Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

va sito tai net as noriu.tamsiai melyno merininio ...a la svarkiuko... :wub:

Ir aš  :B Vakar suknelę tamsiai mėlyną pirkau. Trumpom rankovėm. tai tiktų koks šviesus švarkiukas. 

Tik meilės mezgimui kažkaip nebėra. Bet taip būdavo...Gal grįš  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Dontstop, aklai ta mnemosinos skaičiuokle nepasitikėk :unsure: Aš kai ją atradau - irgi labai susižavėjusi buvau, bet po kelių konkrečių "pievų" vėl grįžau prie savo skaičiavimų, statistiškai man dažniau pavyksta dydį pataikyti, nei tai programėlei :D

Šarange, graži pradžia, man tokia spalva labai graži pažiūrėti, gaila, kad man visai netinka :wub: Kokie čia siūlai? kas bus?

O ranką tai aš jaučiu nuolatos, kartais labiau, kartais mažiau. :oh: Turbūt protingas žmogus kokiam mėnesiui padėtu visus mezginius į kampą ir pailsintų skaudulius, bet kažkaip neatrandu pakankamos priežasties, kodėl turėčiau taip save nusibausti. :unsure: Matyt dar nepakankamai stipriai jaučiu. :D

Apie mezgančius ir mezgimus besidominčius vyrus kalbant, aš matyt esu seksistė. :ax: Man tai skamba žiauriai žiauriai nevyriškai. :unsure: Nežinau, kaip man pavyktų susitaikyti su tokiu vyro polinkiu, jaučiu tokią "gėdą" slėpčiau nuo visų draugių :huh2: 

Vakar pradėjau iš naujo savo dryžiuką - pasiėmiau storesnius virbalus, dabar lyg turėtų geriau gautis. :hmm: 

Atsakyti

Lace seksistė  :lol: 

O tu matei vyrą, mokantį megzt?

Atsakyti

Labas rytas :)

Ristina su gimtadieniu

ech trumpa atostoga buvo, bet kas čia liko,pora dienų ir savaitgalis :)

mezgu...kažkas gal net gaunasi, bet matuot bijau..tikiuosi numegsiu ir tiks be matavimų :D naivuolė

mėginukus mezgu, labai atidžiai nematuoju bet daug maž pasiskaičiuoju, pažiūriu kai raštas iš to siūlo, kaip išskalbus elgiasi, jei neseniai esu mezgusi iš to siūlo ir raštas koks eilinis būna ir apseinu..bet šiaip man patinka juos megzti...

apie mezgančius vyrus..čia kada vaikis priėjo, atsisėdo, žiūrėjo žiūrėjo

sako nu bet kaip tau taip gaunasi iš siūlų padaryt, su tokiu susižavėjimu..sakau nu va užkabinu, ištraukiu siūlą, užkabinu vėl ištraukiu ir gaunasi..gal sakau nori pamokysiu...

sako tu gal juokauji, taigi vaikai nemezga, sakau mezga mezga, nu tada sako bet berniukai tai jau tikrai ne :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 balandžio 2017 - 07:51

Ristina, su uogienes diena tave :4u:

Atsakyti

lace, o moteriškė vairuojanti traktorių kaip? arba remontuojanti mašinas? nu arba tiesiog taksistė?

na, arba jeigu žiūrint į tokius visokius laisvaliakio užsiėmimus: žvejojanti? ar kokius nors drožinius drožianti? ar gal netgi metalo dirbinius? kokie ten dar tie vyrų užsiėmimai :hmm:

labas  dienas,

kažkaiptais vakar pamegzt nepavyko. nu ir gerai. turi udaugiau laiko meditacijom :D

Ristina, su tavo diena :4u:  Džiaugiuosi, kad esi su mumis. Džiaukis gyvenimu ir tu!

Atsakyti

Šarange, graži pradžia, man tokia spalva labai graži pažiūrėti, gaila, kad man visai netinka :wub: Kokie čia siūlai? kas bus?

O ranką tai aš jaučiu nuolatos, kartais labiau, kartais mažiau. :oh: Turbūt protingas žmogus kokiam mėnesiui padėtu visus mezginius į kampą ir pailsintų skaudulius, bet kažkaip neatrandu pakankamos priežasties, kodėl turėčiau taip save nusibausti. :unsure: Matyt dar nepakankamai stipriai jaučiu. :D

Apie mezgančius ir mezgimus besidominčius vyrus kalbant, aš matyt esu seksistė. :ax: Man tai skamba žiauriai žiauriai nevyriškai. :unsure: Nežinau, kaip man pavyktų susitaikyti su tokiu vyro polinkiu, jaučiu tokią "gėdą" slėpčiau nuo visų draugių :huh2: 

Čia sumiksuoda medvilnė ir merinas 2x2gijos. Bus susagstomas megztukas.

Turbūt turėčiau nuvilti, bet mezginio padėjimas neišsprendžia problemos, vistiek yra kokia tai rimtesnė priežastis tam jautimui ar skausmui... Man tai masažų galiojimo laikas jau baigiasi, nes jau eina 4-as mėnuo... Bet kai nedaug mezgiau virbalais tai jaučiaus labai gerai visą šį laiką. O problema tai pastovi ir žinoma....

Pats mezgimas tai ir man nevyriškas reikalas, bet mezgimo mašina taigi technika, o technika tai jau vyriškas reikalas :D 

Atsakyti

o kap jums toks? gavau šiandien paštan

Sierra_Currant1.JPG

Atsakyti

kažkas jame bobutiško

Atsakyti

O man tai ne, visai fainas :D

Atsakyti

nu man irgi gražus, bet vat...gal ilgis, ar derinys...net nesuprantu kodėl taip atrodo

Atsakyti

Ristina, su TAVO diena.

Qqute, mano Mantas tai darzelin kai dar ejo, bande megszt :D O sabar jie matyt labai saunius darbu ,okytojus turi, nes kiek susizavejes pasakoja apie vyriskus darbus, tiek ir labai dziugiai ruosiasi susikeitimo pamokoms 0 gamino, siuvo, siandien gele is karoliuku darys, vakar pats rinkosi parduotuvej...

Atsakyti