Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su Naujais metais, su Nauja laime.

Atsimenat, prieš kažkiek metų sausio 1 meetinomės Bajorkiemy prie Muzikinio.

Kadangi Šarangė yra Kaune ir šiandien svečiuosis pas mane, tai tradiciškai kviečiu visas, kas netingit prisijungt. SU VAIKAIS :D laikas nesvarbus, nes būsiu visą dieną namie. Bet gal ne anksčiau 11, nes didesnė dalis šeimynos dar miega.

VILNIETĖS IR KITOS UŽSIENIETĖS taip pat kviečiamos :umn: :gossip:  :friends: 

Atsakyti

Su Naujaisiais visas  :newyear:  linkiu visoms sveikatos, laimingų, kūrybingų metų :santa: svajonių išsipildymo :4u:

Atsakyti

Labas rytas! Su naujais metais, su nauja laime :D

niuma, žaviuosi  tavo užsidegimu ir visokių susitikimų organizavimu.

Šiąnakt 12 išgėriau šampano, parašiau kažkiek sveikinimo žinučių ir nuėjau minkyti pirmos šių metų duonos :rolleyes:  Ryte pasitiko šviežios duonos kvapas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 sausio 2017 - 10:38

Gytis (7 metai):

Viliau, o tau neatrodo, kad tas Kaledu senelis per geras. Mums tiek dovanu atnese. Man tai taip atrodo... 

(siandien vaiku rytinis pokalbis, nes mes ir per Naujus dar po fejerverku grize randam dovanu).

Atsakyti

Kerpena, as tik 4 val miegojus. Protas dar miega, uz tai as tokia drasi :D

Sarange jau yra, Zuviukas pakeliui :) 

Atsakyti

Viskas, nespėjot :D

buvo labai emocingas pliuuuurrrrr ir dar visos trys pamegzt spėjom. O vaikai prisižaidė :) Šį kartą net nesigirdėjo, nes Monopolį vaikišką Vilius per Kalėdas gavo.

Atsakyti

Sveikos Naujuose metuose :4u:

Mielai kokiam nors susitikime sudalyvaučiau :rolleyes: bet šiandien jau post factum.

Atsakyti

Su Naujaisiais visas! Lai mezgimo mūzos neapleidžia ir šiemet, o jei buvo kur išėję, lai sugrįžta su kompanija ;)

Mes sutikom ramiai, net pamegzt gavau normaliau  :B tik dabar pergyvenu, kad kūnas bus siaurokas, o rankovės platokos... :unsure: bet reik daugiau pamegzt, kad įvertint ardymo tikimybę ir apimtis :) net augebėjau jau šiemet ir naują projektą pradėt - kepurę sau artėjantiem šallllčiam :D žiūrėsim, kiek nešiosiu....

Atsakyti

Labas

Su naujais visas

Man siemet mezgiminiai metai bus, turbut daugukoj megsiu ne sau (aha viltis durniu motina, man gi tiek visko norisi ir tiek siulu turiu) bet 2017 sutikau su mezginiu rankose..tamsiai melynu

Atsakyti

Qqte, aš su margai mėlynu :D 

Metai prasidėjo gerai- radau lauke Emilio pirštinytę, pamesta prieš kokias tris savaites. Ėjom su Vilium iki paštomato siūlų išsiųsti. Tai kažkur pusiaukelėj ant medźio pakabintą radau :) 

Atsakyti

Kaip smagiai mezgasi namie,mm  :wub:  

Surinkineju kitaicu megztuka,tuoj pradesiu apvaliai narpliot.siandien auksini balsa rodys,tai megztelsiu

Naujus sutikom labai smagiai,5 ryto ejom gult :) siandien su Lukne daug grojom,jeigu mano baksnojima galima grojimu pavadinti.bet meliodija jau skamba,as galiu pasirodo :))

Atsakyti

Labas

Visas su Naujais.

Buvom vakar spektaklyje Vyras po padu. Patiko.

Poto pasedejom iki 5.

Rytoj pirmadienis.......

Atsakyti