Restar tavo tas megztukas is dundagos su mohera kur pirty buvai pagal koki nors recepta megztas ar is galvos?
Sviestą suminkau, įdedu česnako, žolelių (nebūtinai), sudalinu nedideliais gabaliukais, padarau juos pailgus, apvolioju miltuose ir į kamerą valandėlei. Krūtinėlę susimalu, padruskinu, pipiriuko. Tada imu sviesto gabalėlį ir krūtinėlės faršo, ir darau kaip cepeliną. Tada apvolioju miltuose. Kameron truputėlį, kad pastingtų. Tada kiaušinis-džiūvėsėliai-kiaušinis-džžiūvėsėliai ir kepu.
Apsikepu ir tada šaldytuvė laikau, arba dedu kameron nekeptus ir kai norim valgyt kepu ;)
O kitus darau taip:
vištienos faršą paprieskoniuoju, įpilu šiek tiek grietinėlės, česnako šiek tiek įspaudžiu. Į vidų įdedu sviesto gabalėlį. Tada apvolioju apkepintuose bulkos kvadratėliuose. Ir tada pakepu iš visų pusių. O poto jei daugiau valgtojų pašildau orkaitėj ;
Ne nu tai cia darbo bele kiek as tokiam nebent savaitgali prisiruosciau
Tie antri labai greit padaromi su pirmais kiek pažaist reik. Nors mano pamotė nešaldo visai ir gaunasi geri, ir sviestas neišbėga.
Virtuvė
Abelo manęs nemačiusi?, aš irgi neturiu to biusto, praktiškai nieko neturiu
Kažkaip nepamenu tavo vaizdo.... matyt, reik dažniau rodytis
Labos
vėl nepamezgiau, maža miego nenorėtoja anksti į lovą nusivedė.
Niuma, apie ką ta knyga? Iš aprašymo atrodo, kad apie nieką, o tu rašai, kad užkabino. Smalsu, kas užkabino.
Ligoniams sveikatos Aš dabar bandau Kostią gert, kad zarazos nepultų.
Labas rytas!
Virtuvė super.
Man paprastosios virtuvės banga.
Pasirodo, kai mezgi kiauraraštį, ir dar iš juodai mėlyno moherio, tai ne taip jau ir greitai sekasi. Antpištines mezgu.
Jaučiat, ryt 13. Penktadienis. I pilnatis.
Jaučiat, ryt 13. Penktadienis. I pilnatis.
Vilko pilnatis
labas rytas
Labas rytas. qqte, waidaw ačiū už receptus, bandysim tinginiaut
labas rytas
vakar prieš miegą rezgiau visokius dundaginius planus, tada nusprendžiau kad per mažai aš jos turiu o paskui "mezgiau mezgiau"
žodžiu kaip naujus metus sutiksi tokie jie ir bus, tikiuosi visi tokie mezgiminiai
nu ir dar nusprendžiau kad per daug siūlų turiu bo neapsisprendžiu iš ko dryžuotą megztelį megzt, ar dryžiukus vienspalvius ar pereinančių spalvų daryt ir t.t
Qqute, mezgiau pagal Seacoast modelį, radau pas rusaites nemokamą. Seniai norėjau tokį viršų išbandyt. Bet tik apie jį ir skaičiau, paskui iš galvos.
Tai suprantu, kodėl kijevo kotletų niekada nedarau - nėr vietos šaldiklyje, kur juos pašaldyt.