Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

spalvoti mezginiai  grazus .

man tai saranges  dukryte su paltuku  taip istrigus. tokia panele jau didele :wub:

as dabar tokia alpakele eglutine su  linu suzenyta mezgu, bet  taip letai mezgu, tiksliau  nemezgu :unsure: broliene  zavejosi spalva, kad labai grazi  :wub: 

p.s.siltnamis 3x4 skamba kaip labai man maziukas. pas tevus budavo 3x6. pas mus siuo metu  3x10 . bet kai norisi 50 rusiu pomidoru .... :4u: :unsure: .sode bunam tik savaitgaliais.

Atsakyti

Mes pirkom pernai šiltnamį, lietuvišką, Gaspadinė 3x6, šlaitinis, irgi su automatiniais langais. Burnojau ant vyro, kam toks didelis griozdas, bet tai kokia laimė, kad nepirkom 3x4 :). Man vis negana vietos visokiom gėrybėm, pusė turimų pomidorų sėklų net nepasėjau :). Daigų tilps apie 45, o rūšių virš 30...

Būtinai žiūrėk, kad abiejuose galuose būtų durys, o langų automatinių kuo daugiau tuo geriau, pas mus tik 2 , bet dar reikėtų. Aš dabar teorijų apie pomidorus specas, vat įdomu, ar pavyks šiemet sėkmingai pačiai nuo daigų užsiaugint ir nuo ligų apsigint :). Mano pamišimą pailiustruoja mažosios šnekos. Paėmė knygą ir sako:"O, mes turim knygą apie grybus, nežinojau. Aišku, mamai visos knygos galėtų būti tik apie pomidorus" :). Nu knygų tai gal tik pora turiu, bet užtat kur buvus, kur nebuvus vis internete apie tai skaitau :).

Mano brolio 4 asmenų šeima tenkinasi 3x4 šiltnamiu pomidorams.  Bet dar augina jų nemažai lauke. Agurkams atskirą turi. Tai jums, žolėdžiams, gal ir geriau būtų didesnis.

Nite, išknisau, bet neberadau susirašinėjimo. Tavo šiltnamis lyg Gampre - iš pačių brangiausiių. Bet saviškiu mes irgi patenkinti, jokių nusiskundimų. dar viduje turim bačką, laistymo sistemą, maniškis atsakingas už raišiojimą daigų, aš - už pažastų skabymą, mulčiuojam, tai ravėjimo praktiškai nėra. Va, tik nervai, kad maras neužpultų. jeigu nusipirksit, tai net daigelių kažkiek turėsiu pasidalinti :), nes turiu perdaug, popinu juos, ale gera žmogui į rankas negaila būtų :).

Atsakyti

prieš Velykas namų kampų tvarkymas.ir-staigmena :D sode kažkas tykiai ramiai kažkada į aliejaus puodelį įmerkė užuolaidą baltą,nepasakė,ta išdžiūvo,įsigėrė riebalas,jau ne balta,o tamsiai rudu kampu. mirkiau grynam ACE,nepadėjo.gal žinot kažką chemiškai veiksmingo? :hmm:

Fairy :D

juokauju šiaip, nes iš tikro tai nesu bandžiusi.

Atsakyti

Mezgu dryžiuką su įdomia nugaros-pečių konstrukcija.

Labai įdomus tikrai  :4u:

Šiuo metu graži spalva :wub: linas :wub:

Spalva fantastiška  :wub: , modelio kažkaip neįsivaizduoju iki galo ant figūros  :hmm:

(vėl į kalnus lėksim)...  

Faina, į kokius?  :)

Ką ruošit valgomo ir skanaus per Vėlykas? :bigsmile:

Pas mus kepta antis ir margučiai. Ir viskas, nes svečių nebus... Jei geras oras bus, į gamtą norėčiau šašlų ar pan, o antrą Velykų dieną Rumšiškėse šventė, tai tikiuosi namie nesėdėsim  :ax:

As tai imu itart, kad busiu persalus tokiu nenuspejamu oru, nes vis nepataikau apsivilkt.. Antra diena galva uzia, o siandien jau ciaudet pradejau ir gerkle skauda :(

Aha, orai keisti, na aš rytais kai į daržą vedu, tai žiemiškai aprengiu abu vaikus ir pati aišku irgi taip apsirengiu... popiet sušyla, tada lengviau  :ax: Pilnu tempu dar pas mus vilnoniai megztiniai, kepurės, pirštinės eina į trasą  :)

Atsakyti

oj, Restar, kaip tau dėkui :4u:  pagelbėjai.

