Sveikos
Ačiū pakomentavusiom
Katuk, turiu ir vienspalvių , bet pereinamų spalvų bet kokie siūlai man gražesni už bet kokius vienspalvius. Jaučiu silpnybę margumui
----------------------------
Be pavyzdukų pramezgimo neapsieina nei vienas mano projektas Gal kad nesu dar tokia patyrusi Pirmas dalykas, pramezgu bent jau 3 skirtingų storių virbalais iš tų pačių siūlų, palyginu ir atrenku gražiausią man tankumą (kadangi kontroliuoti ir kaitalioti jį mezgant nemoku, tai tik išeitis atitaikyti idealų virbalų storį ). Antras etapas - apskaičiuoju kiek akių tenka 10 cm, kitaip nežinočiau nė kiek akių apmest Ką darau blogai - pavyzduko neskalbiu. Taip karts nuo karto gaunasi, kad tik išskalbus, nespėjus nė karto užsidėti, mezginys išsitampo ir visas darbas būna perniek Tai stengiuosi siūlus pirkti paskaičius atsiliepimus ir tiesiog neužsirauti ant tįstančių...
------------------------------
Vakar pradėjau naują darbelį, šį kartą išbandžiau spec puslapį mezgėjoms, kur galima suvedus savo matmenis ir pavyzduko duomenis vienu mygtuko paspaudymu gauti visą iškarpą ir visus skaičiavimus, kiek kur akių ir eilių megzt, kaip siaurint, kaip platint ir tt
http://www.mnemosina.ru/all-vikroiki
Aš apakus
Patikrinimui padariau visus skaičiavimus ant popieriaus, nugi sutampa
Tik tiek, kad bent jau tam modeliui, kokį aš rinkausi, buvo tik 2 laisvumo galimybės, ir siauresnioji versija uždeda apie 7 cm laisvumo, kas man pvz yra gerokai per daug, o galimybės be laisvumo ir "neigiamo laisvumo" nėra visai. Na bet vis tiek gerai