Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš po ilgos (labai ilgos) pertraukos mezgu ... vilną :D toks keistas jausmas, kad mezginys pats šyla rankose, kaip koks katinas :rolleyes: ir spalva katiniška :D tuoj murkt pradės :lol:

Ale reik pavaryt, kol dar orai neatšilo, nes kai man tas xxl dydžio katinas atsiguls ant kelių, bus feee :karsta:

Atsakyti

Pas mus turbut sildyma jau isjunge, nes ryte katinas ant palanges arbatini apsikabines gulejo :D prisiminiau apie Nites katiniska mezgini paskaicius..

Atsakyti

Pas mane jau nuo 1-o užsuko šilumą 

Labas rytas, reikia važiuot padangas pasikeist 

Atsakyti

Pas mane jau nuo 1-o užsuko šilumą 

Labas rytas, reikia važiuot padangas pasikeist 

Oi pas mus tai savaitgali dar tikrai silde, reiks vakare paziuret ir ryt skambint jau, jei vis dar sildo

Atsakyti

Sveikos, vėl banguoja sekta :).

Mano savaitgalis tai beveik visiškai naminis. Išleidau vyrą į sodą, tai kone 3 dienas tvėrė tvorą ir dar neaptvėrė :). Kadangi oras ne super ir aš nemėgstu ten būti iki tamsos, tai pati nevažiavau ir vaikai nenorėjo. Nors ir rūpi, kaip ten augaliukai, bet nuvažiuosiu, kai tvora jau bus :).

Visą savaitgalį rūpinausi vaikais ir gaminau, gaminau, net sultys morkų/apelsinų, morkų pyragas, sausainių 2 bliūdai ir pan. Užsiraugiau 3  2 l butelius enzimų iš vaisių atliekų :) (http://gyvojiplaneta...gaminti-enzimu/) . Padus skaudėjo nuo virtuvės... Persodinau pomidorus. Vis valiau stalus, spinteles ir grindis... parodyti kaip ir nėra ko :). Na, dar truputį pamezgiau vakar per talentus... Iš vienos pusės šiek tiek užkniso tie naminiai darbai, iš kitos - visai nenorėjau į darbą, priminė dekreto laikus, visgi gera būti namie...

Šarange - ale tu kad kepi megztinius? Ir dar dukrai... Mini ant sąžinės totaliai.

Atsakyti

labas,

net ir po dviejų dienų atostogų įsivažiavimui į darbus laiko reikia....

qqte, o tai labai skiriasi užpakalis nuo krūtukų :D  negali pritaikyt tos pačios metodikos tik du kart?

Atsakyti

Qqte, nu drąsi tu moteris tokiai tragiškai figūrai imtis suknią modeliuot :4u: 

Sveikos :4u: 

Man tai dabar galvoj sodininkystė, o ne mezgimas. Savaitgalį vieną alpinariumą įrenginėjau, dabar dar dėl kito su vyru derybas vedu :D 

Na bet ir pamezgiau trupučiuką. Kaip ir Nitė baisiai nenoriu, kad ištikus šilumai vis dar alpaką megzčiau.

Šarangės Luknė gražuolė ir paltukas gražus, viskas su juo gerai.

Lace paprastainis labai mano gardeobe vietą rastų. Paprastasis sezonas pas mane.

Atsakyti

Linkėjimai iš tikro pavasario ❤

Šiuo metu + 20. Žalia ir žydi. Šios dienos planuose Heidelbergas 😉

Atsakyti

katuk teoriškai tai taip neturėtų skirtis o praktiškai tai iškirptė turi būti dar ant krūtinės tai va tame ir bėda, nes jei daryt laivelį ar kokią iškirptę prie kaklo tai viskas gerai lyg ir...nu ir užpakalį aš platinu daug maž tolygiai apvaliai

Liniuka nu va iššūkių pritrūkau :D

Atsakyti

O aš po ilgos (labai ilgos) pertraukos mezgu ... vilną :D toks keistas jausmas, kad mezginys pats šyla rankose, kaip koks katinas :rolleyes: ir spalva katiniška :D tuoj murkt pradės :lol:

Ale reik pavaryt, kol dar orai neatšilo, nes kai man tas xxl dydžio katinas atsiguls ant kelių, bus feee :karsta:

Oi, mano irgi xxl lašinys pončas ant kelių gulėjo ir maloniai šildė :). Aš turbūt ir vasarą megztinius žiemai megsiu, nes vasarai nieko nebespėsiu :). Ir šiandien dundaginiu megztiniu apsirengus ir ne peršilta :).

Įdomu, kas yra katiniška spalva? Nes mano katinas tai rainas su baltu pilvu :).

Atsakyti

katuk teoriškai tai taip neturėtų skirtis o praktiškai tai iškirptė turi būti dar ant krūtinės tai va tame ir bėda, nes jei daryt laivelį ar kokią iškirptę prie kaklo tai viskas gerai lyg ir...nu ir užpakalį aš platinu daug maž tolygiai apvaliai

Liniuka nu va iššūkių pritrūkau :D

pamenu kažkada, kai labai buvom susidomėję tom bangelinėm sukniom, tai buvau susiradusi kaip ten ją formuoti. ir būtent iškirptę.

taigal verta paskokais rusaites paieškot :hmm:

aš savaitgalį nusipirkau 5 vaismedžius :B  dabar reikia žemių ir duobių kasėjo :D

Liniuka, bet tai savaitgalį kai šalta buvo....ką tu ten dirbai? nesušalai?

Atsakyti

Katuk tai jo jo pas rusaites ir ieškau :)

Atsakyti