Beje nors man ir nebūdinga bet jau norisi burbėt ant oro tikrai, nu kiek galima šalt...jau baisu kad nei pavasaris nei vasara šiemet neateis
norisi jau kokią nertą suknelę apsirengt o negaliu, o megztiniai taaaip atsibodo, ir džinsai atsibodo...
Liniuka
O aš gi šeštadienį ėjau traukt protinio danties, galvojau, kad pati dietą prieš Velykas susiorganizavau, reikėjo nukelt ir pan, aišku, buvo neramu, nes pirmasis proto nutekėjimas tai skausmingai praėjo, jaučiau skausmą gal net savaitę, bet dabar galvoju, kad gal dėl to, kad jis man skaudantis jau buvo. Šiuo atveju labai maloniai buvau nustebinta, nes nereikėjo jokių nuskausminamųjų, aišku, ten į vidų prikimšo ir sakė atsargiai elgtis, tai visą šeštadienį labai atsargiai elgiausi ir vis laukiau kol pradės skaudėt, bet taip ir nepradėjo, nors šaknis tai ohoho kokia buvo...
Ristina, norėčiau kiauraraščio schemos, jei turi
Čia ;) http://rankdarbiai-r...urarasciai.html
Šarange, jau reik mokytis megzt kiauraraščius mašina
Sveikos, Ristina, su tavo diena Gal zinot kokiu lietuvisku siulu parduotuviu online, kur galeciau drakiui parodyti plonu siuliuku. Stovi man akyse vienas leliukiskas ombre megztukas, alia toks kaip ikriuko vakarykstis.. tik ten 3 splavu.. nu reik ir man Siulo gala apziurejau, kai kuriu kainos lb kanda, narplioju.lt nieko tokio neturi. Kur dar galiu seile pavarvint ?
Va koks grozis
FB_IMG_1492586328610.jpg 100,27KB 1 Parsiųsta kartų