Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyte, norėjau siūlyt meriną miksuot, ar Olaivos, ar Anykščių.... :D Kiek gi čia tau reikės, gramelio kito.... tik spalvas nuspręst turi. :)

Alia kas nores cia su manim zaist vyniojant siulus.. babinaitem vietos lagamine tikrai nerasiu :rolleyes: :D

o jei riozine plauku baltos atskiedus?labai melanzas butu?

Jei nieko kito nesugalvosiu, pirmadieni nuleksiu gyvai i casa lana :D

Atsakyti

Dabar ne i tema, bet noriu labai rekomenduoti sausainukus.. nu tikras vaikystes skonis burnoje, tik va neprisimenu kas juos kepdavo.. tikrai ne mama. Sunaudojau marguciu trynius, taip puse kiausiniu neiskeliavo i siuksliadeze :)

http://susaukstuapli...u-vafliais.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 19 balandžio 2017 - 12:41

Rasyte, aš tai jamčiau pigesnį siūlą :rolleyes: nu vis tiek mygom išaugs. Kaip kokybė - nežinau. Tik žinau, kad rusaitės iš to siūlo daug mezga ir spalvinius perėjimus daro.

http://www.e-midara....anagold-800.htm

Atsakyti

Ačiū  :D o kur to tvido galima gaut  :unsure:

Būtent to rudo dar yr siūlinėj  :rolleyes: 

Rasyte, tai, kiek čia tau reiks, gal po vieną kamuolaiti visų spalvų, jei turėčiau (o turiu dauG)  ko tau reik pasidalinčiau :D (Ponas Dr. gal negirdi, kad nieko nesako :D )

Tie lanagold mano akim jau stori jei megzt iš 3  :huh2: 

Atsakyti

Nežinau stora-nestora :D  bet žinau, kad iš to siūlo mezga.Priedas  1c152f594c2c62a6cd8f6e1b1duy--raboty-dlya-detej-kardigan-shapochka-rost-116-122.jpg   262,03KB   0 Parsiųsta kartų

Ir nepasakyčiau, kad tie megztukiukai labai jau plonyčiai..

https://www.instagra...elena_rukodelie

Atsakyti

Rasyte, tai, kiek čia tau reiks, gal po vieną kamuolaiti visų spalvų, jei turėčiau (o turiu dauG)  ko tau reik pasidalinčiau :D (Ponas Dr. gal negirdi, kad nieko nesako :D )

Ojeij :rolleyes: tai gal tu tyluteliai paziurek ar tavo drakius turi kazkokius panasius atspalvius i to megztuko kur idejau, nes man tos spalvos labai graziai ziurisi :wub: mano drakius pirktu brangiau nei moketa :rolleyes: :D

Atsakyti

Ojeij :rolleyes: tai gal tu tyluteliai paziurek ar tavo drakius turi kazkokius panasius atspalvius i to megztuko kur idejau, nes man tos spalvos labai graziai ziurisi :wub: mano drakius pirktu brangiau nei moketa :rolleyes: :D

Turi panašių, gal neidentiškų, bet turi. Vakare galėsiu parodyt :D

Rusaitės gal neturi itališkų siūlų tai ir mezga, kas joms belieka.... Jei kaip paltukas, gal dar imanomas toks storis, bet turint omeny, kad dar ripsu, tai man jau labai į lašinį neša :D 

Atsakyti

Kur jau rusaitės itališkų siūlų neturės :D turi ir daug didesnį pasrinkimą nei mes. Pas mus tik mažos ašaros tos pasiūlos :huh2:

Ypač su vasariniais siūlais :unsure: ima neviltis, kad galėtum pirkti tik nėra ką pirkti :D

Atsakyti

Su medvilne tikrai liūdnuma... Tada nesuprantu aš rusaičių :D

Tiesa, mūsų siūlinė turi vėl berniuką, naują, į senojo vietą,  tai žadėjo greitu metu papildyt atsargas   :super: 

Atsakyti

ei, mergynos

kas duos nuorodą į Stone Flower, arba jis kitap vadinas, arba aš kažko ne to ieškau :hmm:

Atsakyti

Būtent to rudo dar yr siūlinėj  :rolleyes:

O kokio dar yra be rudo ? Ir koks tas rudas vienas pats? Ryžas?

Atsakyti

Katuk, aš nežinau, gal kur ir buvau mačius, bet dabar tai tiomnata....  :oh:  Einu pažiūrėsiu iš idomumo.

Atsakyti