paskui dar krapams, padazui ir ptieskoniams prisisneket bandysi?
o mes ieškom katinėlio,nes jau tas graudenimasis Luknės turi baigtis,jai sakė tiks bet koks gal kuri kur užmatėt kokių nešpietnų su mezgėjišku kailiuku ?
Labos
Abelo ar kitos nusimanančios, patarkit Beria vestuvinio žiedo piršto pagalvėlę alerginiais vandeningais spuogiukais ir niežti. Niekur kitur, tik vieną pirštą ir neaišku nuo ko. O aš juk ir antialergetinius ištisai geriu. Trukdo megzt ir gyvent
Labas. Iš apibūdinimo panašu į ezgemą. Jos buvimo priežastys dažnai neaiškios. Priešalerginiai retai padeda. Dažniau siejama su stresu/pervargimu/emociniu išsekimu. Paatostogavus sąžiningai irgi praeina Pabadyk žiedą ant kito piršto perdėt, jei išeina. Ką gali žinot
Na jei jau siulai tokias paslaugas kaip makiazas, tai tikrai laikai save ne spakliuotoja .
Nepyk, Niuma, man tiesiog visa tai skaitant is sono atrodo megejiskai. Jau ne karta esi pataisyta del ,, ne tiesos,,.. kas pasakys, kad neklysti ir piesdama veidus
Vel nesusikalbejimas.
1. Piesimo paslaugu nesiulau. Tai darau nemokamai. Man paciai makiazo mokslu reikia, kad zinociau, kaip sita dekoratyvine kosmetika pristatyt.
2 . As darau tik dieninius makiazus- parodau, ka turedamos pacios savo kosmetinej kiekviena gali panaudot.
3. Nesisvaidau pomidorais. Bet pati ju gaunu.
4.Pirma karta dalyvavau parodoj. Ir tieeeek ispudziu turejau. Anksciau vesdavau kasdienines veido odos prieziuros pamokas su dieniniu makiazu.4-6 moteru grupem. Su svediska kosmetika.
5. Apie megejiskuma/profesionaluma kiekvienas sprendzia pagal savo isivaizdavima, kad zino apie kito zmogaus patirti.
6. Nulipu nuo scenos. Pease.
Nite, tada as replikavau i parasyma, kad nemegsta pasakot apie asmenini gyvenima.
Forumas viesas. Kas ka nori, tas ta raso.
Labas rytas,
Pabaigiau vakar antrą megztuką Luknei, jau plonesnį, labiau vasarini, nes 2/3 netvilnės. Turėjo būt irgi su kišenėm, bet prisiuvus, pamačiau, kad kažkaip netinka jam kišenės, tai teks turbūt nuardyt. O va pranešiojus savi karakulį nusprendžiau, kad jam reikia kišenių, nėr kur dėt raktai ir telefonas, o dar reikia būtinai antros sagos.
labas rytas
mūūūčinuosi su kolegės suknelės priekiu
2 kart išardžiau, 3 kartą numezgiau suknelės nugaros dalį su paprastai išimtom rankovėm, nebežinau ką su tuo priekiu daryt...esmė ta kad pas ją priekinė dalis didelė, suknelė bangelėm, ji nori kad būtų iškirptė gilesnė, mėginu su užmetimu tokią nu bet...jei nesigaus dar kartą teks daryt paprastą V, nu bet kaaaip pereit prie tų (.)(.) kad apačioj maišu nekabotų
aš turiu praktikos megzti tik ant užpakalio
Labas rytas
Atostogos... o kad galeciau ilgiau pamiegot mazajai vienodai sviecia
Tad einam pusrytines kavos
Vel nesusikalbejimas.
1. Piesimo paslaugu nesiulau. Tai darau nemokamai. Man paciai makiazo mokslu reikia, kad zinociau, kaip sita dekoratyvine kosmetika pristatyt.
2 . As darau tik dieninius makiazus- parodau, ka turedamos pacios savo kosmetinej kiekviena gali panaudot.
3. Nesisvaidau pomidorais. Bet pati ju gaunu.
4.Pirma karta dalyvavau parodoj. Ir tieeeek ispudziu turejau. Anksciau vesdavau kasdienines veido odos prieziuros pamokas su dieniniu makiazu.4-6 moteru grupem. Su svediska kosmetika.
5. Apie megejiskuma/profesionaluma kiekvienas sprendzia pagal savo isivaizdavima, kad zino apie kito zmogaus patirti.
6. Nulipu nuo scenos. Pease.
Berods rasei, kad eisi dar i vestuviniu makiazu pamokas.. tai mano supratimu, siulysi pati sia paslauga, nes nejaugi nuotaka eis pirkt priemoniu, kad pati darytusi makiaza
Jau ne karta pastebejau, kad gana mandagiai sekta siule nebesiulyti savo prekiu, paslaugu ir t.t. O tu ta vistiek tai darai lyg tarp kitko net su koordinatem kur busi. Aisku, kaip rasei- tai viesa erdve, rasom ka norim, bet....
Ir tai buvo mano paskutinis pasisakymas sia tema , nes su pardaveju gincytis - kaip su pliku pesiotis. (Namie turiu ,,pardaveja,,)
Labas rytas,
Pabaigiau vakar antrą megztuką Luknei, jau plonesnį, labiau vasarini, nes 2/3 netvilnės. Turėjo būt irgi su kišenėm, bet prisiuvus, pamačiau, kad kažkaip netinka jam kišenės, tai teks turbūt nuardyt. O va pranešiojus savi karakulį nusprendžiau, kad jam reikia kišenių, nėr kur dėt raktai ir telefonas, o dar reikia būtinai antros sagos.
Neissitampys kisenes ? Man tai turbut automatiskai i kisenes listu ir rankos, ne tik telefonas ir raktai
Labas rytas
Neissitampys kisenes ? Man tai turbut automatiskai i kisenes listu ir rankos, ne tik telefonas ir raktai
As atpratau rankas i kisenes kist Manta augindama buvo tarpas kai jam dar kojos pynesi, bet jau rankas i kisenes bruko, tai man vaizduote piese vaizda, kaip jis nosim i saligatvi krenta.... O draudziant kazka, reikia ir paciai pavyzdi rodyt
Labas saulėtą dieną,
Pradėjau paltuką savo gaunasi megztinis.
bus kas bus, filmo mezginys
skaičiau visai neprastą knygą apie Rusijos Jekaterinas ir Jelizavetas:)))
Dirbau sekmadienį
Reikia namus išsivalyti generališkai. Užmojis buvo savaitgalį, bet kažkaip tik užuolaidas išskalbiau ir langus nuvaliau.
Ingriduska, kaip knyga vadinasi? Siuo met idomios man Jekaterinos
Seriala neseniai ziurejau
Rasyte, nežinau, gal ir išsitampys, nepagalvojau, išskalbus gal grįš, bet vistiek kažkaip norisi pabandyt
Aš šiuo metu skaitau jau kelintą knygą apie antrą pasaulinį, tik vis kitu kampu ir ne iš istorinės pusės, o iš gyvenimo, o vyras kaip tik iš istorinės pusės užsikabinęs. Istorikė tai aš beviltiška, bet va taip lengvai paviršium tai idomu.