Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, nebūtų malonu statyt šiltnamį dabar :). O gal su pastatymo paslauga pirksi? Bet tik užsisakyk greičiau, pasidomėk, ar jau dabar yra jie pagaminti. Nes mūsiškis modelis buvo masiškai išpirktas pas visus pardavėjus pernai, o kai nežinojom, kad taip būna, tai ir tempėm gumą, ilgai svarstydami.

Pončas bežiūrint filmus pamažu artėja prie finišo tiesiosios, gal net pataikysiu į sezoną jį pranešioti. Kūnas patinka, o vat rankoves kai pradėsiu, tai ir paaiškės ar kas tinkamo gausis. Nes labai jau navatnai jas atskyriau, totaliai ne pagal aprašymą, viskas iš galvos ir be jokių skaičiavimų :).

Visgi gerai turėti tokių budinčių (net kelis metus) mezginių, kuriuos galime megzti nieko negalvodamas praktiškai, kai nesugalvoji kokio smagaus mezginio.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

vakar gyvai mačiau Restar pilkį ripsinuką, labai elegantiškas rūbas, gal kada nors ir sau tokio norėčiau  :wub: 

Atsakyti

Restar, pasidomėjau pas vienus (kurie turi n tinklapių :D ), tai laukti maždaug 10 dienų. nu pats tas sakyčiau, dabar dar šalta, ne augimui, bet pastatymui, tai gal po poros savaičių būtų jau geriau. derekis.lt dar laukiu, kažkodėl jie nieko man neatsakė, tai jei greit nesulauksiu, tai imsiu pas anuos. aišku, kad naivu būt tikėtis, jog per dvi dienas pristatys.

pastatymo reiktų laukti apie mėnesį-eilės. teks patiems puzlą susirinkinėt :D  sako, duos instrukcija video :rolleyes: ai, nu kaip nors, turėsim ką veikt, nes buvo toks depresinis štilis, kai nieko įdomaus nevyksta, rutina rutina kasdieninė.

žemių jau atvežė :rolleyes:  jaučiuosi sutaupius, nes telefonu ne tą sumą išgirdau. tai smagu, kai nusiteiki vienai sumai, o pasirodo gerokai mažiau :D

Atsakyti

Nu nu tai kiek sumokėjai? :hmm: 

Sveikos :4u: 

Atsakyti

Nu nu tai kiek sumokėjai? :hmm:

Sveikos :4u:

nugirdau telefu 170 :D  nu logiškai reikėjo paskaičuot, kad biškį per daug, ale bet kažkur logika buvo išėjus. o sumokėjau 130. už 12 kubų

Atsakyti

O čia viena mašina? 

Atsakyti

O čia viena mašina? 

viena, bet didelė.

Atsakyti

DK424_medium2.jpg

DSC_7444_medium2.jpg

DSC_7495_medium2.jpg

Atsakyti

tie_close_medium2.jpg

lucia7jpg_medium2.jpg

Atsakyti

Sveikos,

Nu tikrai, kad tylios, aš tai apsikasus buvau... 

Orai tai nekvepia pavasariu, labiau rudeniu, nei žaliuoja, nei šyla...  :huh2: 

Katuk, iškask ką nors gražaus, kad trenktų žaibas, pati nebeišsikasu  :oh: 

Atsakyti

ww12_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos,

Nu tikrai, kad tylios, aš tai apsikasus buvau... 

Orai tai nekvepia pavasariu, labiau rudeniu, nei žaliuoja, nei šyla...  :huh2:

Katuk, iškask ką nors gražaus, kad trenktų žaibas, pati nebeišsikasu  :oh:

aik tu.... šlapia... purvynas.... visai nesinori kastuvo imtis....

Atsakyti