Polikarbonatiniam bet kada galim idet tuos langus. Prapjauni ir prisuki. Jei ner € sakyciau paziuret ar reiks. Jei tikrai reiks tada is pirkt
Į Ukrainos Karpatus džipais
Smagu, pavydu
Labos
Mano nosis vis dar ´´pelenineje´´.. jau nebejuokinga. Ryte atsibudau be to kvapo, nors nakti visa prasikankinau.. alia po 15 minuciu vel staigiai uzejo.. vnz..
Buvom su vaikais uzusieni apsipirkt, kaip bezdzione is to seno seno filmuko pasikroviau ekipaza ir islekem pas kaimynus greituoju budu apsiprekint,nes nuo ryt pas mus pardes nedirbs vos ne per visas velykas,
Saranges uzrodyta, Lace papirkta skara laaabai grazi, bet butent ta zalia
Ristinos suknia - diddarbis, butu smagu pamatyt ant savininkes
Siltnamio neturiu, nooors noreciau Alia siltnami atstoja vaiku permatoma zaislu deze, tiesa, buvo paluzus, tai suklijavau lipnia juosta liko tarpas tarp dangcio ir sieneles, tai tarnauja kaip ventiliacija. Diena isnesu ant terasos, vakare i kolidoriu
O man vakar rukalais smirdejo pasirodo lasiniai
Nuejau paminti dvirati, oi oi kokia pompa reikes dazniau eiti pasitreniruoti, gal siais metais ir normalu pravedinsiu
Jau mezgu
Kokia greita Is kokiu siulu
va tie žali, bet šitoj nuotraukoj jie tamsesni ir ryškesni
mano monitorius juos rodo, kaip originalas. Nes turbūt nustatymai kitokie pas kiekvieną kompą.
Katukai, kad ir juokavai dėl Fairio, bet Olaiva, iš tikro pabandyk su bet kokiu indų plovikliu- jei aliejus, turėtų pagelbėt išimant riebalus. Aš darius ir ne kartą, jei riebalinės kilmės dėmė- tiesiai ant jos indų plooviklio, pagniaužau ir bendrai į skalbimo mašiną kišu.
Freke, tu mane kažkaip optimistiškai nuteikei. Aš irgi nusižiūrėjau Klasika 18, bet šiandien jau nebespėjau išrinkt pardavėjo-laimėtojo. Porai klausimų uždaviau, žiūrėsim.
Kokia greita Is kokiu siulu
Kažkada iš lenkų vieną rankų dažymo sruogą parsisiunčiau ir taip niekur ur nepritaikiau... spalva ne tokia graži kaip įkvėpėjos, bet gal bus irgi neblogai...
Katuk, man klasika state irgi per velykas pernai tik nesekme buvo kai neatidariau ir isvaziavau. Gryzus radau lavonine..... palaisciau ir sudeginau. Nereikejo laistyt. Ataugo, bet derlius susivelino. Bet gali gi nusipirkt tuos atidarytuvus. Bent pradarys.
Labas
Siltnamius perkat? As abejinga zemes ukiui
Labas dienas,
ko tokios tylios....
šiltnamio dar nenupirkau. oras verčia nerimauti...
megzt biškį mezgiau, ir dar biškį ardžiau