restar ačiū
jau susiradau ir aš, man irgi toks viršus patinka labai..bet tavo smarkiai gražesnis už originalą, kažkaip vienspalvis nesižiūri
Sveikos,
užsidebesavę ir pas mane šiek tiek, tad bandau bent spalvomis gerint situaciją
pirmas daiGtas sau iš mocheros buvau labai skeptiška, bet kadangi siūlai jau vos ne antri metai akis drasko, o kaip tik neturėjau visiškai jėgų ir noro kažką išmąstinėti, tiesiog ėmiau ir sumezgiau... pirmiausia bijojau, kad kąs, antra, kad tie plaukai burnon lįs, o pasirodo nei viena, nei kita neišpasakytas švelnumas, meilumas...deja, deja tą patį pastebėjo ir mano mažoji kolegė, spėkit, kas jau visą savaitę rytais murkia "mamąąąą, ar galiu aš pasiskolinti tavo šalikąąąąą"
dienos neišaušta, paveiksluot tragedija, turiu jau senokai baigtą mažės megztuką, bet kad sutemos niekaip nesibaigia...
Kapseika kokia spalvų terapija
o aš sugalvojau-būsiu merė popins per vakarėlį
skrybėlę kolegė žadėjo, skėtį rasiu..smulkmena tamsiai mėlynos suknelės su balta apykakle trūksta..nu kodė aš mezgiau raudona o ne mėlyną a?
pasiskolink ką tik numegztą sesers apykaklę užsidėsi.
o šiaip tai Mohito yra tokių tamsiai mėlynų su baltais kalnieriais. tik kad jei vienam kartui tai neapsimoka.
turiu aš mėlyną tokią paprastą, bet tau bus didoka....
Kapseika, gražus spalvingas akcentas. Teks ir mažajai įtaisyt spalvotuką pūkuotuką .
Qqute, nustebinai . Man tai originalas seniai seniai gražus, tik kad tiek pilkų aš neturėjau, be to reikia gi sukt galvą, kaip sumezginėt turimus siūlus .
Neturiu mylimo mezginio... Panašiai, kaip Šarangei būna - ar 100 idėjų, arba nė vienos, nes sunku išsirinkti... Kol vargau su kalėdinėm kojinėm, tai fantazija bujojo, o dabar nežinau už ko griebtis. Ir ne dėl to, kad neturėčiau ką megzt - 3 pradėtukai yra. Bet nei vienas nėra tinkamas traukiniui ar vakarui, nes reikia susikaupt ir galvot.
žodžiu, nuotaika kiek pasitaisė, ale bet tačiau, gerklę skauda...... ir taip smarkokai, kažkokiu penktu jausmu jaučiu, kad vien tuo nesibaigs.... pypec. vat tos blogos nuotaikos ir imuntetą silpnina. ir dar atsotogų einu taip sakant specialiai pasiėmiau, kad pasirgt
kapseikos šalikas, labai labai. reiktų rimtai tokio spalvyno tonizuojančio kasdien.
noriu megzti. bet tiap nepertraukiamai, kad staigiai gaut kokį nors apčiuopiamą rezultatą. nors mano pūkelio vienos pusės jau iki pažastų, bet kažkaip per lėtai vistiek.
Labas rytas,
qqte, taigi atimk iš Žuviuko, kur meete pešėtės abi, pusiau pirkot
Kapseika, žaismingas ir spalvingas šalikas
Aš vakar ėjau į biblę, pasiėmiau knygą "Gyveno kartą Uvė" netyčia...O gi siūlinė prie pat, sakau užeisiu, pažiūrėt kaip gyvena siūlai ir siūlininkė, seniai buvau.,... Tai gi nu gi va gi ... Išėjau su dviem pusbabinaitėm labai idomaus siūlo, pasirodo, jo seniai turėjo ir daaaaug, bet nekreipiau dėmesiaus, kol nepastatė ant stalo, kažkam rezervuota buvo, pačiupinau, toks fainas susirodė, pasirodo tvidas, vilna su šilku ir dar kažkuo, o spalvos abi kaip tik mano, nu tai ar gali būt daugiau pateisinimų?
Katuk, tai tu nesirk, o atostogauk ir megzk, pateisink atostogas
Labas rytas,
Katuk, tai tu nesirk, o atostogauk ir megzk, pateisink atostogas
nu tai. kad nelabai čia gaunas...
pirmiausia tai visaip bandau sau įteigit, kad nesirgsiu. apsimetinėju, kad nepastebiu, nors tuo pačiu visokias arbatas plempiu.
o dėl mezgimo, nu tai atsotogų reik visokiem reikalam tvarkyt, nors vistiek esu rimtai nusiteikus megztelt
o reikalai tai ką...
dar šiek tiek spintų naujų ateit turėtų, tuo pačiu reik ir senas (nu jau senas , pora mėnesių stovi) sutvarkyt, tiksliau viską supakuot. nes kai guosdavausi, kad visai nėr kada, tai buvo tikra tiesa, kažkaip nepamenu, kada turėjau laisvesnį savaitgalį, tai tos mano spintos vis dar pustuštės
tada turiu planą šeimynines nuotraukas patvarkyt (čia iš vaikystės, tėtuko ir mamytės), gal kokią fotoknygą pasidaryt.
tada reik suvažinėt Suvalkijon, visokieten paveldėjimo reikalai reik tvarkyt
dar vieną dieną sveikatinimui paskyrusi esu
nu ir tiek tų atostogų yr, tik savaitė