Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nėr už ką :)  ta suknytė vis dar ir mane kabina... tai likus atminty buvo :)

Atsakyti

Nėr už ką :)  ta suknytė vis dar ir mane kabina... tai likus atminty buvo :)

Aš ją irgi vis mintyse nešiojuosi. Bet dabar kita dilema - siūlus tinkamus turiu dvejus. Bordinis šilkas ir mėtinis šilko + lino miksas. Tai vėl neapsisprendžiu  :oh:  :lol: 

Atsakyti

Pire tavo spalvos plaukų.. tik mėtinis :) gaiviam pavasariui ir lengvai kaip pasaka vasarai :)

Atsakyti

Pire tavo spalvos plaukų.. tik mėtinis :) gaiviam pavasariui ir lengvai kaip pasaka vasarai :)

Ok, įkalbėjai  :D​ 

Atsakyti

Labas

Zuviuko ikriukas ir megztukas super 

Isleidau svecius namus tvarkausi

Atsakyti

Žuviukiukas :wub: su visa savo akių žydryne :wub:

Aš asmeniškai labai bijau norėt siūt :D nes gali būti tada šakės mezgimui :D

O aš... o aš... nieko nenumezgiau tik tokį reikalą padariau...  :ax: http://www.ravelry.c...olio-megztukas nežinau ar pasiteisins, bet užėjo įkvėpimas ir parašiau  :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 17 balandžio 2017 - 16:42

Sveikos,

Sveikinimai visoms su Šv. Velykom! Tikiuosi atgimsim vis gi, o ne užmigsim žiemos miegu :D

Nors pas mus nebuvo sniego praktiškai, ne taip kaip didžiojoj LT daly...bet šalta tai vistiek, kaip per Kalėdas.

Ristina, lenkiu galvą, nežinau ar pasiteisins, bet jei įkvėpei tai kodėl gi ne, tai toks diddarbis, kad net sunkiau negu numegzt :D

Žuviuko ikriuko megztukas, toks kaip modelis, turbūt man pats gražiausias kūdikiškas megztukas  :wub: 

Aš irgi beveik didelė darbą padariau, pagaliau pradėjau megztuką :D

O parodau Luknės megztuką tik statistikai, nėr kuo girtis, toks visiškai kasdieninis su kliurkom, vėsiems vakarams prie vandens (žr. megztuko spalvas ir faktūrą) :D Kai fotkinau irgi buvo šalta ir modelis be nuotaikos, tai kas gavosi tas.... :D

Vaikas norėjo su kitos spalvos kišenėm, bet visiškai netiko, teko nuardyt, tai gali tekt megzt dar vieną puošnesnį jau :D 

IMG_8944_medium2.JPGIMG_8924_medium2.JPGIMG_8936_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Su praėjusiom šventėm visas  :4u: 

O, Žuviukas parplaukė  :D  Ir net su mezginiais/siuviniais ant gražuolio žydraakio Žuveliuko  :wub:  :wub: Tokios spindinčios akys bet kokį rūbą papuoš  :wub: Megztukas gal dar neskalbtas?  :unsure: Nes kibčiau prie kraštelio, kažkokios laisvokos kraštinės akys  :huh2: 

Ristina, sveikinu su debiutu  :4u:  Ar gerai suprantu, kad aprašymas lietuviškas?  :unsure: Reikėtų į anglų kalbą išversti, manau, kad žymiai daugiau susidomėjimo sulauktum, nes megztukas tai puikus  :wub: 

Su Šarange nedraugauju  -  tavo statistiniai mezginiai, ir statistinės nuotraukos man nepilnavertiškumo kompleksą varo.  :oh: 

O aš šiandien nemalonų atradimą padariau  :oh: šitiek metų mezgu, visada tvarkingai nusimezgu mėginuką, jį išplaunu, išdžiovinu, pasimatuoju ir tik tada mezgu.  :unsure: O šiandien pamačiau, kad mano realus mezginys yra gerokai  tankesnis nei mėginukas.  :blink: Ir įtariu, kad taip būdavo visada, nes aš dažnai nusimezgu kiek per ankštą rūbą  :unsure: Tik visada kaltindavau Čiapajevą, o pasirodo, kad su mano matematiniais gebėjimais yra viskas tvarkoje, problema yra kitur.  :(  

Ir dabar turiu dilemą - mezgu megztinį, kuris man labai patinka, viskas dailiai gaunasi, bet dydis tikrai man netiks.  :oh: Numezgiau nemažą gabalą, ardyti gaila, permezginėt tingu. Dydis turbūt tiktų Rūtai, bet jei numegsiu, antram didesniam dubliui siūlų turbūt nebeužteks.  :huh2: ir ką daryt?  :hmm: 

Atsakyti

Užskikabinau už jūsų rekomenduoto serialo- Ten kur namai.

Darau nemėgstamiausius darbus: siuvu mezginius. Ristinos suknutę susitrumpinau. Dabar Emilio prabangybę susiuvinėju, nes senai guli beveik baigtas.

Atsakyti

Ristina, sveikinu su debiutu  :4u:  Ar gerai suprantu, kad aprašymas lietuviškas?  :unsure: Reikėtų į anglų kalbą išversti, manau, kad žymiai daugiau susidomėjimo sulauktum,

Aha, lietuvių kalba.

Bet pradžioj, tai pats procesas buvo įdomus :D bus rusų ir anglų kalbomis. Rusų tai no problem, žinau visus techninius terminus, pati parašysiu. O su anglų kalba, tai teks pavargti. Nors ir turiu kas padarytų man vertimą, ir megzt moka, bet va su terminais liūdnoka.

Šarange, man megztuko labai spalvitetas puikus :super: daugiau nieko nematau, nes nesimato :D

Atsakyti

O aš šiandien nemalonų atradimą padariau  :oh: šitiek metų mezgu, visada tvarkingai nusimezgu mėginuką, jį išplaunu, išdžiovinu, pasimatuoju ir tik tada mezgu.  :unsure: O šiandien pamačiau, kad mano realus mezginys yra gerokai  tankesnis nei mėginukas.  :blink: Ir įtariu, kad taip būdavo visada, nes aš dažnai nusimezgu kiek per ankštą rūbą  :unsure: Tik visada kaltindavau Čiapajevą, o pasirodo, kad su mano matematiniais gebėjimais yra viskas tvarkoje, problema yra kitur.  :(  

Ir dabar turiu dilemą - mezgu megztinį, kuris man labai patinka, viskas dailiai gaunasi, bet dydis tikrai man netiks.  :oh: Numezgiau nemažą gabalą, ardyti gaila, permezginėt tingu. Dydis turbūt tiktų Rūtai, bet jei numegsiu, antram didesniam dubliui siūlų turbūt nebeužteks.  :huh2: ir ką daryt?  :hmm:

Čia dėl to, kad neteisingai supranti Čiapajevo konstantos prasmę   :D 

O kame problema, jei mezgi dėl proceso  :blink: išardai ir mezgi iš naujo  :D rezultato greit nebus, bet mezgi tai daugiau dėl proceso  :D ir kam Rūtai megztinis su žydrais dryžiais  :hmm: 

Atsakyti

Lace aš todėl ir nemezgu mėginukų, nes kai tik nusimegzdavau, taip ir mezginio dydis į pievas  :oh: 

Atsakyti