Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyte gražu  :wub: 

Atsakyti

Ir šiandien dundaginiu megztiniu apsirengus ir ne peršilta :).

:blink: 

Reikia ir man rytoj pravėdinti gal  :hmm: 

Atsakyti

as tai nieko nespejau, tik su darbais issiaiskinau, panasu negazdinsiu zmoniu :) Nukele savaitei projekta tai vienu metu dirbsiu tik du darbus + mezgimas. Kazkaip ismuse is ritmo truputi, tikejausi siandien viska susitvarkyt, o teks penktadieni vaziuot pasirasyt sutarties ir kompo pasiimt...

Kur as ta mazgima ikisiu tai nezinau, ryte dirbau, paskui i darba vaziavau, su mezginiu va tik dabar prisedau.... O mezginiu eilute laukia, jau nebedidele, bet vistiek...

Dar keliuose idomiuose mezgiminiuose projektuose dalyvauju, bet siandien nuotaika tokia, kad noriu viska mest ir tiek...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 10 balandžio 2017 - 19:25

Atostogos ir pas mus. Atvaziavom pas mociute vienai dienai.

Rasyte, kursas toks privalomas: dieninis, vakarinis, vestuvinis makiazai. Kompleksas. As pati turiu savo visaziste. Pas ja dau konsultuojuosi. BET vakarinius darausi ir darysiuosi pas ja. Nepaisant to, kad pati daug moku. Bet megstu moteriskus malonumus. Visaziste nebusiu. Bet konsultuot, parinkt spalvas, sudeliot strichus, ka paryskint - moku ir patinka. Cia irgi buvo paskutinis postas sia tema.

Melyna su raudona suknute siek tiek patrumpinau pagal savo nesiojami ilgi. Dabar idealus vaizdas. Kai sutvarkysiu ir nugara- parodysiu. Ilgiai vienodi su zalia, o bendras vaizdas gavosi kitoks, nes modeliai skirtingi.

Atsakyti

Parvažiavus jos gimtadieniui nupirkau bilietus į Rygą  :hmm:

Mano ratai dar nekeisti. Reikia.

As po paskutines ekskursijos Rygoj, turiu gides telefona, jei noretumes. 1 val ekslursija zmogui po centra -5 e. Mums labai patiko. 

Nors jei busit tam centre, ten jau sezonas, daug kas siulo ekskursijas. Jei gerai pamenu, autobusu lyg 15 e. 

Atsakyti

Šarangė, 10 Bal 2017 - 15:51, parašė: Lipčikas išlindęs tai ne į temą, bet idėja tai idomi 6007756640_02db28db55_z.jpg

Sarange, bet su lypciku kitaip ir nesigauna. Cia Vernito pusmedvilne derinta su mohera plius plaukas medvilnes.

Priedas  427637_466780180026402_331430583_n.jpg   54,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rasyte, faini tavo mezginiai :4u:

suprantu tave dėl adijalo. nu man irgi sunkiai sekasi su tokiais draugauti. su tokio tipo patogu tik nieko neveikti, na, dar megzti ant sofkės :D

dėl to lypčiko. nežinau, kaip ten kas su dydžiais, bet yra ir kitokio modelio, kur nėra tokio trikampio išlendančio.

Niuma, fainas tavo šitas. dar tebeturi?

Atsakyti

labas rytas

pradėjau eilinį kartą suknios prieky, šiandien mašinoj, nebuvo vakar kada megzt...

nors jau noras kilęs buvo imt ryžą cottonmeriną ir pradėt megztelį sau gal su antpečiais..

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Jaučiuosi atsilikusi, kelias dienas neužsukau, nebepamenu ką gyriau :)

Lace megztukas man dailutis, aš tokių paprastesnių labai pasiilgusi, noriu ir sau kokio vienspalvio :wub:

Rasytės skara ir užmestukas dailūs :wub:

Šarangės lašininis dukrai dailus, ir dar kokios foto žaismingos :wub:

Olaivos pradžia vis gražėja :wub:

Donstop, nevaryk į neviltį su tokiais tempais, beveik kasdien po naują megztuką demonstruoji, matau, kad esi įvaldžiusi įvairių technikų, šaunuolė, kad taip sugebi, gražu :wub:

Ristinos suknutė lyg gyriau, bet per daug nebūna, aukštasis pilotažas :wub:

Gavau vakar į telefoną žinutę iš suknės pardavėjo :blink:rašo tą patį, kad pakeisčiau pretenziją vietoj dydžio, kad laiku negavau, nieko nekeičiu, nukopinau Terezzos žinutę, tegul eina švilpt, jaučiu, kad nuplauks man tie pinigai. Daiktus ten pirkti galima, bet jau rūbų tikrai nerekomenduoju :4u:

Vakar su Saulyte pasėjom žirniukus, dar visokių sėklyčių, man irgi dar per šalta, bet vakarykštė diena buvo šiltesnė, tai padirbėjom.

Nemezgiau jau 2 dienas.

Atsakyti

Labas rytas,

Nu kaip skiriasi oras, kaip diena ir naktis... Vakar po baseino grįžinėjau vėlokai jau, bet toks fantastiškas vakaras buvo.... :wub:  Nors vėjas jau kilo... O šiandien vėl šaltuma  :dry2: 

Dėl to lipčiko.... Tai pas tą mergina visai ne lipčikas, o kažkokia maikutė, o šiaip tą juosta peršviečiamą galima turbūt daryt aukščiau :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas,

Nuosirdi, jei nepazymejei, kad preke gavai, disputa iskelei, vistiek turi issispresti kazkaip tavo naudai. :unsure:

Abelo, o mielas daktare padek :D Jau kelinta diena mane persekioja rukalu, ar tai ismetamuju duju kvapas, ko tikrai namuose nera, kiti nieko neuzuodzia, cia tik mane tas persekioja. Net nakti nosi ikisus i kaldra uzuodziau rukalus. Kazkur kazkada esu lyg skaicius ar girdejus, kad uzuodziami nebuti kvapai signalizuoja kazkokia organizmo beda :hmm: ar cia jau is fantastikos srities :hmm:Bandziau googlint, bet nesekmingai  :unsure: 

Atsakyti

Tada reiketu isemimus pazastu daryt su nepermatoma. As mezgiau iki  pazastu, kad rankoves galva su isemimais butu is to paties siulo. 

Atsakyti