Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange neprašyk kad nuvyniotu, gal Nitės drakius pasidalins :D

Aišku, kad pasidalins  :D imk, Šarange, dydelęę babiną  :D

Žiūriu, kad mano drakiaus geras apetitas, bet šiap jis dosnus kitų drakių atžvilgiu  :lol: 

Atsakyti

Kacumota :4u:  ramybės :4u:

Sakot, galėčiau dirbt kokybės kontrolėj :D

Šventės baigės, reik imt mezginius už ragų :angel2:

Priedas  IMG_4623.jpg   175,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pasistengsiu nepamiršti vakare žvėriaus guolį pakedenti, atsiųsiu foto, jei kažką rasiu.  :rolleyes:

Aciu, lauksiu ziniu :wub:

Rasyte, o tu Šilainiuose būni ar kitam krašte Kauno? Galėtume kur kavos pagert ir natūroj pačiupinėtum, ką mano drakius turi (be rožinės). Čia kalba būtų apie pirmadienį, nes savaitgalį prie jūros būsiu.

Busiu Silainiuose, alia kavytei kazi ar bus laiko, nes labai jau suspausta ``darbotvarke,, :D

Kacumota :4u:

Atsakyti

Šarange - atsakymas į tavo klausimą - blogai. Nebėr, ką daugiau ir besakyt. Sunku matyt, kai žmogus gyvas, bet... Ypač, kai dar pagauni (nors retai) santykį. Eina švilpt, kaip sunku būna. Žodžiu, nenoriu plėstis.

Lace - man buvo žiemą kažkada, vaistinėj pakonsultavo, bet jau pamiršau, ką tiksliai gėriau - kažką iš B grupės, pavadinime yra žodis tiaminas. Davė  1 lapelį savaitei po 1 tabl mažutę ir sakė, kad užteks. Gal po antros tabletės nustojo tiksėt ir nesikartoja kol kas.

Atsakyti

Hilou visoms  :4u:

sapnavau šiandien Šilingę su pilvuku :) ir berods dar Restar irgi su pilvuku

iš vis nėščių moterų visą būrį sapnavau ir sesė ir aš tame tarpe buvau :unsure:

Nu labadiena  :blink:  Prašom nesapnuoti manęs tokiame kontekste  :lol:

Atsakyti

Rasyte, o tau šitie netiko/nepatiko https://www.siltassi...lai-organic-350

Atsakyti

Šilinge, nesipriešink geriems dalykams (man taip kunigas per vestuves sakė, kai vyrui sunkiai sekėsi žiedą užmaut :D ). Matai, kad estafetė sustojo. Taip dar nebuvo sektoj. Gal kuri nepasisakot? 

Atsakyti

Kacumotai  :4u: 

Atsakyti

Šilinge, nesipriešink geriems dalykams (man taip kunigas per vestuves sakė, kai vyrui sunkiai sekėsi žiedą užmaut :D ). Matai, kad estafetė sustojo. Taip dar nebuvo sektoj. Gal kuri nepasisakot? 

Niuma, kad jau gal gana man... Mažajam 16, didžiajam vasarą sueis 18, aš jau laukiu, kad bernai greičiau iš namų išskristų, ką jau čia pradėt vėl iš naujo. Dar pagalvodavau, kol nebuvo toks didelis laiko tarpas praėjęs, na bet dabar jau labiau anūkų laukti, o ne nuosavų...

Atsakyti

Rasyte, o tau šitie netiko/nepatiko https://www.siltassi...lai-organic-350

As manau, kad jau storoki jei megzti is 3 siulu :hmm:

Atsakyti

Kacimota :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Kacumota, siaubas  :blink:  Kad tik gerai viskas baigtųsi  :unsure: 

Ryt planuojam važiuoti į Vilnių. Gal vietinės patars, kur verta užsukti pažiūrėti siūlų? Laiko turėsiu labai mažai arba neturėsiu visai, dar nežinau, kaip pavyks su vaikais...Praeitą kartą, kai taip važiavom, man labai patiko Midara, bet šį kartą nieko iš jos asortimento nereikia. Nepatiko Siūlų oazė ir Siūlų šalis, brangu ir nieko įdomaus. Norėtųsi, kad būtų kažkas, ko nėra Kaune  :)  Galvojau apie šiltą siūlą, bet jei reikia tartis telefonu dėl atvykimo laiko, tai man netinka, aš galėsiu atvykt kai/jei dukra užmigs, to nepaplanuosi... Gal dar kokių "taškų" yra, apie kuriuos nežinau?  :hmm: 

Atsakyti