Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai, Rasyt, mudvi šizofrenikės :). Įdomu tik, kad abiems tas pats kvapas :).

Arba abidvi :nestuke :D :hmm:

Atsakyti

Arba abidvi :nestuke :D :hmm:

Nežinau, kaip tu, bet už save tai galiu atsakyt, kad ne :).

Katuk, jeigu neatsiras kitų žinovių, tai mano vyrs, kaip tiksliai ten (ne sodroj) dirbantis, biškį žinovas tų klausimų, nors ir nenoriu papildomų darbų jam užkrauti, nes ir pati jų sugalvoju :). Bet, jeigu ką, geriau surašyk konkrečius klausimus man el paštu. Mano vardas taškas pavardė gmail.com, tai persiųsiu - arba atsakys, ar kokią nuorodą duos, kur tas aiškiai parašyta bus. Aš pati dirbus su IV, tai tiesiog palaukdavau, kada man Sodra parašydavo laiškelį, kiek turiu mokėt ir susimokėdavau :).  Ale kai šiemet tokį gavau, o pernai nebedirbau su IV, tai pasipiktinau, galų gale išaiškėjo, kad klaida buvo...

Atsakyti

man irgi siandien kabineto tarpduryje smirda rukalais :oh: bet tik toj vietoj. Iskart galvojau, kad nuo siusksledezes, bet kad ji visai nauja ir nesmirdi :hmm:

Atsakyti

Kokio grazumo siulai :rolleyes: :wub:

Alia niekaip nesuprantu ju svorio, metrazo ir t.t. nicht ferstein ar kazkaip panasiai :D :hmm:

img_3332_2.jpg

http://www.100farbsp...ntage-4064.html

Atsakyti

Į kvapų temą - kai pirmojo laukiaus labai patikdavo cemento ir benzino kvapai. Prie vieno remontuojamo pastato eidama į darbą net pastovėdavau. O kai antrojo laukiaus - labai patikdavo - toks specifinis daugiabučio rūsio kvapas. :)

Atsakyti

Kokio grazumo siulai :rolleyes: :wub:

Alia niekaip nesuprantu ju svorio, metrazo ir t.t. nicht ferstein ar kazkaip panasiai :D :hmm:

img_3332_2.jpg

http://www.100farbsp...ntage-4064.html

nu taigi parašytas metražas 158m/50g

o svoris, tai neverčiau, bet berods gali rinktis po nuo 100 g :hmm:

Restar, oj tikrai, buvau pamiršus taviškį. bet kol kas lyg ir su Sodra išsiaiškinau. o su pačia deklaracija, tai pakankamai aiškios tos instrukcijos tokiais standartiniais atvejais. ir lyg ir teoriškai išsiaiškinau, tai nebent pildant kokių neiaškumų iškils. tada ir parašysiu konkrečiai :4u:

Atsakyti

aj, dašilo lyg ir

Rasyte, ten svoriai po 180, 240, ,360 ir t.t.

ir galima rinktis pradžios arba pabaigos spalvą :D

Atsakyti

Aha, daugiau paklaidziojus radau, kad yra skirtingi metrazai, priklausantys nuo siuliuku kiekio. Labai grazios spalvos :wub:

Atsakyti

nu taigi parašytas metražas 158m/50g

o svoris, tai neverčiau, bet berods gali rinktis po nuo 100 g :hmm:

Ten langiukai su gramais yra: 180 240 ir t.t.

Aš taip suprantu, kad gauni tam tikrą gramų skaičių su vienu spalvos perėjimu.

O kur po 100g tai gali gaut vieną arba kitą spalvą anfangfarbe - pradžia, endfarbe - galas

konkrečiai čia

Anfangsfarbe: Cremebeige

Endfarbe: Flieder - alyvos :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 11 balandžio 2017 - 13:39

Tingiu siandien nezmoniskai, atsikeliau skaudancia galva..  

Gal menulis? Vakar vakare vaziavau, kabojo kaip blynas didziulis.

Man po 2 kavos ir ibumetino- galiu gyvent. Puse dienos plyso ir man.

Atsakyti

Manęs mėnulis tiesiogiai tai neveikia, bet veikia aplinka, o  aplinkoj kai ką  tai net labai veikia mėnulis :D 

Atsakyti

Pinta jau sūpuoja dukrytę. Tai kas sekanti?

Gera vieta ilgai nebūna tuščia :D juk vis viena kitai estafetę perdavinėjam. Pasisakykit kieno dabar eilė?? 

Atsakyti