Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, jeigu megzčiau šiek teik greičiau, norėčiau ir aš kad pasidalintum dryžium :wub:  bet kadangi neaišku, kada pradėsiu, tai galiu ir pamiršt net kad turiu iki to laiko :D arba persigalvot

Katuk, kai užkaitina, tai, deja, vien durų neužtenka...  Nuo tam tikros temperatūros sterilizuojasi žiedai, neužmezga pomidorų. Jeigu per drėgna - irgi blogai... Žodžiu, pomidorams itin svarbus yra superinis vėdinimas.

Dėl to takelio - aha, aš irgi laikiau bedievyste, kam  2 takai, geriau daugiau vietos augalams. bet dabar pripažįstu, kad tai racionalu ir optimalu. Mano vyras gilinosi, protingi šiltnamininkai taip daro :), man teko susitaikyt, dabar džiaugiuosi.

Žodžiu, geriau užsuk pas mus kurį savaitgalį, gyvai pamatysi :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 balandžio 2017 - 13:44

Katuk, kai užkaitina, tai, deja, vien durų neužtenka...  Nuo tam tikros temperatūros sterilizuojasi žiedai, neužmezga pomidorų. Jeigu per drėgna - irgi blogai... Žodžiu, pomidorams itin svarbus yra superinis vėdinimas.

Dėl to takelio - aha, aš irgi laikiau bedievyste, kam  2 takai, geriau daugiau vietos augalams. bet dabar pripažįstu, kad tai racionalu ir optimalu. Mano vyras gilinosi, protingi šiltnamininkai taip daro :), man teko susitaikyt, dabar džiaugiuosi.

Žodžiu, geriau užsuk pas mus kurį savaitgalį, gyvai pamatysi :).

kurį sa\vaitgalį bus vėlu :D  noriu šį savaitgalį pastatyt. ar durnai viliuosi? kad per tris dienas užsakius atvežtų :hmm:

Atsakyti

Hmmm, na, mums pavyko užsisakyti tokį modelį, kad laukėm jo pagaminant ne vieną savaitę, gal jums ir pasiseks, dar ne pats sezono pikas, mes tai nusivėlinom, kol išsirinkom.

Nepasiskambinus nesužinosi. Beje, MB pirko per derekis.lt, tai nurodė mažesnę kainą, negu visur kitur prekiauja ir pavyko. Gailėjomės paskui, kad mažiau nepasiūlė :). Pasižiūrėk ir tu ten.

Atsakyti

Pomidorai valdo :D  Aš tai jau praradau viltį turėt šiltnamį, tai rami tuo klausimu.

Katuk, dar apie šiltnamio dydį svarstant įvertink, kad reikės visam plote velėną nuimt, o tas darbelis ui ui :D 

Suknia Ristinos ant gyvos bobos bus superinė :wub: 

Atsakyti

Pomidorai valdo :D  Aš tai jau praradau viltį turėt šiltnamį, tai rami tuo klausimu.

Katuk, dar apie šiltnamio dydį svarstant įvertink, kad reikės visam plote velėną nuimt, o tas darbelis ui ui :D

tai žinok realiai tik tie pasiruošimo darbai ir stabdo nuo didumo. netgi labiau nei kaina

o kodėl praradai viltį? vyras neleidžia :D ?

Atsakyti

tai žinok realiai tik tie pasiruošimo darbai ir stabdo nuo didumo. netgi labiau nei kaina

o kodėl praradai viltį? vyras neleidžia :D ?

Jei žinai, tai kam klausi :B  Patyčios :D 

Atsakyti

Jei žinai, tai kam klausi :B  Patyčios :D

ai, gal ir kažkada žinojau :hmm:  bet man su atmintim prastokai

esu labai teisinga paslapčių saugotoja šiuo metu :D  nes nu pamirštu beveik iškart

Atsakyti

Faina, į kokius?  :)

Į Ukrainos Karpatus džipais  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba

Siltnami net ir maza galima padaryt su dviem durim. Tik jos papildomai kainuoja. Bet ner daug. Pas mane arkinis klasika. Durys kainavo 9lt. Juk ir polikarbonatas tas pats. Ir duru apacia. Mano 18 kv be orlaidziu. Dar nesudetos... :D uztenka duru. Jei nepamirstu atidaryt.....

Atsakyti

nezinau kaip su  tais polikarbonatais buna. pas mane visa gyvenima eilinis plevelinis ( savam kieme tai butu polikarbonatinis) . penkti metai stovi sitas ilgsis  su diem stoglangiais ( nesireguliuojamais, tiesiog pakeltais ir paliktais) . o anksciau  6metris budavo  lankinis, plevelinis, su dviem durimis . nu ir augo... bet  jei tik galimybiu yra, tai reik daryt  viska kas imanoma :)  kad paskui nebutu savigrauzos, kad vat pataupiau, ir kokia  demetlige ar maras uzpuole . pas sunu miniukinis lankinis su durimis ( tiksliau be duru isvis)  ir su langu  kitam gale. nu irgi gi augo, nors  bernas tai  jais visai nesidomejo. tik visa nupjauta zole dedavo, mulciuodavo. tai kai pamaciau, kad  sieno kupetoj auga pomikai, puoliau gelbet :)

Atsakyti

Katuk, oi, tas velėnos nukasimas palyginus baika su viso šiltnamio pastatymu :). Aišku, mes bepročiai, iškart darėm geoterminį šildymą šiltnamyje, tokį savadarbį, tai šiemet jau veikia jis, nors nežinau, kiek naudos, tik kokį sykį dar mačiau veikiantį.

Atsakyti

restar, bet tai jus rimtai su siltnamiu ir  sildymas ir laistymas . faina :)

Atsakyti