Lace grazu, reikia noru drakiui imest
Ristina kol dar vasara neatejo, prisimi k mane
tel. ko tai paguldes buvo
Lace grazu, reikia noru drakiui imest
Ristina kol dar vasara neatejo, prisimi k mane
tel. ko tai paguldes buvo
Sveikos,
Lace - kam tau ta skara??? Nu ko nors kito įsinorėk, kur dar ir panaudosi .
O šiaip ir man chandra dėl drabužių neturėjimo... Gerai, kad šiandien šalta, tai megztukas mano šiltasis į trasą išėjo .
Ingriga fainai spalvota, tik keistai tos spalvos susieina ant krūtinės, kai trumpintom eilėm megzta, ar ne?
Įjungus fantaziją, įsivaizduoju, kad Ristinos suknelė graži ant žmogaus, nes ant bobos - tai tikrai bobiška . O sijoną rankelėm tuos 6 metrus????
O sijoną rankelėm tuos 6 metrus????
Rankom. Mašina iš šešių dalių
Va, pagal tokią suknelę gal ir baisi. Bet man graži
0_af264_20b36a59_orig.jpg 563,2KB 0 Parsiųsta kartų
Lace - kam tau ta skara??? Nu ko nors kito įsinorėk, kur dar ir panaudosi .
Kam kam... nes noriu ją megzti Aš jau seniausiai nebemezgu iš praktinių sumetimų, tik iš didelio noro ir gražumo.
kaip tik turiu vieną prabangią rankų dažymo sruogą, kuriai reikia prijekto. Kaip tik neturiu kelioninio mezginio gegužės pirmai savaitei (vėl į kalnus lėksim)... ir nerandu nei vieno argumento, kodėl neturėčiau jos megzti
Ingriga fainai spalvota, tik keistai tos spalvos susieina ant krūtinės, kai trumpintom eilėm megzta, ar ne?
Įjungus fantaziją, įsivaizduoju, kad Ristinos suknelė graži ant žmogaus, nes ant bobos - tai tikrai bobiška . O sijoną rankelėm tuos 6 metrus????
taip trumpintom
Mano santykis su megztom sukniom vis dar nepasikeitęs, o atlikimas Ristinos - nepriekaištingas, juo žaviuosi ir giriu
Mano asmeninis vilkėjimo santykis su sukniom stipriai komplikuotas
Bet kai imu žiūrėt per "atlikėjo" prizmę, tai ryškiai pagražėja
O moterom, kurios ieško kažko, "ko parduotuvėje" nerasi - tai sakyčiau puiki išeitis tie mezginiai