Šarangė tvido aprašymu drakių žadina...
Katuk, ojojoj, tikrai nlb panašu į atostogas, nu bet tai jeigu reik tai reik, dirbant visa tai susitvarkyt butų dar sunkiau ...
Kokia neteisybė, kai darbe nuobodybė, o namie milijonas darbų, kaip dabar norėčiau atostogų ir tiesiog namie pasikuist...
Galėsiu pafotkint tą tvidą, jis toks idomus, margokokas, bet švelnus, net patikėjau, kad ten šilko įdėta
Oi, Qqute, priminei apie sukneles, tad giriu pirmiausia tave pačią - tokia gražutė, smulkutė, o paskui ir kišenėtą, tinka tau labai
pas mane kažkokia šalikinė stadija, mezgu dar vieną, bet tokį gerokai sunkesnį, masyvesni, su mintimi pavasariui ant odinio švarko...to tai mažė neatims, spėju nepakels, net jei norėtų
Ai pasiguosiu, patyriau fiasko duonos kepime, tiek gyrėt, tiek gyrėt Kerpenos duoną, susipirkau produktus, kaimynė patarė, kad būna pirkt sauso raugo miltukuose, sakė veikia puikiausiai, nu ir ką - niekas man nesuveikė taigi sakykit protingosios, ar yra koks šansas išsikept tos duonos neturint Kerpenos raugo, na kaip nors jį išsiburti pačiai?
Tai tie miltukiniai raugai tik rugstelei dadeti, tokiu atveju reikia mieliu det
o siaip tai raugas nelabai sunkiai pagaminamas, reikia ruginių miltų pilno grūdo ir vandens pirmai pradziai
tik laiko mazdaug 5 dienos gaminasi
pas mane kažkokia šalikinė stadija, mezgu dar vieną, bet tokį gerokai sunkesnį, masyvesni, su mintimi pavasariui ant odinio švarko...to tai mažė neatims, spėju nepakels, net jei norėtų
Ai pasiguosiu, patyriau fiasko duonos kepime, tiek gyrėt, tiek gyrėt Kerpenos duoną, susipirkau produktus, kaimynė patarė, kad būna pirkt sauso raugo miltukuose, sakė veikia puikiausiai, nu ir ką - niekas man nesuveikė taigi sakykit protingosios, ar yra koks šansas išsikept tos duonos neturint Kerpenos raugo, na kaip nors jį išsiburti pačiai?
Nesu didi duonos kepėja, bet su sausu raugu visada dar mielių dedu
Liniuka va va pikta per atostogas sirgt...na o bet tačiau galima tokiu atveju pasiimt biuletenį ir atostogas prasitęst, esu senam darbe taip darius kai pirmą atostogų dieną gripą apturėjau
Labas rytas
Kapseikos spalvos
Abelo, truputį sugėdinai, vakar kai pasimatavau savo pradėtuką, ir vaizdas visai tenkino, ir vyras sakė, kad gražu, tai pažadėjau, kad sau mieliausiajai daugiau megsiu
O čia trumpam įmetu (jei esi) savo jau prieš gerus 2 metus megztą kišenėtą.
LIniuka, nesinervink, nebėr ten berniukų ir šiaip siūlų nieko gero nėr Palauk, kol parodysiu, gal visai nepatiks
Kai karakulis....
Kapseika - raugą tikrai nesunku pasidaryt, MB vis darydavo, bet paskutiniu metu apsileido, vis pamiršdavo tą raugą, dėl to iš Kerpenos teko imti neapsikentus .
Kad ir čia rasi info, na, bet Google visagalis: http://www.personala...=115&Itemid=510
Jo, iš tikrųjų paėmus biuletenį, atostogos prasitęsia.
Katuk - mano nauja direktorė didelė natūralistė (už mane didesnė ), tai išmokė mane ciberžole gydytis (pvz. http://naturalus.sveikas.lt/lt/kiti_naturalus_vaistai/nuo_uzdegimu__ciberzole/) Ji ją vartoja dideliais kiekiais, jos vyrui auglys dingo nuosekliai geriant. Aš tai išgeriu tik tada, kai jaučiu, jog bus blogai. Ir pamirštu. Iš tiesų, tai stebuklingai pagerėja su mano gerkle. Dar jeigu pagerčiau dažniau, gal išvis gerai būtų. Bet pakenkti tikrai nepakenks. Ji patarė, kad mažiausiai bjauru su citrina ir vandeniu išmaišyti arba su kefyru. Aš į puodelį kefyro įsidedu 2 kaupinus šaukštelius, išsimaišau ir suvartoju.
Vieną dieną jau temo akyse, galvojau nebevažiuosiu į Kauną ir kad blogai, ir kad neužkrėsčiau. Tai šalia Limit nusipirkau Aliejaus parduotuvėj ciberžolės ir 2 puodukus kefyro su 4 šaukšteliais ciberžolės išgėriau. Suveikė nerealiai. Brangesnė alternatyva - kurkumino ekstraktas vaistinėse. Kartu ji dar ir katės nagą vartoja (http://tavosveikata....do-kates-nagas/), bet aš iki to neprisigyvenau dar .