Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

xa xa xa

nea tik antra ir baltai as jos dar nemezgiau, bet jau tikrai miego saskaita ir nuplaukia pavogtas is darbu ir mezginiu vakaras su knyga..

Atsakyti

va tokia reikia numegzt greitai greituteliai, bet as jau dabar miego noriu :D

IMG_1300_medium2.JPG

Atsakyti

Tai kad visoms jau kaštonai byra...  :D  :D

Kad zinok ar ne vakar skaiciau, jog itales gimdo specialiai po 40, kad organizmas atjaunetu, nes del hormominiu pokyciu visokie geriai vyksta.

Pati matau, kad Emiliui dzin- noriu as miego, ar nenoriu- 7 val lipa ant galvos. Is meiles. Nu kas belieka- krapstau akis ir dziaugiuosi :D 

Atsakyti

Labos

Siunčiu pavasario glėbį  :4u: Pas mus +27 dienom.

Rūkalais ir man smirda :D Bet aš turiu rūkantį vyrą. Kai sugalvoja nuorūkoms naują vietą, aš labai greitai išrišu su savo jautria uosle :D

Po 40 m. gimdymas man atrodo nedrąsu, bet gal tik dabar. Neseniai mano aplinkoj labai jaunatviška ir faina moteris pasigimdė nesveiką vaikutį  :unsure: Vargsta visi... Aš vis dar tikiuos, kad šiuolaikinė medicina išspręs viską, bet eina sau...

Atsakyti

Rizika didelė, sutinku. Nuo 35 jau papildomus tyrimus daro LT dėl apsigimimų nustatymų. Bet JAV labai anksti, gal nuo 8 savaičių iš kraujo gali nustatyt blogybes. Man siūlė šitą tyrimą, bet kaina kosmosas pasirodė, nesidariau.

Atsakyti

Sveikos  :) 

Kažkokie nekalbadieniai, dičkiui atostogos, nelieka laiko nei serialams, nei mezgimui  :hmm:  Nubaudžiau jį už blogą elgesį uždrausdama į kiemą ir pas draugus eiti, o gavosi, kad save taip nubaudžiau, nes dabar pati turiu jį užimti  :P  :oh: 

Ačiū visom pakomentavusiom paskutinį rodytą darbelį  :aciuks: 

Vasaros_lietus, +27  :mega_shok:  Pas mane termometras dabar +1 rodo  :sad: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vakar pradėjau naują mezginį, tai šįryt toks kablys buvo, kad jau beveik į darbą vėluodama dar kelias eilutes mezgiau :D

Man jau prasidėjo bjauri pavasarinė "chandra", kai visai nebeturiu ką apsirengti :oh:

Atsakyti

Man jau prasidėjo bjauri pavasarinė "chandra", kai visai nebeturiu ką apsirengti :oh:

Pasnigo gi, galima vėl į žieminius drabužius lįst :lol:

Atsakyti

Pasnigo gi, galima vėl į žieminius drabužius lįst :lol:

Tai kad chandra į termometrą nežiūri  :oh: 

Atsakyti

Nite, suporavau tą ryškų žydrą siūlą su tavo tamsesne medvilne ir mezgu, kol kas rezultatas labai džiugina :wub:

Atsakyti

sudubliavo mane...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 12 balandžio 2017 - 07:50

labas rytas

pas mane irgi kažkokia panaši chandra kaip pas Lace iš serijos neturiu ką apsirengt ir niekas nejudinkit manęs :)

Atsakyti