Ristina su gimimo diena
Labas rytas,
Ristina, su gimtadieniu tave.
Va čia tos taisyklės,kur vakar niekas nesuprato. http://mathworld.wol...rAutomaton.html
tik čia atvirkščiai viršuje trys langeliai, o apačioje tas gaunamas pagal tris buvusius.
Saulėydi,
su praėjusiu gimtadieniu
lai tokia graži nuotaika, kokia lydėjo praėjo praeitą savaitę, tęsiasi visus metus
Ristina,
su gimtadieniu!
Labai gražiai megzdavo klasiokės tėvas, bet atrodė jis gana vyriškai ir puikiai darydavo medžio dirbinius, tuomet madingas klumpaites, restauruodavo baldus ir t.t.
O kolegos mama, suvisam senutė gal iki 80 metų žvejodavo, net žiemą ant ledo .bet ji ir megzdavo gražius megztinius. bet įdomiausia, kad tėvukas tik nuveždavo mamikę žvejoti, nes ta nevairavo, o pats niekad nežvejojo
Ristina, su tavo diena
Lace seksistė
O tu matei vyrą, mokantį megzt?
Asmeniškai tai nemačiau, bet esu girdėjusi, per TV mačiusi ;)
lace, o moteriškė vairuojanti traktorių kaip? arba remontuojanti mašinas? nu arba tiesiog taksistė?
na, arba jeigu žiūrint į tokius visokius laisvaliakio užsiėmimus: žvejojanti? ar kokius nors drožinius drožianti? ar gal netgi metalo dirbinius? kokie ten dar tie vyrų užsiėmimai
Analogiškai tik tiek kad vyriška moteris šiek tiek geresnis variantas už moterišką vyrą
Šarangė, 19 Bal 2017 - 08:02, parašė: Labas rytas, O mano mezgimis kablys atsivilko ne vienas, kartu ir su sprando ir su rankos [i] [/i][i]jautimu, [/i]skausmu dar negaliu vadint, bet ramybe irgi ne O šiandien dar ir planetos juda...[i] [/i]
Aš persitempiau riešą, kai per 5 dienas nunėriau suknelę pamergei. Nuo tada- tik daugiau pamezgu ir jaučiu jį. Gelbsti DeepReliefas plius iš Kacumotos atimta riešinė. Bo nes jai vienos nereikėjo. O aš naudoju
Lace nu tikrai seksistė, kuo geriau vyriška moteris už moterišką vyrą?
Ačiūū smagu sulaukt dėmesio pliūpsnį bet dar smagiau, kad tai tik kartas metuose
Lace nu tikrai seksistė, kuo geriau vyriška moteris už moterišką vyrą?
Nu dar būtų gerai,jei kas nors duotų tikslų apibrėžimą, kas moteriška, o kas vyriška
Nite nu čia jau kiekvienas pagal save sprendžia, man pvz nekliūva ne tokie labai vyriški vyrai, nei tokios ne itin moteriškos moterys
bet man tas yra tolygu (tolygiai netrukdo), tsakant vyrai megzti turi tokią pat teisę kaip moterys buldozerį vairuoti
Nu dar būtų gerai,jei kas nors duotų tikslų apibrėžimą, kas moteriška, o kas vyriška
kaip tik su anyta savaitgalį diskutavom apie vyrų ir moterų pareigas. ji užstrigusi kažkur tarybiniuose moterų ir vyrų "privalau". ir priėjom išvadą, kad šiais laikais vyrai labai moteriški
bet mezgantis vyras man irgi nelabai. nors su automatika tai dar pusė velnio, gal net ir patiktų
Sveikos,
Ristina - ir čia sveikinu! Esi labai fainas ir geras žmogus su didele širdim, nepaprastom rankom, nerealia energija, darbštumo ir kūrybiškumo tau pavydėt begalima, bet nepavydžiu - kiekvienam savo .
Man nepatinka bet kokie rėmai, taip pat ir vyriškų/moteriškų užsiėmimų apibrėžimai. Genys margas, o pasaulis dar margesnis, tad esu atvira žmonių įvairovei ir jų pasirinkimams.
Vakar galėjau turėti visai mezgiminį vakarą, bet po ne itin vykusių švenčių buvo nemigos kelios valandos ir to pasekmė - nevykusi nuotaika dieną, tai norėjau filmą pažiūrėti. Išsirinkau kolegės rekomenduotą "The Secret" (2007). Filmas kinų kalba su angliškai subtitrais, tai numezgiau budinčios skaros kokias 5 eilutes .
Šiandien ryte į darbą anksti (kaip man) reikėjo, tai pamiršau abu telefonus namie....