Rasyte, nu juokas toks, bet tai vienas iš psichozės požymių balsų nesamų negirdi? kūnu vabaliukai ir kirminukai nelaipioja?
Rasyte, nu juokas toks, bet tai vienas iš psichozės požymių balsų nesamų negirdi? kūnu vabaliukai ir kirminukai nelaipioja?
Dar matyt liga tiek nepazengus nieko negirdziu, nieko nejauciu
Sveikos, oras tai toks pagal mano vakar vakaro nuotaika
Katukai, dar turiu. Mezgiau dvi sukneles- ta moherine klostuota ir Vernitine sita. Nuo abieju liko siulu, tai suklijavau i viena gamini. Visus tris dar nesioju.
269559_442166245821129_1861054647_n.jpg 42,33KB 0 Parsiųsta kartų
štai koks nėrinys-taikinys
sveikos gyvos,
žiema grįžo...kruša kai dėjo
vakar Vilniuj kultūrinomės,nu jau Vilniaus gatvės romantika... tik sienom kaip vorams lipti
vaikams atostogos,tai nemezgiau ta proga jau kelias dienas...
Olaiva, a ko ten į tą Vilniaus g. trenkeisi egzotikos ieškojai?
Olaiva, a ko ten į tą Vilniaus g. trenkeisi egzotikos ieškojai?
po koncerto Kongresų rūmuose bastėmės ;)
po koncerto Kongresų rūmuose bastėmės ;)
kaip į kultūrinį objektą ėjot, ar ne
kaip į kultūrinį objektą ėjot, ar ne
laiką stūmėm
Seniai jau ta Vilniaus gatve tokia... Bet jau kai sutvarkys ja, eisim kaip kilimu...
Tingiu siandien nezmoniskai, atsikeliau skaudancia galva..
Labas rytas,
Nuosirdi, jei nepazymejei, kad preke gavai, disputa iskelei, vistiek turi issispresti kazkaip tavo naudai.
Abelo, o mielas daktare padek Jau kelinta diena mane persekioja rukalu, ar tai ismetamuju duju kvapas, ko tikrai namuose nera, kiti nieko neuzuodzia, cia tik mane tas persekioja. Net nakti nosi ikisus i kaldra uzuodziau rukalus. Kazkur kazkada esu lyg skaicius ar girdejus, kad uzuodziami nebuti kvapai signalizuoja kazkokia organizmo beda ar cia jau is fantastikos srities :hmm:Bandziau googlint, bet nesekmingai
Nu pažymėjau, kad prekę gavau, tik netinkamą...
Rasyte, gal