aš tai šiaip link Klasika linkstu, ten jie su pamatu kažkokiu, tai nereiks rūpintis. bet galvoju apie arkinį, nes man rodos jis lengviau sumontuojamas, sakot , reikia langų :hmm:  nu kąžinau, subrangina jie neblogai. nes ir šiaip kažkaip planavau gerokai mažiau skirti tam daiktui

Atsakyti

Nite, išknisau, bet neberadau susirašinėjimo. Tavo šiltnamis lyg Gampre - iš pačių brangiausiių

Negali būt :D mano vyras neperka nieko pačio brangiausio ir pačio pigiausio :D mūsų tikrai lietuviškas :rolleyes:

Dėl dydžio - taigi kiekvienam savas dydis ir savas laikas :B turėjom kažkada šiltnamį 5x15 :rolleyes: ar ilgimės? nė minutės :D

Atsakyti

oj, Restar, kaip tau dėkui :4u:  pagelbėjai.

aš tai šiaip link Klasika linkstu, ten jie su pamatu kažkokiu, tai nereiks rūpintis. bet galvoju apie arkinį, nes man rodos jis lengviau sumontuojamas, sakot , reikia langų :hmm:  nu kąžinau, subrangina jie neblogai. nes ir šiaip kažkaip planavau gerokai mažiau skirti tam daiktui

žinok langai gerai, ypač kai išeini į darbą ir palieki šiltnamį "be priežiūros" visai dienai. Jei didesnis tai gal ir niekos, bet jei nedidelis polikarbonatinis, tai labai prikaista, neužtenka vien duris palikt atviras :rolleyes: O jei gaila pinigų, tai klausimas ar tau jo reikia :rolleyes: aš tai tikrai žinau, kad šiltnamis gyvuoja tol, kol sveika gyvuoja mano mama :D nes man tai tikrai jo nereikia :rolleyes:

Atsakyti

Dėl dydžio - taigi kiekvienam savas dydis ir savas laikas :B turėjom kažkada šiltnamį 5x15 :rolleyes: ar ilgimės? nė minutės :D

o jerguteliau :blink:  tokio net man butu perdaug :blink: :D  kaip maniskiai 2,5 :blink:  tokiam 2 kambariu bute tilptu  ne tik pomidorai  su agurkais bei paprikom,  ale ir lysve barskiu, pora vynuogiu, ir lova su  staliuku kavai :D

Atsakyti

žinok langai gerai, ypač kai išeini į darbą ir palieki šiltnamį "be priežiūros" visai dienai. Jei didesnis tai gal ir niekos, bet jei nedidelis polikarbonatinis, tai labai prikaista, neužtenka vien duris palikt atviras :rolleyes: O jei gaila pinigų, tai klausimas ar tau jo reikia :rolleyes: aš tai tikrai žinau, kad šiltnamis gyvuoja tol, kol sveika gyvuoja mano mama :D nes man tai tikrai jo nereikia :rolleyes:

o jeigu durys/langai iš abiejų galų :hmm:  neužtenka vėdinimui?

pinigų ne tai kad gaila, tiesiog norisi visko ir daugiau, o ne vien tik tuščio šiltnamio :D  tai kiek turiu , tiek skiriu. norisi maksimalaus rezultato už minimalią kainą :D

Atsakyti

Nite, nugi Gampre gal ir nėra pats brangiausias, bet iš brangesnių. Pernai labai stipriai gilinomės, svarstėm įvairius variantus, bet kai gyvai "pačiupinėjom" Klasika ir kitus, tai išsirinkom, ką išsirinkom. Vidurėlį kažkur. Nes ir taip sukainavo tikrai daugiau, negu planavom tam skirti.

Negaliu nepasirodyti :). Tik paklauskit manęs apie sodą ir daržą, tai užsivedu :). Pernai gegužės vidurio vaizdelis. Šiemet jau yra pertvarkų. daržas tai įrengtas ant buvusių šeimininkų šiltnamio pamatų :).

13435736_10206497002134358_796843859_n_m

Atsakyti

o jeigu durys/langai iš abiejų galų :hmm:  neužtenka vėdinimui?

pinigų ne tai kad gaila, tiesiog norisi visko ir daugiau, o ne vien tik tuščio šiltnamio :D  tai kiek turiu , tiek skiriu. norisi maksimalaus rezultato už minimalią kainą :D

Tokis mažiukas kaip pas mus nebūna su durim abiejuose galuose, tai nieko ir nepasakysiu :rolleyes:

O taip, čia tikra svajonė - maksimalus rezultatas už minimalią kainą :D

Atsakyti

Restar, o kaip įdomiai :bigsmile:  takelis ne per vidurį šiltnamio

Atsakyti