Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sirsa-Padasana-Head-To-Foot-Pose.jpg

Buvau jogoj. Taip nedariau :)

Juodi pilki mėlyni ir pyniuoti dalykai :wub:

Mano raudonos suknelės gabaliukas neilgėja, bet iš projektų daugumo liko tik raudona neriama skara(nesineria pati), minėta suknia ir mąstymas, kokios gi spalvos antpirštines mezgti.

Qqte tokia paukščiukas prancūzaitė dainininkė toj savo sesės kišenėtos demonstravimo foto :angel2: 

Atsakyti

o siūlas.... tai gi niumos alpaka jau antras mezginys iš jos. planuose dar megztukas sau :)

kaip tik apie niumos alpaka norejau klaust. kaip elgiasi  po skalbimo. nebus netiketumu issukus su  masina??? nesivelia, nesitraukia? 

Atsakyti

Nuoširdi, neužtenka tik įimti, reika po to dar ir papaltinti, juk ir tavo kūnelis platėja žemyn nuo liemens, nebent tu trumputuką nori daryt, iki juosmens.

o įimti galima arba priekio/nugaros plotuose, arba šonuose. aš tai maždaug pasiskaičiuočiau, kiek akių reik pamažinti ir išdalinčiau. bet tu gi dar net nepamatavai :D

Atsakyti
Jei žadi nedaug liemenuot, tai užteks tik šonuose.
Atsakyti

Aš kai išreikšto biusto neturiu, tai man liemenuot užtenka megztinius šonuose  :ax:​ 

Atsakyti

Ai, aš tik nebent šiek tiek, nes jis man toks laisvalaikio stiliaus, o gal ir ne man, o kuriai nors dukrai atiteks, jei jau matysiu, kad man nemielas :)

Tai gal tikrai šonuose šiek tiek pabandysiu, oi kaip ačiū, pačiai nedaėjo :umn:

Atsakyti

Abelo manęs nemačiusi?, aš irgi neturiu to biusto, praktiškai nieko neturiu :D

Atsakyti

suku galvą kąąą pasigamint valgyt dviem dienom kad būtų greitai, skanu ir sveika...tiksliau kad nereiktų prie viryklės visą vakarą stovėt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 sausio 2017 - 16:29

Qqt, gaaal kokio plovo, jei vaikis valgo. Gal ka su grikiais? Man tai tokia savijauta kad apie maista net galvot negaliu, paciai lyg ir geriau, bet dukra atkrito :huh2: . Sunus siaip ne taip isiskapste. Gaaaaaal. Seniai tokiu ciudu namuos nebuvo. Liko vyras karo lauko ligoninej :D Olaiv butum arciau galetumet kartu darbuotis ir apie mumis sokinet :D Beje kaip situacija?

Atsakyti

Aha, Qqute, ir as kai ilgesniam laikui, plova darau. Su vistiena

Atsakyti

Soliuk ajai, sveikatos.plovas gerai bet neseniai buvo.darysiu tinginiu balandzius.vaikis neskaiciuojamas.cia mum su mb darban

Atsakyti
Oi Soliuk ir jus sugriuvot, as tai vis apie Manta pagalvojus susiguziu, kad tik nesusirgtu
Atsakyti