Labas rytas 0 va prašom
Labas rytas
Gražiai mažasis Žuviukas papuoštas, ir modeliukas toks angeliškai gražus Kokie siūlai megztuko, ar nebus Vernito alpaka? Pavydžiu mokėjimo siūti
Ligvita, nuostabi paskutinė raudona skara, nors ir visos rodytos fantastiškos , atlikimo greitis man neįtikėtinas, o ypač su trim darbais, nors žiūriu nieks nekomentuoja, kad greitai
Ach, parodysiu ir aš porą darbelių, nors sakiau kaupsiu iki 3, tada rodysiu , trečio liko pusę rankovės, šiandien pabaigsiu
Mano Velykinis margutis
Siūlai - pusmedvilnė Nako Calico Jakar - labai patiko, kaifavau nuo kiekvienos akies
Virbalai nr 2,25 ir 3,25
Modelis dropsinis Clever clark
Mezgiau maždaug 2 dydžiais didesnį, nei dabar vaikis nešioja, nes dabarčiai nereikėjo, noriu, kad kitą rudenį arba pavasarį nešiotų...
Kaklo mova - paties sūnaus užsakymas, modelį rinko iš R pats, siūlus rinko iš likučių irgi pats
Siūlai jau tiksliai nebeidentifikuojami, virbalai 2,25, raštas "ryžiai".
Siūlai tai merinas rogutinis svelnutis švelnutis
o dėl siuvimo... tai reikia tik pradėti aš pradėjau šį rudenį ir ką? čia 3-čias aiuvinys vaikui per mano gyvenimą kablys didelis nugaroj nes derinant siuvimą su mezgimu.... galim air visą garderobą susikomplektuoti tikiu ad ateis ta diena, kai būsiu jau labiau įgudus ir greičiau rezultatą pasieksiu
taip kad pirmyn, jei tik norisi nes aš galvojau kad niekada niekada gyvenime o gavosi va kaip vaikų drabužių kainos išgąsdino ir paskatino išmokti tai va ir mokinuosi
Beje, dont stop - tavo mezgimo tempai - įspūdingi berniuko megztukas toks netikėtai neberniukiškų spalvų pradžiai pagalvojau kad sau mezgei ką taisyčiau, tia kaklą - mano akiai per platus ir maikytės per daug išlenda...
Kaklas labai gražus spalviškai. ir striukė man labai gražios spalvos gražiai žiūrisi
taip kad pirmyn, jei tik norisi
Siuvimo mašina atrodo per didelė investicija
Beje, dont stop - tavo mezgimo tempai - įspūdingi berniuko megztukas toks netikėtai neberniukiškų spalvų pradžiai pagalvojau kad sau mezgei ką taisyčiau, tia kaklą - mano akiai per platus ir maikytės per daug išlenda...
Kaklas labai gražus spalviškai. ir striukė man labai gražios spalvos gražiai žiūrisi
Kaip neberniukiškas, gi žydrai - žalias??
Dėl plataus kaklo pritariu
zydrai žalias??? tai man tada mano monitorius stipriai meluoja arba as daltonike tapau
o del siuvimo mašinos... tai paskaičiuok kiek tavo drakius turi siūlų paslėpęs... kurie stovi - aš tai taip dariau ir supratus, kad ne viena siuvamoji mašina gautųsi... pagalvojau kad investuoti verta aš aišku kaži kokios pirkti neplanavau
dar finale gavosi, kad užuodus apie mano planus pirkti mašiną mano mama pradžiai pasibandymui "ar nepraeis noras" savo paskolino ir tada jau gimtadieniui man nuosavą padovanojo na tai jei kalbant apie šeimos biudžetą... tai jis nenukentėjo ir tik pasitvirtino tai, kad kai apie svajones pradedi garsiai kalbėti - jos daug greičiau pildosi tai va... niekada negali žinoti kokiu būdu išsipildys tai ko nori reikia tik labai norėti ir to siekti pamažu
Labas rytas
Ligvita, nuostabi paskutinė raudona skara, nors ir visos rodytos fantastiškos , atlikimo greitis man neįtikėtinas, o ypač su trim darbais, nors žiūriu nieks nekomentuoja, kad greitai
Na tris darbus pajausiu nuo rytdienos jau pilnai
Raudona skara tai ilgai mezgiau beveik menesi trim prisedimais... Vien paskutines 10eiliu visa diena. Nes atidziai ziuret reikia, o ta balta tai per tris vakarus, du kamuoliukai moheros ir viskas
Labas rytas
Ligvita :O leku galvą... skara tobulo gražumo- prieš tia galvojau kad iš interneto platybių, tia tik pažiūrėjau kad gražu labai, o čia pasirodo tavo ir dar tokiu tempu.
labai labai gražu
zydrai žalias??? tai man tada mano monitorius stipriai meluoja arba as daltonike tapau
Na taip, žydrai žalias, su biškiu pilko, smėlio ir rusvo
O kaip atrodo?
Va gamintojo spalvos "išklotinė"
Sakai, jei pirkčiau siuvimo mašiną, mažiau pirkčiau siūlų???
Pas mane jie neužsistovi, yra viena pakuotė 3 metų senumo, bet 90 % pirkta šiemet
aga - gamintojas laai berniukiskas spalvas rodo
sakai neuzsistovi tai reiskiasi tavo drakius dar nera tiek pazenges nes mano tai greiciau perka nei mezga... nu bet ir kiekiai pas ji nemenki pirkimo net kai turėjau mezgimo mašiną tai mezgimo tempai nebuvo greitesni uz pirkimo
ir net kai budavo po mezgini kas savaite... ties iūlai vistiek sekmingai kaupėsi
o užsistovėjimo ir neužsistovėjimo periodai labai skirtingi pas mane dabar prie siūlu drakiaus dar draugas atsirado audiniams nes nu gi susiųti visko irgi taip greit nespėju kai pdrakius greiti visko užsissako
bet va šindine užšoko ant virbalų siūlai pirkti prie ,5 metus ir jau guli sukirptas audinys sunelei ir kelnėms kenes, beje įpusėjau siūti žodžiu... lyg ir netinginiaujau... bet aišku laiko pas amne tam mažai tiek prieš darbus tiek prasidėjus darbams... kai paaugs mažius ir pradės jau pats vaikšęioti - turėtų abi sritys vėl sparčiai į priekį pasistūmėti
Labas rytas 0 va prašom
Žuviuk, ačiū labai