Pas Vinci nieko neradau, arba ieskot nemoku
Ristinai
aš šiandien spalvom užsiiminėju,neriu mandalą gaminu Luknei žaislą
Šitas raštelis man dar labai gražus...
labai gražus raštas, schema yra kur nors?
Labas.
Ristina su tavo diena!!!!
Labas.
Ristina su tavo diena!!!!
Jokio Buvo dar Bordo, link raudonumo, bet nebėr.
Va tokie.
Čia foto gal jie kiek tamsesni/ryškesni atrodo, negu realybėj.
Ajajai ajajai, a tu girdi kaip mano drakius lenciūgą griaužia
Visai žvėriui skonis sugedo - duok jam to rudo siūlo, nors tu ką nerūpi gyvuliui nei kad su vilna, nei kad rudas pagatavas ristele bėgt į Anykščius
Vienžo, jei kada nueisi pažiūrėt į naują siūlų berniuką ir to tvido dar ten bus, tai paimk mano žvėreliui babinikę ne mažiau kaip puskilį - tegul sau turisi
Nite, ar tau viskas gerai? Nesergi? Temperatūrą matavai?
Nite, ar tau viskas gerai? Nesergi? Temperatūrą matavai?
Kam temperatūrą? Drakiui?
Aišku, kad man ne viskas gerai Aš tupiu su vaiku VRC, o man paskelbė konkursą ir turiu iki antradienio dokumentus paduot tempia tempia gumą iki vos ne paskutinio momento , o paskui varo taip kad net dūmai rūksta įstaiga iš pirmo 500, b...nnnn
Tai kad magnį gėriau pkankamai intensyviai porą mėnesių, nes buvo mėšlungis kojose įsimetęs. Negi man jį nuolatos ištisus metus gerti?
Pakaitaliot tada reikia su kalciu, kuris būtų su vit. D3 (arba gert jo šalia), ir dar galima kalio papildų pagert. Nes matyt, kažkur išnaudoji staigiai savo elektrolitus (kuriuos tiksliai, nežinau, nes visi trys gali turėti įtakos mėšlungiams).
Gal namuose vanduo labai išfiltruojamas? Nes kai kurie vandens filtrai gali padaryt vos ne distiliuotą vandenį. Geriant tokį vandenį, labai skiedžiasi organizmo mikroelementai ir reikia jų didesnio papildymo. Viena iš išeičių, varoti atsigėrimui mineralinį vandenį (gazuotą ar ne, tavo pasirinkimas).
Gal kartais padidėjo fizinis aktyvumas? Prakaitavimas? Gal neseniai (prieš 2-3sav.) turėjai kokią žarnyno infekciją? Visi šiti reikalai, kaip ir lėtinis nuovargis, stresas, labai padidina magnio ir kalio netekimą organizme.
Norint užtikrint pastovius kiekius, reikėtų mityboj pastoviai pavartot grūdinių kultūrų, riešutų, ankštinių daržovių, špinatų, bananų ir pan. Ir aišku, privengt kavos