Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ooo! Tai tikrai rasit :) iš vidaus viskas konkrečiau ir kitaip atrodo ;)

Atsakyti

Man magnis milteliais skaniai geriasi. Saldus. Aš tiesiai ant liežuvio susiberiu. Vilius irgi taip daro. Emiliui- į arbata prieš miegą įmaišydavau, kai buvo nemigo naktys dėl dantų ir pilnaties. Atpalaiduoja raumenis, medikė patarė pabandyt. Padėjo.

Dar mano kukliom žiniom, kalcis pasisavinamas geriau, kai kartu būna vit D. (Nutrilite yra kalcis, magnis ir vitD - 90 tabl- 15 e). Šitą geriu ir pati, ir vaikams duodu. Nes, kaip sakė paskaitoj, vaikams būna augimo šuoliai 3-6 m. ir 9-12 m., kai ypač rekomenduoja kaulams ir raumenims papildomai kalcį ir magnį. Vilius nustojo naktim skųstis kelių skausmais. Ar sutapimas, ar išaugo, ar padėjo - nežinau. 

Atsakyti
Labas rytas
Pamezgimo diena neplanuota, po vakar dienos isgasciu.Vaikas mokykloj nevykusiai griuvo.kraujo upeliai, lupa per puse,islekes dantis, greitoji,priemimas,siules.....siandien dar ziuresim ka stomatologas.ismuse pienini bet dantenos kaip po sprogimo.ir kaip tom mamom plauku nedazyt
Atsakyti

sveikos,

kas per gražumas šio ryto, nors imk ir pasileisk pievom ir laukais :D

Ristina, su gimtadieniu!!! linkiu sėkmės ariant naujus dirvonus, smagu matyti, kaip atradinėji save, o kartu įkvėpi ir ne vieną mūsų, jei ne naujiems dirvonams, tai bent jau kruopštumui, savikritškumui. va praeitą dieną megztelėjau kliurką su bruoliu, tam vakarui net įtikinau save, kad nieko tokio - toks sumanymas :B, ale bet ryte prabėgo mintis, vat susitikčiau su kokia Ristina, išsitraukiu savo mezginius pasigyrimui ir tokia gėda :D viskas baigėsi paardimu....

Abelo, turiu ir aš klausimą, suneramino mane mažosios dantistas. Prieš tai beveik du metus lankėmės pas kitą ir jis nieko tokio neužsiminė, dėl tam tikrų kliurkų su mano vyresnėliu, nutariau keist gydytoją. ir jau pirmo vizito metu, labai nusistebėjo, kad mažylės dantukai siaubingai nugaląsti, pasak jo dar taip nematęs, nei kad tiek daug, nei, kad taip tolygiai. ir neva naktinis gręžimas prasideda smegenyse ir čia jau niekaip nepaįtakosi, apsaugnių kapų dėt taip pat dar negalima, žandikaulis tebesiformuoja. sakyk, gal tu turi kokių minčių? pieniniai, kaip pieniniai, bet kai ims augt nuolatiniai, kaip su jais bus, o ir tas skirtumas koks didžiulis bus :unsure:

Atsakyti

Labas rytas

kacumota vajai :4u: :4u: :4u:

visoms kam reikia irgi :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Labas rytas...

Laikykitės. Kaip tuos vaikus apsaugot nuo traumų? 

(aš vyrui grasinu, kad mažą pririšiu prie stalo kojos, nes alpinistas auga).

Man šiandien tvarkymosi bzikas užėjo. Kuopiu namus.

Atsakyti

Labas rytas,

Lace, mano manymu labai nebloga yra dermatologė Kairiūkščio g. profesorė tokia Lapinskaitė. aišku, negaliu komentuot kaip pas ją santykiai su vaikais, bet esu mačiusi eilėje laukiant ir su jais. Važiuoja pas ją iš visos LT. kaip žinom, dermatologams siuntimų nereik. Ta Lapinskaitė man patinka tuo, kad žiūri į ligą ne lokaliai, t.y. gydymui taiko ne vieną kokį tai metodą. Pati netgi komentavo, kad neužtenka pasekjmę likviduoti, reikai žiūrėt kam priežastys.Kad vien tepti tepaliukais odą neužtenka, nes ligos sukėlėjai gal slėptis visai ne paviršiuje, dėl to taiko kompleksinius gydymus. na, ir ligų atapžįsta gerokai daugiau nei jos kolegos

bet jeigu turi ryšių, tai gal net geriau surasi :4u:

iš mezgimo fronto: vakar tesugebėjau nuardyt vieną atnarą taisomo mezginio, primontuot atgal jau nebe....

Atsakyti

Lapinskaitė sena gydytoja, bet gal vis dar gera :) Kolegės dukrai atpažino žvynelinė, kurios nematė keli dermatologai- ji buvo tik delnuose ir paduose.Mergaitei labai sausėjo tose vietose  oda ir siaubingai bijojo šalčio. Tai tik  Lapinskaitė iš karto nustatė diagnozę...

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Argi čia vargas? Aš pati visai neseniai pasiguodžiau  Nitei, kad nerandu tinkamos spalvos siūlo ir man per dvi dienas buvo suorganizuota "greitoji pagalba" su keliais spalvų pasirinkimais.  :wub:  ta mezgėjiška draugystė yra nereali  :wub: jokia geriausia draugė ar vyras nesupras kaip žudo jausmas, kai yra idėja, nugaroj kablys, o siūlo tinkamo nėra  :oh:

Va va.. sito jausmo be mezgeju tikrai daugiau nieks nesupras :wub:

Na jei tikrai turesi visu 3 panasiu atspalviu ir butu nesunku atvyniot (tik tikrai neisivaizduoju po kiek man ju gali reikt (megstu turet daugiau )) ir atsiustum i kauna iki antradienio :unsure: Buciau ir as ir drakius dekingas :wub:

Mezgu is mamos likusiu skaros siulu alia baktusa mazikei :wub: nuziurejau, kad prie striukes splaviskai labai tinka :D reik baigt iki keliones :)

Atsakyti

sapnavau šiandien Šilingę su pilvuku :) ir berods dar Restar irgi su pilvuku

iš vis nėščių moterų visą būrį sapnavau ir sesė ir aš tame tarpe buvau :unsure:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Su praėjusiom Šv. Velykom, jus, mergaitės :4u: Žinoma linkiu saulėtų dienų, ledinukų spalvų pavasarinių siūlų, gražių idėjų ir smagių relaxso su mezginiu minučių :wub:

Mačiau daug grožių, bijau visus vardinti, ir Šarangės megztuką dukrytei :wub:, ir Donstop megztuką sūnui :wub:, ir nuostabias Ligvitos skaras :wub:, ir Ristinos grožius :wub:

Man nuo sunkaus pleduko irgi riešas jaučiasi, bet taip norisi jau jį užbaigti, kad galėčiau pradėti kitus mezginius, norisi kuo daugiau siūlų "sudoroti", kad galima būtų apie naujus svajoti...

Visoms, kam reikia :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:, ypač Kacumotai :unsure:

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien labai noriu pritarti Lace mintims apie mezgėjišką  ir drakišką rūpestį ir Kapseikai apie Ristiną ir kokybę...

Dar prisijungčiau prie klausimo apie griežimą dantimis.

Kacumota, siaubas, kaip baisiai nuskambėjo, čia gal per kokią kūno kultūrą?  :4u:  :4u:  :4u: 

Šiandien mano planetos  mažiau juda, bet juda, jau įsirašau ir aš į dejuojančių bobučių gretas....  :oh: 

Atsakyti