Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt,

Abelo - kaip gerai, kad tave turim :4u:. Man su  uosle tikrai pasitaiko sutrikimų, ima ir išnyksta. Nuo pernai rudens prasidėjo ir dabar kartais pasikartoja kraujas iš nosies bėgti. Na, bet tabako kvapas jau nebekankina :)

Qqute - nu tavo ir sapnai - linkiu, kad tau išsipildytų :).

Kacumotai su berniuku stiprybės... Tėvo žmonai be bėdos su mano tėvu prisidėjo dar anūkas - bėgo per perėją ir... jau 2 sav Kauno klinikose guli. Džiaugiasi, kad ne smegenys, o koja sutraiškyta ir gal ranka, jau nebežinau... Ne rožėmis klotas tas gyvenimas - o lytiniu keliu plintanti mirštama liga...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 balandžio 2017 - 08:48

Restar, bėda kad aš nenoriu kad man išsipildytų :D

Atsakyti

Labas rytas,

Kacumota - laikykitės. Baisu kai vaikai traumuojasi ir serga.

Dantimis griežiu. Bandžiau kapas - buvo dar blogiau. Nuo žandikaulių judėjimo jos neapsaugo tad gavosi žandikaulių skausmas.

Tiesiog reikia pačiai save kontroliuoti, stengtis atpalaiduoti veidą

Atsakyti

o kažkokia tai nauja kryptis yra sportinė: veido gimnastika. gal padėtų kontroliuoti tuos raumenukus.

aš pati tai tokios bėdos neturiu ir nelabai suprantu, nes mano kaip tik manau per didelis raumenų atpalaidavimas.

bet mano dukrytė viena tai labai įsitempusi, nors dantukams tai neturi įtakos, bet visas kūnas kaip akmuo....

Kacumota :4u:  viskas bus gerai, užgis dantenos, išaugs dantukas, gali tekti gal pakoreguoti  augimo vietą, bet manau, kad viskas įmanoma. bus matyt ką stomatologas pasakys

Atsakyti

Tiesa, dar pamiršau pasidžiaugt Abelo konsultacijom, net jei ir neaktualu, labai įdomu paskaityt, nes niekada pati nedasigalvočiau iki tokių versijų ir labai abejoju aš šeimos gydytojai tiek paaiškintų. Paskutinis atvejis, tėvas buvo pas neurologą, dėl rankos riešo problemos, jau  daryta operacija ir tt, nu žodžiu, sakau tai ką sakė gydytojas??? Sako nieko, nepratarė nei žodžio, sako visą laiką rašė ir tik pasakė, kad grįžt pas šeimos gyd.  :oh:  Nu aišku, tie vyrai negi ko paklaus, jei neklausi, tai kam burną aušint, bet nu tai vistiek, nors sakinį kokį gydytojas suregzt gal galėtų jei ateina žmogus su problema, o vizito laukia mėnesį ar daugiau.....  :oh: 

Restar.... o kaip tėtis?

Atsakyti

Tiesa, Nite, jei neapsigalvojai, ir jei neišpirko galėsiu paimt tų siūlų, sesė kaip tik savaitgalį atvažiuos, įdėčiau, bet ritės tai nemažos, kiek pamenu, gal net apie 1kg, prašyt, kad nuvyniotų? 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

šiandien bandysiu vaistinę šturmuoti, tik dėl to kalcio nežinau - labai jau mano santykiai nekokie su milžiniškom ir visokiom kramtomom tabletėm.  :oh:  Bet "tiksinti" akis nervuoja labiau, būna net pasidažyt ryte sunku  :mirksiukas: 

Atsakyti

Ačiū apie Lapinskaitės priminimą  :4u:  esu ir aš alie ją girdėjusi gerų dalykų, reiks nuvažiuoti.

Na jei tikrai turesi visu 3 panasiu atspalviu ir butu nesunku atvyniot (tik tikrai neisivaizduoju po kiek man ju gali reikt (megstu turet daugiau )) ir atsiustum i kauna iki antradienio :unsure: Buciau ir as ir drakius dekingas :wub:

Pasistengsiu nepamiršti vakare žvėriaus guolį pakedenti, atsiųsiu foto, jei kažką rasiu.  :rolleyes: 

Kacumota, imk  :4u:  Plaukų dažų kainos tai nekompensuos, bet mes su tavim  :mirksiukas: 

Atsakyti

Vyras sugalvojo, kad šiandien trečiadienis. Ir užpyko, kad Senukai nuolaidų nedavė. Va ką šventės padaro :) 

Rasyte, o tu Šilainiuose būni ar kitam krašte Kauno? Galėtume kur kavos pagert ir natūroj pačiupinėtum, ką mano drakius turi (be rožinės). Čia kalba būtų apie pirmadienį, nes savaitgalį prie jūros būsiu.

Atsakyti

Ir iš viso, KAUNIETĖS, senai kavinomės. Gal pirmadienį susibėgam kur nors? 

Atsakyti

Šarange neprašyk kad nuvyniotu, gal Nitės drakius pasidalins :D

Atsakyti

Čia kai neapsisprendžia ar prie gražių, ar prie protingų mestis, tai miega per abi lovas iš karto.

Savarankiškumas mano- nuėjo ir atsigulė: 

Priedas  received_1287770104594068.jpeg   130,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti