xa xa xa
nea tik antra ir baltai as jos dar nemezgiau, bet jau tikrai miego saskaita ir nuplaukia pavogtas is darbu ir mezginiu vakaras su knyga..
Tai kad visoms jau kaštonai byra...
Kad zinok ar ne vakar skaiciau, jog itales gimdo specialiai po 40, kad organizmas atjaunetu, nes del hormominiu pokyciu visokie geriai vyksta.
Pati matau, kad Emiliui dzin- noriu as miego, ar nenoriu- 7 val lipa ant galvos. Is meiles. Nu kas belieka- krapstau akis ir dziaugiuosi
Labos
Siunčiu pavasario glėbį Pas mus +27 dienom.
Rūkalais ir man smirda Bet aš turiu rūkantį vyrą. Kai sugalvoja nuorūkoms naują vietą, aš labai greitai išrišu su savo jautria uosle
Po 40 m. gimdymas man atrodo nedrąsu, bet gal tik dabar. Neseniai mano aplinkoj labai jaunatviška ir faina moteris pasigimdė nesveiką vaikutį Vargsta visi... Aš vis dar tikiuos, kad šiuolaikinė medicina išspręs viską, bet eina sau...
Sveikos
Kažkokie nekalbadieniai, dičkiui atostogos, nelieka laiko nei serialams, nei mezgimui Nubaudžiau jį už blogą elgesį uždrausdama į kiemą ir pas draugus eiti, o gavosi, kad save taip nubaudžiau, nes dabar pati turiu jį užimti
Ačiū visom pakomentavusiom paskutinį rodytą darbelį
Vasaros_lietus, +27 Pas mane termometras dabar +1 rodo