Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, bet ar taviškė ne nuo klubų garbanojasi? ar ant bobos taip tik atrodo :hmm:  man ant tos moteros tai irgi gražu. tik jos kažkokia tokia labiau sukalta, gal net mašininis mezgimas.

noriu griečiau baigt tą MB megztinį :B  nes jaučiu grįžtant norą saviems mezginiams :D 

tik kad blyn laiko tai nėėėėėėra :cry2:

va ir dabar, kad ir šventės, bet suplanuoti daržo/sodo renginiai. net jei ir oras neleis, tai turėsiu svečių, pamegzt nebeišeis...

merginos, nu visai ne į temą :rolleyes:  kas turit šiltnamius. kokio dydžio? kaži man  3x4 m užtektų :hmm:  o gal netyčia kas net polikarbonatinius turit? Restar, ar ne jūs pernai pirkot? neišisrenku ir nežinau kaip rinktis :rolleyes: t.y. į ką dėmesį atkreipt

Atsakyti

Jau nusipirkau :B

Atsakyti

Ristina, bet ar taviškė ne nuo klubų garbanojasi? ar ant bobos taip tik atrodo :hmm:  man ant tos moteros tai irgi gražu. tik jos kažkokia tokia labiau sukalta, gal net mašininis mezgimas

Abi suknės megztos mašina :D tik skirtingų sudėčių ir storių siūlai.

Suknė nuo kurios plagijuota - iš sintetinio storoko siūlo. O aš rinkaus lininį siūlą, kad būtų ir lengviau, ir vėsiau karštą vasaros dieną.

Manoji platėja nuo liemens. O apie klubus jau tvirtinasi rauktas sijonas. Man rodos, kažkas mezgė tvidines sukneles tokio fasono :hmm:

Atsakyti

Man tai Ristinos modelyje rankovės gal bobiškiausios  :hmm:  Šiaip tai lyg ir gražu lyg ir ne, visai ne mano stiliaus nei spalva nei modelis, bet va kai žiūriu į gražią foto, kurioje graži motera tai gražu  :D 

IMG_2151_medium2.JPGDSC03709_medium2.jpg

Atsakyti

nu gal ir taip, Ristina, bet turiu momeny pas aną moterišką raukinys prasideda iškart ten kur baigiasi diržas. o pas tave man rodos žemiau.

bet šiaip tai koks skirtumas :D  svarbu klientei įtiko

Atsakyti

merginos, nu visai ne į temą :rolleyes:  kas turit šiltnamius. kokio dydžio? kaži man  3x4 m užtektų :hmm:  o gal netyčia kas net polikarbonatinius turit? Restar, ar ne jūs pernai pirkot? neišisrenku ir nežinau kaip rinktis :rolleyes: t.y. į ką dėmesį atkreipt

Pas mane 2x4, polikarbonatinis. Pusę sodinam agurkų, pusę pomidorų. Pomidorus suvalgom, o agurkų ir pasikonservuot šiek tiek lieka :rolleyes: bet mes ne vien žole mintam :D

Atsakyti

Pas mane 2x4, polikarbonatinis. Pusę sodinam agurkų, pusę pomidorų. Pomidorus suvalgom, o agurkų ir pasikonservuot šiek tiek lieka :rolleyes: bet mes ne vien žole mintam :D

nu aš irgi neplanuoju vien šiltnamyje sodinti daržo gėrybes. tiesiog galvoju, kad didesnio galiu neaprėpti apžiūrėt, gi vistiek to laiko ne fontanai. bet Mb sako, kad gal mažokas

o gal pameni, kokį pirkot tą šiltnamį? yra LT gamybos, yra baltarusių. LT brangesni, bet gal ir geresni :hmm: bet jeigu stovės baltarusiškas, tai kam išlaidaut. nebent tik iš patriotiškumo.

ai, dar nepasisprendžiu -arkinio ar šlaitinio noriu :D

Atsakyti

nu gal ir taip, Ristina, bet turiu momeny pas aną moterišką raukinys prasideda iškart ten kur baigiasi diržas. o pas tave man rodos žemiau.

bet šiaip tai koks skirtumas :D  svarbu klientei įtiko

Taip, manojoj žemiau raukinys. 

Ir taip, svarbu tas kam  buvo gaminta džiaugėsi ir liko patenkinta :super:

Atsakyti

Man tai Ristinos modelyje rankovės gal bobiškiausios  :hmm:  Šiaip tai lyg ir gražu lyg ir ne, visai ne mano stiliaus nei spalva nei modelis, bet va kai žiūriu į gražią foto, kurioje graži motera tai gražu  :D

Kokį gražumą galima "išlaužt" ant S dydžio manekeno užmovus L dydžio suknelę? :D

Tik  nususęs faktas, kad yra mezginys.

Arba jei suknelė ant manęs visai bliednos, ir dar be pasuknelės :D

Dabar kita misija :B kaip teisingai numegzt megztinį šešių iksų vyriškiui :B

Atsakyti

o gal pameni, kokį pirkot tą šiltnamį? yra LT gamybos, yra baltarusių. LT brangesni, bet gal ir geresni :hmm: bet jeigu stovės baltarusiškas, tai kam išlaidaut. nebent tik iš patriotiškumo.

ai, dar nepasisprendžiu -arkinio ar šlaitinio noriu :D

LT pirkom, tada (prieš 3 metus) dar buvo vokiški :D kainų skirtumas turbūt buvo panašus, kaip dabar tarp lietuviško ir baltarusiško tik į kitą pusę :rolleyes:

Pas mane šlaitinis, su automatiniais langais - tas patogu, nes pats atsidaro prasivėdint, kai tu ari tėvynės labui :D

Svarbiausia pasidomėk, kaip jį prie žemės pritvirtint :rolleyes:

Aš pernai rašiau Restar apie šiltnamius, gal ji dar turi tas žinutes :hmm:

Atsakyti

prieš Velykas namų kampų tvarkymas.ir-staigmena :D sode kažkas tykiai ramiai kažkada į aliejaus puodelį įmerkė užuolaidą baltą,nepasakė,ta išdžiūvo,įsigėrė riebalas,jau ne balta,o tamsiai rudu kampu. mirkiau grynam ACE,nepadėjo.gal žinot kažką chemiškai veiksmingo? :hmm: 

Atsakyti

As tai imu itart, kad busiu persalus tokiu nenuspejamu oru, nes vis nepataikau apsivilkt.. Antra diena galva uzia, o siandien jau ciaudet pradejau ir gerkle skauda :( 

Atsakyti