Mes pirkom pernai šiltnamį, lietuvišką, Gaspadinė 3x6, šlaitinis, irgi su automatiniais langais. Burnojau ant vyro, kam toks didelis griozdas, bet tai kokia laimė, kad nepirkom 3x4 . Man vis negana vietos visokiom gėrybėm, pusė turimų pomidorų sėklų net nepasėjau . Daigų tilps apie 45, o rūšių virš 30...
Būtinai žiūrėk, kad abiejuose galuose būtų durys, o langų automatinių kuo daugiau tuo geriau, pas mus tik 2 , bet dar reikėtų. Aš dabar teorijų apie pomidorus specas, vat įdomu, ar pavyks šiemet sėkmingai pačiai nuo daigų užsiaugint ir nuo ligų apsigint . Mano pamišimą pailiustruoja mažosios šnekos. Paėmė knygą ir sako:"O, mes turim knygą apie grybus, nežinojau. Aišku, mamai visos knygos galėtų būti tik apie pomidorus" . Nu knygų tai gal tik pora turiu, bet užtat kur buvus, kur nebuvus vis internete apie tai skaitau .
Mano brolio 4 asmenų šeima tenkinasi 3x4 šiltnamiu pomidorams. Bet dar augina jų nemažai lauke. Agurkams atskirą turi. Tai jums, žolėdžiams, gal ir geriau būtų didesnis.
Nite, išknisau, bet neberadau susirašinėjimo. Tavo šiltnamis lyg Gampre - iš pačių brangiausiių. Bet saviškiu mes irgi patenkinti, jokių nusiskundimų. dar viduje turim bačką, laistymo sistemą, maniškis atsakingas už raišiojimą daigų, aš - už pažastų skabymą, mulčiuojam, tai ravėjimo praktiškai nėra. Va, tik nervai, kad maras neužpultų. jeigu nusipirksit, tai net daigelių kažkiek turėsiu pasidalinti , nes turiu perdaug, popinu juos, ale gera žmogui į rankas negaila būtų .