Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

a jo, tą žalią megztuką, šiandien kur rodžiau, gaminčiau trumpsenį. kaip ir bet kurį kitą. toks ilgis man netinka visiškai. bet pats raštelis tai toks visai mielas. gal dar kaklas priekyje per aukštai.

nu žodžiu, kaip ir daugumai, idėja yra, o kas gausis tai tik aš ir apvaizda težino :D

Atsakyti

LIniuka, gal toks raštas tiktų tavo linui?

828017_bel_svit.jpg

Atsakyti

Ristina, su gimtadieniu :4u:  Linkiu tarp visų darbų vis rasti laiko ir save pamylėti :4u: 

Dėl mezgančių vyrų, tai aš pritariu Lace. Man jie kažkokie keistuoliai, na negi neturi įdomesnių užsiėmimų :D Bet kiekvieno teisė rinktis, ką jam veikt. Kaip ir man turėt nuomonę patinka ar ne :) 

Pasiguosiu :B  Atrodau šiandien kaip kokia bomžė arba olialia duckfeisas :B  Vakar buvau pas dantistą ir nesulaukus, kol atitirps užmarinimas, truputį užvalgiau :B Ir net nepajutau, kad įsikandau į lūpą. O kaip sutino :blink: Tai šiandien gėda kam ir pasirodyt.

Atsakyti

Liniuka -olialia pupytė :nail:

o toks raštelis?

73307299_28920140789439u6fce3_10.jpg

Atsakyti

ir dar toks :D

84354927_55733.jpg

Atsakyti

Liniuka, uzjauciu, bet prajuokinai.

As tai be desines rankos tuoj liksiu, vakar ant laiptu issiplojau, delna nusibrozdinau, ryte ta pacia vieta prie karstos puodo rankenos prisilieciau... Tai ryt dar kur ikist letena reikia ir mezgimas keliaus ilsetis

Atsakyti

Tas baltas gal ir visai nieko. Reikės pasibandyt.

Atsakyti

nu ir dar85431056_zheltuyy_top1.jpg

Atsakyti

Beje, aš savo sekistinį požiūrį taikau tik sau ir savo vyrui :rolleyes: Man nemaišo svetimi nevyriški vyrai, aš pripažįstu kiekvieno žmogaus teisę būti tuo, kuo jis nori būti, užsiimti tokiom veiklom, kurios teikia malonumą. Ar aš tokiu moetrišku vyru žavėsiuosi? Tikrai ne... Savo vyrą išsirinkau tradiciškai vyrišką, šalia jo jaučiuosi moteriškai saugi :wub: Man kelia pagarbų susižavėjimą jo vyriški hobiai ir sugebėjimai (ir nesugebėjimai taip pat), man labai patinka, kad jis mane apsaugo nuo būtinybės sukti galvą dėl nemoteriškų reikalų. :)

Atsakyti

o man geriau pasakykit, ar aš kažką painioju, ar mūsų kambarėly buvo to Stone aprašas įmestas :hmm:  žinau, kad kažkur turėjau, bet nerandu nors tu ką

Atsakyti

Saulėydi,

su praėjusiu gimtadieniu :birthday2:

lai tokia graži nuotaika, kokia lydėjo praėjo praeitą savaitę, tęsiasi visus metus :)

Ačiū. Tikrai atsigavau po ilgos pilkos žiemos. Atrodo, tiek nedaug tereikia... Svarbu dabar išsilaikyti  :P 

Atsakyti

Kiauraraštis man lb gražus šis :)

Priedas  museliu gelikes.jpg   82,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 19 balandžio 2017 - 09:40