va apsiglamzes mano zuikis varguolis...
normalios spalvos
labai idomiai isimta pazastis ir tokiu budu isiminejant jai lenta buti su kloste tokia...reikia tiuninguoti butinai...
su Lukne buvom rusy,truputi daiktus rusiavom,ismetinejom.tai radau savo atminimu ir anketu sasiuvini,kaip idomu pavartyti ir paskaitineti ir 12 klases pazymiu knygele radau :DDD
Visų pirma sugalvok, kiek € gali sau leisti pirksi naują ar naudotą.
Pirksi per perpardavėjus ar pati ieškosies pvz., UK, ebay.
Rašyk man - papasakosiu ;)
Ne aš perku.
Kažkada sakiau, kad vyras žadėjo pirkt, paklausęs kažkokios paskaitos, kur aiškino kad mezgimas labai artimas programavimui. Bet šiuo metu nelabai turi už ką. O šįryt pradėjo klausinėt ar mano draugės mezgėjos neturi mezgimo mašinų.
Paaiškėjo, kad jo kolega lyg ruošiasi pirkt, domisi, gal net pasibandyt norėtų. Tai pagalvojau, gal kur yra kokia informacija internete, kur galima pasiskaityt.
Bet taip iki galo nesupratau, ką ten ruošiasi su ta mašina daryt, ar tik dėl juoko, ar čia kokia rimta užmačia, nes tas kolega tai programuotojas rimtas, tikrai vargu, kad pagal užsakymus megs Bet vyras išvykęs, čia skaipu susirašinėjom, tai taip ir neatsakė visų klausimų man.
Kažkada sakiau, kad vyras žadėjo pirkt, paklausęs kažkokios paskaitos, kur aiškino kad mezgimas labai artimas programavimui.
Čiūdni tie programeriai jeibogu čiūdikai kiekviena veikla, net kotletų kepimas, yra panašus į programavimą - turi savo algoritmus, pradinius duomenis, ribines sąlygas ir t.t. ir dažniausiai yra tik paprogramė, reikalaujanti valdančiosios programos
Labos, Sarange cia per si vakara pavarei As tai sias dvi velyku dienas mucyjau Bus dvieju metuku principesai pasipuosti Ristin,spalva nuostabi .
rūsy radau seną nevą,galiu atiduot paprogramuot
Mano vyras jau gal prieš du ar tris metus buvo man parodęs kažkokį dalyką, dabar niekaip neprisimenu, kaip vadinas ir sakė, kad nori duoti man kūrybinę užduotį numegzti jam megztinį. To dalyko esmė tokia, kad yra tokia, kad yra taisyklės, kaip užpildyti langelį pagal tai kokie yra trys po juo esantys langeliai. Kadangi mano atmintis skylėta tai neprisimenu, bet man atrodo, kad net buvo kažkokie pavyzdžiai, ar net programėlės, kaip tas procesas vyksta. Priklausomai nuo taisyklės ir nuo to kokią pasirinksi pradinę eilutę, galima gauti įvairiausiu rezultatus.
Tada buvau susidomėjus ir netgi kiek vysčiau tą idėją mintyse ir net bandžiau braižytis visokius variantus.
Tik tuo tarpu neįgyvendinau, tai ir nugrimzdo į užmarštį.
Bet vyras pasirodo prisimena dar ir kai kalbėjo apie mezgimo mašiną, sakė, kad pabandytų įgyvendinti tą su mašina.
Reikės, kai grįš paklaust, kad ten per procesai buvo. Gal iš naujo pasikelt tą idėją.
Tik ten svarbu gerai pasirinkti pradžią ir taisyklę, nes kai kada labai greitai langeliai tampa visi tušti arba visi pilni ir nieko įdomaus nebevyksta. Tada galvojau išbandyt ar pavyktų pagal taisyklę megst iš karto žiūrint tik į tris apatinius langelius, nežiūrint į shemas. Nes pagal tokias chaotiškas schemas labai sunku megst, na kaip medžių pirštinės