Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As maniau, kad patapt visazistu uztrunka tikrai ne kelias valandas :hmm: :B

Ar aš sakau, kad esu visažistė?

Iki šiol-5 metus su kita kosmetika lankiau įvairius kursus. Ne vienus.

Dabar esu tam tikros kosmetikos konsultantė. O praktika mano - ne tik šitie dabartiniai kursai. 

Atsakyti

O aš iš dalies žaviuosi Niuma.

Nu visažistam darbo visada atsiras, tai viena. O jeigu jau eilutė susidaro, tai manau, darbai kalba patys už save.

Be to, pardavinėjant kosmetiką tikrai verta žinoti, kas su kuo dėl ko ir kam.

Sveikos.

Trumpai.

Lace megztukas per paprastas Lacei :D ir man rodos spalva per daug niūri. Atlikimas tai be priekaištų, bet sąžiningai man kažkaip nesulimpa Lace su tuo megztuku.

Donstop technika labsi tokia visa įdomi, pats megztelis irgi nieko, bet žinant mano santykius su balta spalva...kitas dalykas ir geltona man ne itin patinka, tai tie paspjaudymai dar labiau vaizdą gadina. Bet čia tik spalvai tokua nuomonė. Taip sakant dėl skonio nesiginčijama-kiekvienam savo

Papiktinta kažkokua šiandien . Nors MB megztelio vieną rankovę turiu. Su serialu ypač taikliu pavadinimu: Gera žmona :D 

Atsakyti

Iš požiūrio ir kyla klausimas - mokslai tai išlaidos ar investicija?

Aš manau- investicija. Nes tiek darbe dirbdama lankiau mokamus ir nemokamus seminaraus, tiek megzdama ieškau vaizdinės mokomosios informacijos, tiek gilindamasi į vitaminų poveikį lankau medikų paskaitas, tiek dirbdama su kosmetika - mokausi ir pas kosmetologes,  ir pas visažistes.

Man neužtenka sausos info. Noriu viską pačiupinėt, kad suprasčiau. Ir pajausčiau. Ir kad į mano klausimus man atsakytų profai. Kad paskui pati žinočiau atsakymus į bet kokius klausimus.

Per 16 m darbo,  išmokus į produktus ir paslaugas gilintis iš esmės, o ne paviršutiniškai.

Atsakyti

Bet viskas turi savo kainą. Vyras visai nesižavi savo žmonos veiklom. Vėl ribų braižymai ir dėmesio reikalavimai....

Tai šnd ir ryt tupiu namie. Pagal Katuko filmą- 'gera žmona'. Tvarkau kampus, skalbiu, kepiau kepsnius, vilkešerį. Vaikai eilinį kartą pavalgė tik ryžių sriubos, pykstai, neklauso ir visa kita paletė mamų kasdienybės.

1 vnt miega. 3 vnt su dviračiais išmynė. Laikas mezginiui.

Atsakyti

Labos

o man atrodo, kad geram visažistui prie visų žinių reikia ir daug praktikos. Ką Niuma ir daro  :4u: 

Vyras, reikalaujantis sėdėt namie ir užsiimt namų ruoša nuskambėjo nelabai skaniai  :unsure: Bet visi per savo prizmę matuojam...

Abelo ar kitos nusimanančios, patarkit  :unsure:  Beria vestuvinio žiedo piršto pagalvėlę alerginiais vandeningais spuogiukais ir niežti. Niekur kitur, tik vieną pirštą ir neaišku nuo ko. O aš juk ir antialergetinius ištisai geriu. Trukdo megzt ir gyvent  :B 

Atsakyti

Abelo ar kitos nusimanančios, patarkit  :unsure:  Beria vestuvinio žiedo piršto pagalvėlę alerginiais vandeningais spuogiukais ir niežti. Niekur kitur, tik vieną pirštą ir neaišku nuo ko. O aš juk ir antialergetinius ištisai geriu. Trukdo megzt ir gyvent  :B

Spėčiau, kad egzema. Man lygiai taip pat buvo - niekur kitur, tik po vestuviniu žiedu. Išsiskyriau, žiedą nusiėmiau ir egzema dingo. :D 

Atsakyti

Ar aš sakau, kad esu visažistė?

Iki šiol-5 metus su kita kosmetika lankiau įvairius kursus. Ne vienus.

Dabar esu tam tikros kosmetikos konsultantė. O praktika mano - ne tik šitie dabartiniai kursai. 

Na jei jau siulai tokias paslaugas kaip makiazas, tai tikrai laikai save ne spakliuotoja :D .

Nepyk, Niuma, man tiesiog visa tai skaitant is sono atrodo  megejiskai. Jau ne karta esi pataisyta del ,, ne tiesos,,.. kas pasakys, kad neklysti ir piesdama veidus :unsure:

Laukiu :tomato: :tomato: :tomato: :rolleyes:

O dabar i tema.. baigiau mamos skara.. siulu liko.. kai nulaidziau susirode, kad bus per maza, isskalbiau - padidejo. Neardysiu, bet galejo but ir didesne :hmm:

Atsakyti

Tai isskalbtos skaros visada padideja, bene pirma mezgei? :) Rodyk, man ta siula labai idomu mezginy pamatyt

Atsakyti

Tai isskalbtos skaros visada padideja, bene pirma mezgei? :) Rodyk, man ta siula labai idomu mezginy pamatyt

Rytoj parodysiu, siandien neturiu kur padaryt akupunkturos :D Zinau, kad padideja, bet is pacio aprasymo tikejaus didesnes. Galejau virbalus keisti link pabaigos, bet taip smagiai mezgesi su kubikiukais :wub:

Atsakyti

Laukiu :tomato: :tomato: :tomato: :rolleyes:

Nori nemokamai vakarienei salotų pasidaryt  :lol: 

Bet aš be pomidorų atėjau  :P 

Man kas keista  :hmm: prieš kurį laiką niuma priekaištavo vienai iš mūsų, kad per daug viešinasi, o dabar pati taip daro  :rolleyes: žinom apie viską : darbą, kursus-mokslus, vaikų ligas, vyro burbesius, užklasinę veiklą ... beliko mokesčių deklaracija  :lol: 

O nežinotumėm ir neburbėtumėm  :D pliurptumėm daugiau apie mezginius ir siūlus  :rolleyes: būtų visom smagiau  :angel2: 

Atsakyti
cia priejo Nite... :D
Atsakyti

Nori nemokamai vakarienei salotų pasidaryt  :lol:

Bet aš be pomidorų atėjau  :P

Man kas keista  :hmm: prieš kurį laiką niuma priekaištavo vienai iš mūsų, kad per daug viešinasi, o dabar pati taip daro  :rolleyes:

Nuuuu :D kol nuosavi dar tik ,,plenciuku,, pavidalu, noriu gatavu :D

O del viesinimosi - sutinku.. kas per daug-tas nesveika. Dabar jau agurku laukiu :lol:

Atsakyti