Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyte, nu juokas toks, bet tai vienas iš psichozės požymių :D balsų nesamų negirdi? kūnu vabaliukai ir kirminukai nelaipioja?

Atsakyti

Rasyte, nu juokas toks, bet tai vienas iš psichozės požymių :D balsų nesamų negirdi? kūnu vabaliukai ir kirminukai nelaipioja?

:lol: :lol:  Dar matyt liga tiek nepazengus :lol: :lol: nieko negirdziu, nieko nejauciu :lol:

Atsakyti

Sveikos, oras tai toks pagal mano vakar vakaro nuotaika

Atsakyti

Katukai, dar turiu. Mezgiau dvi sukneles- ta moherine klostuota ir Vernitine sita. Nuo abieju liko siulu, tai suklijavau i viena gamini. Visus tris dar nesioju.

Priedas  269559_442166245821129_1861054647_n.jpg   42,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

štai koks nėrinys-taikinys

cda16a62a573c2e6dc9de40026db76e7.jpg

Atsakyti

sveikos gyvos,

žiema grįžo...kruša kai  dėjo :huh2: 

vakar Vilniuj kultūrinomės,nu jau Vilniaus gatvės romantika... :D tik sienom kaip vorams lipti :D

vaikams atostogos,tai nemezgiau ta proga jau kelias dienas... :B 

Atsakyti

Olaiva, a ko ten į tą Vilniaus g. trenkeisi :D  egzotikos ieškojai?

Atsakyti

Olaiva, a ko ten į tą Vilniaus g. trenkeisi :D  egzotikos ieškojai?

po koncerto Kongresų rūmuose bastėmės ;)

Atsakyti

po koncerto Kongresų rūmuose bastėmės ;)

kaip į kultūrinį objektą ėjot, ar ne :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 balandžio 2017 - 10:04

kaip į kultūrinį objektą ėjot, ar ne :D

laiką stūmėm :D

Atsakyti

Seniai jau ta Vilniaus gatve tokia... Bet jau kai sutvarkys ja, eisim kaip kilimu... :)

Tingiu siandien nezmoniskai, atsikeliau skaudancia galva..  

Atsakyti

Labas rytas,

Nuosirdi, jei nepazymejei, kad preke gavai, disputa iskelei, vistiek turi issispresti kazkaip tavo naudai. :unsure:

Abelo, o mielas daktare padek :D Jau kelinta diena mane persekioja rukalu, ar tai ismetamuju duju kvapas, ko tikrai namuose nera, kiti nieko neuzuodzia, cia tik mane tas persekioja. Net nakti nosi ikisus i kaldra uzuodziau rukalus. Kazkur kazkada esu lyg skaicius ar girdejus, kad uzuodziami nebuti kvapai signalizuoja kazkokia organizmo beda :hmm: ar cia jau is fantastikos srities :hmm:Bandziau googlint, bet nesekmingai  :unsure:

Nu pažymėjau, kad prekę gavau, tik netinkamą...

Rasyte, gal :nestuke

Atsakyti