiu beveik per vėlai, tai geriu, kad mažai nepasirodytų .
Nu jo, kai kam šalčiai - pretekstas dėvėt plonas palaidines, o kai kam - neišlįsti iš vilnonio megztinio, šaliko (darbe) ir trekingo batų. Dar su vilna pėdkelnės, džinsai šiandien ir vis tiek šalta... Ligoninėj, aišku, bus šilta, bet stoviniuot visur, tai ne...