Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar tavo tas megztukas is dundagos su mohera kur pirty buvai pagal koki nors recepta megztas ar is galvos?

Atsakyti

Sviestą suminkau, įdedu česnako, žolelių (nebūtinai), sudalinu nedideliais gabaliukais, padarau juos pailgus, apvolioju miltuose ir į kamerą valandėlei. Krūtinėlę susimalu, padruskinu, pipiriuko. Tada imu sviesto gabalėlį ir krūtinėlės faršo, ir darau kaip cepeliną. Tada apvolioju miltuose. Kameron truputėlį, kad pastingtų. Tada kiaušinis-džiūvėsėliai-kiaušinis-džžiūvėsėliai ir kepu. 

Apsikepu ir tada šaldytuvė laikau, arba dedu kameron nekeptus ir kai norim valgyt kepu ;)

O kitus darau taip:

vištienos faršą paprieskoniuoju, įpilu šiek tiek grietinėlės, česnako šiek tiek įspaudžiu. Į vidų įdedu sviesto gabalėlį. Tada apvolioju apkepintuose bulkos kvadratėliuose. Ir tada pakepu iš visų pusių. O poto jei daugiau valgtojų pašildau orkaitėj ;

Atsakyti

Ne nu tai cia darbo bele kiek as tokiam nebent savaitgali prisiruosciau

Atsakyti

Tie antri labai greit padaromi :) su pirmais kiek pažaist reik. Nors mano pamotė nešaldo visai ir gaunasi geri, ir sviestas neišbėga.

Atsakyti

Virtuvė  :D 

Atsakyti

Abelo manęs nemačiusi?, aš irgi neturiu to biusto, praktiškai nieko neturiu :D

Kažkaip nepamenu tavo vaizdo....  :blush-anim-cl: matyt, reik dažniau rodytis  :liezuvis:​ 

Atsakyti

Labos

vėl nepamezgiau, maža miego nenorėtoja anksti į lovą nusivedė.

Niuma, apie ką ta knyga?  :hm: Iš aprašymo atrodo, kad apie nieką, o tu rašai, kad užkabino. Smalsu, kas užkabino.

Ligoniams sveikatos :4u: Aš dabar bandau Kostią gert, kad zarazos nepultų.

Atsakyti

Labas rytas!

Virtuvė super.

Man paprastosios virtuvės banga.

Pasirodo, kai mezgi kiauraraštį, ir dar iš juodai mėlyno moherio, tai ne taip jau ir greitai sekasi. Antpištines mezgu.

Jaučiat, ryt 13. Penktadienis. I pilnatis.

Atsakyti

Jaučiat, ryt 13. Penktadienis. I pilnatis.

Vilko pilnatis

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas. qqte, waidaw ačiū už receptus, bandysim tinginiaut :)

Atsakyti

labas rytas

vakar prieš miegą rezgiau visokius dundaginius planus, tada nusprendžiau kad per mažai aš jos turiu o paskui "mezgiau mezgiau"

žodžiu kaip naujus metus sutiksi tokie jie ir bus, tikiuosi visi tokie mezgiminiai :)

nu ir dar nusprendžiau kad per daug siūlų turiu bo neapsisprendžiu iš ko dryžuotą megztelį megzt, ar dryžiukus vienspalvius ar pereinančių spalvų daryt ir t.t

Atsakyti

Qqute, mezgiau pagal Seacoast modelį, radau pas rusaites nemokamą. Seniai norėjau tokį viršų išbandyt. Bet tik apie jį ir skaičiau, paskui iš galvos. 

Tai suprantu, kodėl kijevo kotletų niekada nedarau - nėr vietos šaldiklyje, kur juos pašaldyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 sausio 2017 - 09:07