Šarange graži statistika
Žuviukas su megztuku
Čia dėl to, kad neteisingai supranti Čiapajevo konstantos prasmę
O kame problema, jei mezgi dėl proceso išardai ir mezgi iš naujo rezultato greit nebus, bet mezgi tai daugiau dėl proceso ir kam Rūtai megztinis su žydrais dryžiais
Na nevisai taip... procesas man labai svarbus ir jei jis būtų nemalonus, tai aš visai nemegzčiau bet jei tik procesas būtų malonumo šaltinis, tai imčiau smagų siūlą ir varyčiau lygiu mezgimu kokią palą. Man šalia proceso dar ir iššūkių reikia - ką nors naujo išbandyti, kažką kitoniško išmokti... o vat permezginėti tą patį iš naujo - jau nuobodu...
Bet savo "nevyklėlį" jau išardžiau
Ingriga, o kaip tu be mėginuko mezgi? iš kur žinai, kiek akių užsidėti?
Na nevisai taip... procesas man labai svarbus ir jei jis būtų nemalonus, tai aš visai nemegzčiau bet jei tik procesas būtų malonumo šaltinis, tai imčiau smagų siūlą ir varyčiau lygiu mezgimu kokią palą. Man šalia proceso dar ir iššūkių reikia - ką nors naujo išbandyti, kažką kitoniško išmokti... o vat permezginėti tą patį iš naujo - jau nuobodu...
Bet savo "nevyklėlį" jau išardžiau
Ei, aš gi pajuokavau
Bet aš visada ardau, kai man nepatinka rezultatas visiškai ramiai širdim čia irgi toks iššūkis - permezginėt tol, kol nesigaus taip kaip man atrodo gerai
Kartais "chaltūra" lieka, jei matau kad negerai, bet nežinau kaip perdaryt
Labos
Žuveliukas kaip gražiai apmezgtas ir apsiūtas Siuvimo mašinas aš irgi Wallmart vis nužiūriu, bet dar neišdrįstu nusipirkt.
Donstop tempai Pritariu Žuviuko nuomonei, bet juk svarbiausia, kad klientas patenkintas
Šarange Juk ir kasdieniai megztukai reikalingi.
Pasirodau savo skolą. Manau, kad nešiosiu.
Ilga istorija jo. Pernai nusipirkau Rowan tetra cotton (labai gražiai foto atrodė ), numezgiau bliuskutę, sustrigavau pasimatavimui. Bevaizdis tysalas Numečiau į giliausią drakiaus guolio kampą. Šiemet nusipirkau mėgstamų Lang Yarns Ella ir sujungiau abu. Nu lyg ir geresnis vaizdas nei buvo...
Užkeikti rowan man apskritai. Nė vienų sėkmingų nesu nuspirkus. Gražūs kokybiški siūlai ir tinkami tik drakiui saugot ir paglostymui išsiimt... Priminkit man, kai dar norėsiu rowan nusipirkt
Labas rytas po švenčių
vos neapsiverkiau sekmadienį pro langą žvilgtelėjus. net žiūrėt negaliu į laukus
ir smagumo dėlei iš vakaro net 5 medelius pasodinom.... tikiuosi išgyvens... tulpės tai jau turbūt nebe
taigi, gražiai mezgat.... Žuviuko ikriukas nuostabus. ir su megztuku ir be jo. gražus tas modeliukas.
Donstop savam stiliuj man tai visai berniukiškas tas megztukas, tik šitą... jo... toks klausimas iškilo: ar vienspalvių siūlų turi?
Šarange, gal dėl faktūros ar dėl spalvų man tai labai fainas tas megztelis. o gal dėl to, kad mėgstu tokius paprastuolius.
Ligvitos skara įspūdinga. tempai tai jau seniai nebestebina
Vasaros_lietau, fotkėj nesimato siūlų negerumų, pti palaidinė tokai visai miela, nors spalva tai man nematoma
žinios iš mano mezgimo fronto: kalėdų proga numezgiau MB megztinio rankoves. liko patrumpinti tik ir bus done! nelabai aš juo patenkinta, rankovės kažkokios keistos gavosi, viršūnėlėj lyg ir pūslės, nors toliau gražiai apgludę. tikiuosi išskalbus vaizdas pagražės. bet spalvos tai man labai patinka
nu ir ką- tolimesnio plano neturiu
Labas rytas,
Ačiū už komentarus
Tūrbūt jau ne kartą buvo diskusija apie mėginukus ir esu sakius, kad praktiškai niekada nemezgu mėginukų, labai retai ir tai dažniausia tik jei noriu raštą pabandyt, bet ne apskaičiuot akis. Kadangi mezgu ne pirmus metus, siūlų ir virbalų storis praktiškai nekintami, tai tiesiog žinau, kiek reikia akių dėt, primerkus vieną akį įvertinu raštą ir pirmyn, be to megztama visada vertinu realiai, ar pakankamas plotis, aišku, ne visada idealiai pataikau, bet labai pasitikiu savo akim.
Pvz. visai neseniai mezgiau mėginuką tokiems jusoteliniams siūlams, kur 5m gulėjo guoly, kadangi neįprastas storis jų ir reikėjo laisvai juos megzt, tai nelabai įsivaizdavau, kiek akių užmest, nu ir ką??? Sumezgus matkelį pamačau, kad ryškiai nuplatinau Be to supratau, kad tai labai sunkus siūlas ir 500g per mažas kiekis bus megztukui su rankovėm, taip ir guli, gal dar pagulės kelis metus........
Sveikos
Niekada nemezgu mėginukų Nebent raštą pasibandau. Akių skaičių pagal anksčiau megztus iš panašaus storio siūlo pasiskaičiuoju. Kiek esu bandžius pagal mėginukus - visada nugrybaudavau
Šarange, nu labai gražus spalvynas
Ir lietučio bliuzelė labai liuks gavosi.
Žuviuko ikriukas bus širdžių ėdikas Megztukas tobulas
Merginos, aš jūsų pasiilgau Gal pavakarieniaujam rytoj?