Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na bent jau aš savo vaikus rytais į darželį/mokyklą, jei matau nulį ar minusą ant termometro, rengiu žieminiais rūbais ir žieminiais batais, nesvarbu, kad jau pavasario vidurys  :)  Geriau šilti rūbai ir nesirgti, negu atvirkščiai  :)​ 

Visiskai sutinku, bet buvau apsidziaugus, kad galesim grizti su kuo maziau daiktu ant saves.. neimsiu nei vezimo, nei nesynes, maze bus ant ranku.. o kai ji su kombinezonu sunku laikyt..slysta. Nors is kitos puses, laukais nesiduosim, visur busim ratuotos, tai gal labai i nespesim gaut salcio :hmm: tik va mama lengvai siurpsta kai pasidalinau mintimis, kaip grisiu apsirengus -  ka zmones pasakys :tomato: :D :hmm:

Atsakyti

Pasirodau savo skolą. Manau, kad nešiosiu.

Kodėl taip neužtikrintai, gražiai gavosi  :4u: 

Atsakyti

Donstop,

tai įmanoma žinok pasiskaičiuot ir pačiam visą iškarpą pagal mėginuką. čia gi elementari matematika.

tik visa bėda, kad mezgėjos ne robotai :D  šiandien atsipalaidavus mezgu-skysčiau, ryt būsiu pikta-sukalsiu akis. arba pvz aš tai visada, kai įgaunu pagreitį, t.y. skubu-numezgu gan laisvai. kartais net matosi ant mezginio, kokią dieną kiek numezgiau

Atsakyti

Visiskai sutinku, bet buvau apsidziaugus, kad galesim grizti su kuo maziau daiktu ant saves.. neimsiu nei vezimo, nei nesynes, maze bus ant ranku.. o kai ji su kombinezonu sunku laikyt..slysta. Nors is kitos puses, laukais nesiduosim, visur busim ratuotos, tai gal labai i nespesim gaut salcio :hmm: tik va mama lengvai siurpsta kai pasidalinau mintimis, kaip grisiu apsirengus -  ka zmones pasakys :tomato: :D :hmm:

Ar labai maža mažė?  :)  Aš saviškės nerengiu kombinezonais. Bet šilta striukė (+džinsai ant pėdkelnių + pirštinės, šalikas, kepurė) tai sakyčiau privalomi, būtinai imčiau net neinant į lauką (nejau visai neisit pasivaikščioti, o kaip vaikas kvėpuos grynu oru?  :unsure: ). Ką žmonės pasakys, bala nematė :irnesakyk: , bet kad patiems nesušalt  :unsure: 

Atsakyti

Donstop,

tai įmanoma žinok pasiskaičiuot ir pačiam visą iškarpą pagal mėginuką. čia gi elementari matematika.

Tai žinoma įmanoma  :) 

Iki vakar dienos taip ir dariau  :) 

Bet patogumas nerealus, viens paspaudimas ir gatava, na bent jau man sutaupys apie valandą darbo (aš ne matematikė  :D, o ir klaidų būna priveliu )

Oi, aš tai bais sužavėta, nė nemaniau, kad tokių programų būna, man kažkoks stebuklas čia  :blink:  :wub: 

Atsakyti

Susidubliavo  :4u:

Išnaudosiu žinutės laką, parodysiu, ką atrinkau savo panai vasarai numegzt  :)

jupe_lola_2_medium2.jpg

Bohemeflsetop1_medium.jpg

5013645254_bc61136de1_z_medium.jpg

DSC_0351_medium2.JPG

IMG_0940_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 18 balandžio 2017 - 10:38

Ar labai maža mažė?  :)  Aš saviškės nerengiu kombinezonais. Bet šilta striukė (+džinsai ant pėdkelnių + pirštinės, šalikas, kepurė) tai sakyčiau privalomi, būtinai imčiau net neinant į lauką (nejau visai neisit pasivaikščioti, o kaip vaikas kvėpuos grynu oru?  :unsure: ). Ką žmonės pasakys, bala nematė :irnesakyk: , bet kad patiems nesušalt  :unsure:

Beveik 11 men :D griztu 2 dienom, tikrai neisim siaip sau pasivaiksciot, visur tik su tikslu is masinos ir atgal :D Nesusalsim :D

Atsakyti

Beveik 11 men :D griztu 2 dienom, tikrai neisim siaip sau pasivaiksciot, visur tik su tikslu is masinos ir atgal :D Nesusalsim :D

Aaa, na maža dar, aišku, kodėl kombinezonas  :) 

2 d nedaug, tada ir dėl pasivaikščiojimų aišku  :D 

Atsakyti

Ristina, su pirmuoju (?) aprašymu  :4u: 

Atsakyti

galėtų dar ir gatavą mezginį numegzt :D

nors tam turbūt ir yra mezgimo mašinos :hmm:

kaip suprantu, Dontstop, nesinaudoji arba retai naudojies gatavais kokio nors modelio aprašymais. tai kažkaip nei programos nereikia, surašyta eilutėmis viskas. tik svarbu savo konstantą išsiskaičiuot

graži ta antra bliuzelė :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 18 balandžio 2017 - 10:44

Ristina, su pirmuoju (?) aprašymu  :4u:

Oficialus ir mokamas pirmas :rolleyes: ačiū  :mirksiukas: 

Paskutiniu metu laabai daug gaunu žinučių įvairiais mezgiminiais klausimas. Todėl šovė mintis parašyt aprašą. Nepasiteisins ir nereik. Buvo įdomi patirtis.

Atsakyti

galėtų dar ir gatavą mezginį numegzt :D

nors tam turbūt ir yra mezgimo mašinos :hmm:

kaip suprantu, Dontstop, nesinaudoji arba retai naudojies gatavais kokio nors modelio aprašymais. tai kažkaip nei programos nereikia, surašyta eilutėmis viskas. tik svarbu savo konstantą išsiskaičiuot

graži ta antra bliuzelė :wub:

Kartais mezgu pagal aprašymus, bet visuomet turiu perskaičiuoti pagal savo duomenis: na pvz visad trumpinu mezgtuko ilgį, nes aš žema, taip pat trumpinu ir platinu rankoves, nes rankos storos ir trumpos, visad žemiau pradedu nuleidimą rankovėms, dadedu įliemenavimą, jei jis nenumatytas, ar labiau įliemenuoju, jei yra numatytas, na ir tt, žodžiu standartiniai aprašymai man tikrai netinka niekada  :unsure: 

Tai tiek ir naudos iš jų, kai reikia viską perskaičiuopti pagal save  :)​  

Plius, net jei megzčiau rekomenduojamais siūlais ir rekomenduojamais virbalais, ne faktas, kad pataikyčiau reikiamą tankumą  :D 

Tai taip imt ir varyt tiesiogiai pagal aprašymą, ale "apmeskite tiek ir tiek akių ir megzkite tiek ir tiek eilių" taip nedarau niekada  :) 

Atsakyti