Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas 0 va prašom :)

http://club.osinka.ru/topic-106382

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Gražiai mažasis Žuviukas papuoštas, ir modeliukas toks angeliškai gražus  :wub: Kokie siūlai megztuko, ar nebus Vernito alpaka? Pavydžiu mokėjimo siūti  :wub: 

Ligvita, nuostabi paskutinė raudona skara, nors ir visos rodytos fantastiškos :wub:​ , atlikimo greitis man neįtikėtinas, o ypač su trim darbais, nors žiūriu nieks nekomentuoja, kad greitai   :) 

Atsakyti

Ach, parodysiu ir aš porą darbelių, nors sakiau kaupsiu iki 3, tada rodysiu  :D , trečio liko pusę rankovės, šiandien pabaigsiu  :)

Mano Velykinis margutis  :)

Siūlai - pusmedvilnė Nako Calico Jakar - labai patiko, kaifavau nuo kiekvienos akies  :wub:

Virbalai nr 2,25 ir 3,25

Modelis dropsinis Clever clark

Mezgiau maždaug 2 dydžiais didesnį, nei dabar vaikis nešioja, nes dabarčiai nereikėjo, noriu, kad kitą rudenį arba pavasarį nešiotų...

SAM_3042_medium2.JPG

SAM_3038_medium2.JPG

SAM_3041_medium2.JPG

Kaklo mova - paties sūnaus užsakymas, modelį rinko iš R pats, siūlus rinko iš likučių irgi pats  :hihihi:

Siūlai jau tiksliai nebeidentifikuojami, virbalai 2,25, raštas "ryžiai".

SAM_3099_medium2.JPG

SAM_3094_medium2.JPG

SAM_3100_medium2.JPG

Atsakyti

Siūlai tai merinas rogutinis :) svelnutis švelnutis :)

o dėl siuvimo... tai reikia tik pradėti :) aš pradėjau šį rudenį :) ir ką? čia 3-čias aiuvinys vaikui :) per mano gyvenimą :) kablys didelis nugaroj :) nes derinant siuvimą su mezgimu.... galim air visą garderobą susikomplektuoti :) tikiu ad ateis ta diena, kai būsiu jau labiau įgudus ir greičiau rezultatą pasieksiu :) 

taip kad pirmyn, jei tik norisi :) nes aš galvojau kad niekada niekada gyvenime :D o gavosi va kaip :D vaikų drabužių kainos išgąsdino ir paskatino išmokti :) tai va ir mokinuosi :)

Atsakyti

Beje, dont stop - tavo mezgimo tempai - įspūdingi :) berniuko megztukas toks netikėtai neberniukiškų spalvų :) pradžiai pagalvojau kad sau mezgei :) ką taisyčiau, tia kaklą - mano akiai per platus ir maikytės per daug išlenda... 

Kaklas labai gražus spalviškai. ir striukė man labai gražios spalvos :) gražiai žiūrisi :)

Atsakyti

taip kad pirmyn, jei tik norisi :) 

Siuvimo mašina atrodo per didelė investicija  :) 

Beje, dont stop - tavo mezgimo tempai - įspūdingi :) berniuko megztukas toks netikėtai neberniukiškų spalvų :) pradžiai pagalvojau kad sau mezgei :) ką taisyčiau, tia kaklą - mano akiai per platus ir maikytės per daug išlenda... 

Kaklas labai gražus spalviškai. ir striukė man labai gražios spalvos :) gražiai žiūrisi :)

Kaip neberniukiškas, gi žydrai - žalias??  :D 

Dėl plataus kaklo pritariu  :) 

Atsakyti

zydrai žalias??? tai man tada mano monitorius stipriai meluoja :) arba as daltonike tapau :D

o del siuvimo mašinos... tai paskaičiuok kiek tavo drakius turi siūlų paslėpęs... kurie stovi - aš tai taip dariau :( ir supratus, kad ne viena siuvamoji mašina gautųsi... pagalvojau kad investuoti verta :) aš aišku kaži kokios pirkti neplanavau :)

dar finale gavosi, kad užuodus apie mano planus pirkti mašiną mano mama pradžiai pasibandymui "ar nepraeis noras" savo paskolino :) ir tada jau gimtadieniui man nuosavą padovanojo :) na tai jei kalbant apie šeimos biudžetą... tai jis nenukentėjo :) ir tik pasitvirtino tai, kad kai apie svajones pradedi garsiai kalbėti - jos daug greičiau pildosi :) tai va... niekada negali žinoti kokiu būdu išsipildys tai ko nori :) reikia tik labai norėti ir to siekti pamažu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 17 balandžio 2017 - 08:49

Labas rytas  :)

Ligvita, nuostabi paskutinė raudona skara, nors ir visos rodytos fantastiškos :wub:​ , atlikimo greitis man neįtikėtinas, o ypač su trim darbais, nors žiūriu nieks nekomentuoja, kad greitai   :)

Na tris darbus pajausiu nuo rytdienos jau pilnai :) 

Raudona skara tai ilgai mezgiau beveik menesi trim prisedimais... Vien paskutines 10eiliu visa diena. Nes atidziai ziuret reikia, o ta balta tai per tris vakarus, du kamuoliukai moheros ir viskas 

Labas rytas

Atsakyti

Ligvita :O leku galvą... skara tobulo gražumo- prieš tia galvojau kad iš interneto platybių, tia tik pažiūrėjau kad gražu labai, o čia pasirodo tavo ir dar tokiu tempu.

labai labai :) gražu 

Atsakyti

zydrai žalias??? tai man tada mano monitorius stipriai meluoja :) arba as daltonike tapau :D

Na taip, žydrai žalias, su biškiu pilko, smėlio ir rusvo  :)  

O kaip atrodo?  :) 

Va gamintojo spalvos "išklotinė"

15008-500x500.jpg

Sakai, jei pirkčiau siuvimo mašiną, mažiau pirkčiau siūlų???  :D 

Pas mane jie neužsistovi, yra viena pakuotė 3 metų senumo, bet 90 % pirkta šiemet  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

aga - gamintojas laai berniukiskas spalvas rodo :)

sakai neuzsistovi  tai reiskiasi tavo drakius dar nera tiek pazenges :D nes mano tai greiciau perka nei mezga... nu bet ir kiekiai pas ji nemenki pirkimo :) net kai turėjau mezgimo mašiną tai mezgimo tempai nebuvo greitesni :D uz pirkimo :D

ir net kai budavo po mezgini kas savaite... ties iūlai vistiek sekmingai kaupėsi :)

o užsistovėjimo ir neužsistovėjimo periodai labai skirtingi pas mane :) dabar prie siūlu drakiaus dar draugas atsirado audiniams :D nes nu gi susiųti visko irgi taip greit nespėju kai pdrakius greiti visko užsissako :D

bet va šindine užšoko ant virbalų siūlai pirkti prie ,5 metus ir jau guli sukirptas audinys sunelei ir kelnėms :) kenes, beje įpusėjau siūti :D žodžiu... lyg ir netinginiaujau... bet aišku laiko pas amne tam mažai tiek prieš darbus tiek prasidėjus darbams... :) kai paaugs mažius ir pradės jau pats vaikšęioti - turėtų abi sritys vėl sparčiai į priekį pasistūmėti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 17 balandžio 2017 - 10:08

Labas rytas 0 va prašom :)

http://club.osinka.ru/topic-106382

Žuviuk, ačiū labai :4u:  

Atsakyti