O čia realus vaizdas pro mano langą
Labos
Skaniu ir stipriu marguciu visoms .
Pas mus tai saule zeme ridinejas , nosies i lauka dar nekisau, bet per langa ziurint tai tikras pavasaris
ta proga prasta nuotrauka...
sveikos gyvos Velykų rytą,
lipdysim Velykę ir zuikius elektros nėr,yikros šventės
Labos
Saulėlydžiui linkėjimai su praėjusiu
Smagių ir prasmingų Velykų visoms Neįtikėtina, kad jos tokios baltos pas jus. Vis dėlto dėkoju Dievui, kad aš ten, kur +28 ir jau gerą mėnesį mašina ir balkonas padengti gelsvu žiedadulkių sniegu
Ligvita, labai graži skara Ir baltoji labai patiko, tik kad SM užpavydėjo ir neleido patiktukų uždėt.
Turiu vieną užbaigtuką džiūstantį. Pradėjau šituos narpliot: https://www.loveknit...all-colour-packLabai malonūs megzt Tikiuos ir nešiosis taip pat.
Su šventėm visas
Ligvita, jau tokia puošni šita skara Labai tinka spalva modeliui.
Pas mane begalybinės rankovės.
Aš nuo 11 vis dar prie stalo. Ir be mezginio.. ir parvairuot teks..... Vargšas skrandis, nes akys visko nori
Sveikos, su šventėm visas
mūsų pasisėdėjimas prie stalo buvo trumpas, teko tėvukui greitają kviest bet viskas dabar gerai.
Ligvita labai graži skara
Su šventėm visas
Ligvita, jau tokia puošni šita skara Labai tinka spalva modeliui.
Kazkaip neisivaizdavau kitos spalvos as jai
Sveikos
Su šventėm!!!
man tikros šventės, es visai netikėtai nepraėjus nei 3 mėnesiams baigiau mažiui megztuką ir gal net gi nespėjo išaugti
Dar truputį ir siuvau... greitukas kai prireikė šilumos ne tik kostiumėlis, bet ir nuotrauka greitukas nėjo pagauti į kadrą jaunuolis baubukų ikvėptas lakstė kaip įgeltas
Na ir tyrų akių žvilgnis - mokantis gauti vsiką ko tik jam reikia
Su apsnigtom Velykom, mezgėjos
Gal kuri kur užmatėt šitą suknelę iššifruotą?