Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

koks fainas :D  :D 

il_570xn.357589514_pe95_medium.jpg

Atsakyti

Mano principesai tokios riešinės patiktųųųų  :wub: 

Jūsų diskusijos apie mezgimo mašinų programavimą man buvusį darbą primena :) Nemažai su hardwaru bendravom, aš visus reikalavimus aiškindavaus. Pakarpydavau kartais ausim automatikoj, bet tikrai labai įdomu buvo. Būtų visai smagu čia panašų darbą susirast.

Atsakyti

Katuk, vakar labai teisingai viską teisingai surašei apie siuvimą :) per dieną niekas nepasidaro :) bet klausimas ar turėtų??? aš tai pvz mėgaujuosi procesu - reinkiesi modelį, glostai medžiagas... braižai lekalus... tada siuvimas... nemoku aš dar :) žengiu tik pirmus žingsnius... todėl užsimerkiu ties kreivom siūlėm ir ties mažo kliurkom :D bet juk ir su mezgimo taip buvo :) kol buvo pirmieji žingsniai :)

o siūti niekad negalvojau - priešingai- ŽINOJAU kad nesiūsiu :D o paskatino aišku vaikiškų drabužių kainos - gąsdinančios iki drebulio ir nėjimo į parduotuvę :D ir aišku kūryba :) bei kelios laisvos minutės per dieną , kol buvau namuose :) o dabar jau kai kablį turiu, tai ir dirbdama matau, kad tapi lengvai nemesiu šito reikalo :D

ir žinau, kad po n projektų.. vieną ideną siūlės bus tiesio, o lekalus mokėsiu pasitaisyti taip kaip man reikės :) kol kas jie idealiai tinka :) 3 kostiumėliai mažiui ir suknelė su kelnėm sau - dar viena sukirpta guli ir laukia ko bus pasiūta :) bet kol kas palauks...

NES antvirbalų ryškur ryškus kablys užšoko :) per porą dienų (su savo įtemptu tiek šeimyniniu tiek darbiniu grafiku) jau turiu 2/3 priekio :D

Atsakyti

Labas rytas,

O mano mezgimis kablys atsivilko ne vienas, kartu ir su sprando ir su rankos  jautimu, skausmu dar negaliu vadint, bet ramybe irgi ne  :unsure: O šiandien dar ir planetos juda...  :oh: 

Iš Kerpenos pasakojimo aš irgi nieko nesupratau ir net neįsivaizduoju, kaip tai suderinama su mezgimu, bet jei vyrams įdomios mezgimo mašinos, tai aš tik UŽ  :D 

Atsakyti

Labas rytas,

Ristina - su gimtadieniu. Žaviuosi tavo kruopštumu ir kantrybe. Linkiu, kad jų nepritrūktum. O taip pat - moteriškos paprastos kasdieninės laimės ir jaukios ramybės.

Atsakyti

tiesa,apie bandinukus-aš juos mezgu VISADA,tiek mašininiam mezginiui,tiek virbaliniam.apmatuoju bandinuką prieš ir po skalbimo :) ir lygiam mezgimui,ir rašteliui juos mezgu.

Neįtikėtina  :unsure: 

Pagarba  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, as pratinuosi prie naujo grafiko. Vakar dirbau, paskui bandziau megzt, bet smigau :D ryte padarydavau valgyt ir megzdavau, dabar - begioju tarp virtuves ir kompo :D Tuoj vaziuosiu i "tikra" darba... Uffff

Bet vakar sutikom Lidle anyta ir Mantas didelem aki jai sako, baba, tu zinok mama mezga, tada dar nuo 16val prie kompo dirba ir DAR i dabra vaziuoja... Nu pasijutau vaiko heroje :D :D :D :D NOrs kazkaip namie as to darbo neakcentuoju labai

Atsakyti

Taigi žinai, kad ir aš visada ardau :)

Šiąnakt tave sapnavau. Ir lygiai taip pat guodeisi, kad be ardymo nenumezgi beveik nieko :)

Atsakyti

:lol:

Mano vyras jau gal prieš du ar tris metus buvo man parodęs  kažkokį dalyką, dabar niekaip neprisimenu, kaip vadinas ir sakė, kad nori duoti man kūrybinę užduotį numegzti jam megztinį. To dalyko esmė tokia, kad yra tokia, kad yra taisyklės, kaip užpildyti langelį pagal tai kokie yra trys po juo esantys langeliai. Kadangi mano atmintis skylėta tai neprisimenu, bet man atrodo, kad net buvo kažkokie pavyzdžiai, ar net programėlės, kaip tas procesas vyksta. Priklausomai nuo taisyklės ir nuo to kokią pasirinksi pradinę eilutę, galima gauti įvairiausiu rezultatus.

Aš tik žinau dinaminį variantą, pradeda nuo vieno ar kelių kvadratukų. Ir kvadratukas šviečia, jei aplink šviečia du arba trys, ir užgęsta,jei aplink šviečia keturi. Ir tos švieselės "keliauja"  :D taip modeliuoja kai kuriuos biologinius ir socialinius procesus. Bet kam tai megzt? :huh2: 

Chaoso žmogaus akis nemėgsta  :rolleyes: Jai "gražiau" simetrija ir pasikartojimai, arba atpažįstami vaizdai, tipo medžiai  :D 

Atsakyti

Neįtikėtina  :unsure:

Pagarba  :4u:

O kas čia neįtikėtino  :unsure:

Aš irgi mezgu, matuoju, skalbiu, vėl matuoju, skaičiuoju ir dar dauginu iš Čiapajevo konstantos.

Va šįkart nepadauginau ir išardžiau beveik visą nugarą  :lol: 

Atsakyti

Ačiū už gimtadienio sveikinimus:4u: 

Turėjau puikią savaitę. Dauguma matė fotoreportažą FB. Sunku grįžti į šaltį. Gerai, kad mums bent sniego nekliuvo.

O ten jau ir kaštonai, ir alyvos žydėjo. Sakuros, magnolijos..Nu žodžiu  :wub:  Turės ateiti ir pas mus  :) 

Atsakyti

Ristina su Tavo diena  :4u:  Pailsėk, parelaksuok, nepasiduok ir pabūk su mumis :D

9oWxscF.png

Atsakyti