Tai, Rasyt, mudvi šizofrenikės . Įdomu tik, kad abiems tas pats kvapas .
Arba abidvi
Arba abidvi
Nežinau, kaip tu, bet už save tai galiu atsakyt, kad ne .
Katuk, jeigu neatsiras kitų žinovių, tai mano vyrs, kaip tiksliai ten (ne sodroj) dirbantis, biškį žinovas tų klausimų, nors ir nenoriu papildomų darbų jam užkrauti, nes ir pati jų sugalvoju . Bet, jeigu ką, geriau surašyk konkrečius klausimus man el paštu. Mano vardas taškas pavardė gmail.com, tai persiųsiu - arba atsakys, ar kokią nuorodą duos, kur tas aiškiai parašyta bus. Aš pati dirbus su IV, tai tiesiog palaukdavau, kada man Sodra parašydavo laiškelį, kiek turiu mokėt ir susimokėdavau . Ale kai šiemet tokį gavau, o pernai nebedirbau su IV, tai pasipiktinau, galų gale išaiškėjo, kad klaida buvo...
Kokio grazumo siulai
Alia niekaip nesuprantu ju svorio, metrazo ir t.t. nicht ferstein ar kazkaip panasiai
Kokio grazumo siulai
Alia niekaip nesuprantu ju svorio, metrazo ir t.t. nicht ferstein ar kazkaip panasiai
nu taigi parašytas metražas 158m/50g
o svoris, tai neverčiau, bet berods gali rinktis po nuo 100 g
Restar, oj tikrai, buvau pamiršus taviškį. bet kol kas lyg ir su Sodra išsiaiškinau. o su pačia deklaracija, tai pakankamai aiškios tos instrukcijos tokiais standartiniais atvejais. ir lyg ir teoriškai išsiaiškinau, tai nebent pildant kokių neiaškumų iškils. tada ir parašysiu konkrečiai
nu taigi parašytas metražas 158m/50g
o svoris, tai neverčiau, bet berods gali rinktis po nuo 100 g
Ten langiukai su gramais yra: 180 240 ir t.t.
Aš taip suprantu, kad gauni tam tikrą gramų skaičių su vienu spalvos perėjimu.
O kur po 100g tai gali gaut vieną arba kitą spalvą anfangfarbe - pradžia, endfarbe - galas
konkrečiai čia
Anfangsfarbe: Cremebeige
Endfarbe: Flieder - alyvos