Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar sėkmingai pavakarojau - 3 nebaigtukus pasibaigiau. Vienas - ne visai pabaiga, bet rankom atnarą užbaigiau, o viršų mašina nusprendžiau permegzt visą naujai.

Pavyzdukus mezgu tik raštui ir mezgimo mašinai. Ir tai moherinio megztuko rankoves 3 martus permezginėjau mašina.

Kimono liko tik idėja, bet ne vaizdas- kažkokios raukšlės ir paprastas megztukas. Siaurinsiu šiek tiek liemenį ir žemiau pradėsiu kimono su daugiau akių.

Priedas  received_1285581844812894.jpeg   100,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

jau net nežinau, ką čia ir bepakomentuoti, jaučiuosi pilnai iškritusi ir konteksto...paskutiniai matyti, Lietučio ir Šarangės abu smagūs, Šarangės spalviškumas, labai, labai :wub: 

dar prieš šventės pasidžiaugiau Ingriqos margučiu :4u: 

Žuviukas, su žuveliuku abu vienas už kitą šaunesni, tiek mezginiasi, tiek siuviniais, tiek patys savimi :D

Ligvitos raudonoji skara ĮSPŪDINGA :4u:

O aš pabaigiau savo persikiuką, kaip ir turiu jau keletą nerodytų mezginių, bet kažkaip niekaip neprisiruošiu papaveiksluoti :rolleyes: tai oras ne tas, tai nuotaika...

Atsakyti

katuk,tulpės tikrai nenušals po sniego apklotu ;) jos atsparios.o medeliams irgi baika,čia tik sniegas,o ne įšalas šviežiai pasodintoms šaknelėms ;)

Atsakyti

ai, apie mokėjimą siūti.

aš kaip joms prijaučianti, tai pasakysiu, kad vien įsigyti siuvimo mašiną neužtenka, mokėti nusiųsit su ja siūlę irgi. čia kaip ir su mezgimu: jeigu moki išmegzti geras/blogas akis, tai dar nereiškia, kad gali numegzti megztuką.

man siuvant didžiausia problema-iškarpos. ir dar jų pritaikymas savam ar kliento dydžiui.

be to, kai mezgant kokia nors raukšlė gaunas, ar dydis nepataikomas, gali išardyt ir megzt iš naujo. O siuvant taip paprastai neišsisuksi. nes jei pasiuvai per mažą daiktą, tai jau padidint gali ir nesigaut, jei nepasilikai iš ko.

paprasčiau gal siuvant trikotažinius gaminius, jei ten tamposi  visaip, bet manoji mašina pvz trikotažo nepripažįsta....

taip kad manau posakis "norėčiau išmokti siūti" slepia savyje labai daug ką, daug daugiau nei "megzti"

Atsakyti

Lietučio bangelinis dailus. O kai figūra tooookia, tsi iš viso vaizdas superinis.

Zuviuku siuviniam pavydu, bet siut - jokio noro neturiu. Kaip bus veliau- nezinau :).

Dontstop- greituoliskai mezgi, tik kaip ir dauguma- kakliukas per didelis atrodo.  Gali stulpeliais apmegzt ir viskas susitvarkys. 

Ligvitos skara ispudinga. Ir rastais, ir dydziu.

Atsakyti

katuk,tulpės tikrai nenušals po sniego apklotu ;) jos atsparios.o medeliams irgi baika,čia tik sniegas,o ne įšalas šviežiai pasodintoms šaknelėms ;)

nu kad sniegas aptirpo, tulpės kyšo lauke, o šiąnakt pas mumis -6 buvo.... o jos jau su pumpurais

medeliams manau lengviau, tas šaltis šaknų nepasieks, jei nukentės, tai pumpurai, bet tie turėtų atsigauti dar

Atsakyti

Taip šalta šiandien, kažkoks košmaras, vos ne balandžio pabaiga, o dar šildymas ne tik neišjungtas, bet dar ir labai reikalingas  :unsure:  Tikrai gamta eina iš proto...Taip ir norisi namo į pledą ir su mezginiu bei serialu patupėt.... Vakar taip užsikabliavau megzt ir aišku su serialu ("Pagrininis įkaltis" žiūriu), tai sėdėjau kaip įkalta iki 1h, ryte vos atsiplėšiau akis.... :D 

Mintyse jau vieną lininę bliuskutę be rankovių, bet su nuleistais pečiais suprojektavau... bet kol kas šalta net megzt tokią.

Atsakyti

Noriu čiupinėt ir megzt linus :D

Iš kažkokių "noname" siūlų mezgiau vasarinį daikčiuką. Siūlas melanžiškas ir su blizgesiu :D

Mezginio spalva susilygino su sienų spalva :bigsmile:
Priedas  009.JPG   497,16KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  010.JPG   254,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dėl siuvimo pritariu Katukui. Nors mano mama net gi dirbo siuvėja kažkada ir net buvo laikai, kai namuose chaltūrino siūdama, kažkokius tai darbo drabužius, aš gana anksti su susipažinau su siuvimu, būdavo, kad dar mokyklos laikais susigalvodavau ir pasisiūdavau kokį tai sijoną, pvz renginiui ar koncertui... bet jau prasikeikdavau tai negyvai, toiek dėl mašinos kaprizų, tiek dėl siūlių dailumo, tiek dėl iškirpimo.... Dabar turiu asmeninę mašiną ir visai gerai siūna, bet noro didelio siūt, ypač drabužius, aš neturiu.... Vasarom užeina noras kokios tai terboms ir pan, bet susikaupt ir išsitraukt mašiną užtrunka ilgiau negu siūt... Kitas dalykas dėl trikotažo, arba aš nemoku jo siūt, arba mano mašina, o va šiuolaikiniai siuviniai iš trikotažo labiausiai viliojančiai ir atrodo, po visų lininių audinių.... Iš kitos pusės nejaučiu didelio poreikio iš praktinės pusės, neskaitant fantastiško grožio audinių raštų :)

Atsakyti

ką man megzti.....

norėjau Natsumi, bet kažkaip kažkokia tolima mintis, kad reikia kažko kito....

Atsakyti

Ristina, fainas skersuolis. Aš irgi dabar skersą mezgu.

Atsakyti
Forbidden

You don't have permission to access /forumas/public/dist/ on this server.

Atsakyti