Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace grazu, reikia noru drakiui imest 

Ristina kol dar vasara neatejo, prisimi k mane  :mirksiukas:

tel. ko tai paguldes buvo

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 12 balandžio 2017 - 10:44

Užsireikė man tos skaros kaip š... :oh: Net ir iš ko megzčiau sugalvojau :rolleyes: Kiba reiks aprašymą nusipirkt? :hmm:

Atsakyti

Ristina kol dar vasara neatejo, prisimi k mane  :mirksiukas:

Nepamiršta :4u:  bet kad ir mezgu naktimis, vis tiek nieko nespėju.

Pvz., šią suknelę planavau numegzti per 1-2 dienas. O pavyko numegzt tik per 6 :huh2:

Atsakyti

Užsireikė man tos skaros kaip š... :oh: Net ir iš ko megzčiau sugalvojau :rolleyes: Kiba reiks aprašymą nusipirkt? :hmm:

Jei pirksi, puse kainos prie mano virbalu pridek :)

Atsakyti

Sveikos,

Lace - kam tau ta skara??? Nu ko nors kito įsinorėk, kur dar ir panaudosi :).

O šiaip ir man chandra dėl drabužių neturėjimo... Gerai, kad šiandien šalta, tai megztukas mano šiltasis į trasą išėjo :).

Ingriga fainai spalvota, tik keistai tos spalvos susieina ant krūtinės, kai trumpintom eilėm megzta, ar ne?

Įjungus fantaziją, įsivaizduoju, kad Ristinos suknelė graži ant žmogaus, nes ant bobos - tai tikrai bobiška :). O sijoną rankelėm tuos 6 metrus????

Atsakyti

O sijoną rankelėm tuos 6 metrus????

Rankom. Mašina iš šešių dalių :D

Va, pagal tokią suknelę :) gal ir baisi. Bet man  graži :D

Priedas  0_af264_20b36a59_orig.jpg   563,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 12 balandžio 2017 - 11:01

Lace - kam tau ta skara??? Nu ko nors kito įsinorėk, kur dar ir panaudosi :).

Kam kam... nes noriu ją megzti  :rolleyes: Aš jau seniausiai nebemezgu iš praktinių sumetimų, tik iš didelio noro ir gražumo.  :P

kaip tik turiu vieną prabangią rankų dažymo sruogą, kuriai reikia prijekto. :bigsmile: Kaip tik neturiu kelioninio mezginio gegužės pirmai savaitei (vėl į kalnus lėksim)...  :ax:  ir nerandu nei vieno argumento, kodėl neturėčiau jos megzti  :mirksiukas: 

Atsakyti

Mano santykis su megztom sukniom vis dar nepasikeitęs, o atlikimas Ristinos - nepriekaištingas, juo žaviuosi ir giriu  :wub: 

Atsakyti

Ką ruošit valgomo ir skanaus per Vėlykas? :bigsmile:

Atsakyti

Ingriga fainai spalvota, tik keistai tos spalvos susieina ant krūtinės, kai trumpintom eilėm megzta, ar ne?

Įjungus fantaziją, įsivaizduoju, kad Ristinos suknelė graži ant žmogaus, nes ant bobos - tai tikrai bobiška :). O sijoną rankelėm tuos 6 metrus????

taip trumpintom

Atsakyti

Mano santykis su megztom sukniom vis dar nepasikeitęs, o atlikimas Ristinos - nepriekaištingas, juo žaviuosi ir giriu  :wub:

Mano asmeninis vilkėjimo santykis su sukniom stipriai komplikuotas :D

Bet kai imu žiūrėt per "atlikėjo" prizmę, tai ryškiai pagražėja :lol:

O moterom, kurios ieško kažko, "ko parduotuvėje" nerasi - tai sakyčiau puiki išeitis tie mezginiai :D

Atsakyti

lace jei pirksi pripliusuok mane, zinau kam dovanu numegsviau iki rudens :unsure:

Atsakyti