Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, kuri skaitai?

Sveikos, Mantas i soda isvaziavo, tai truputi virtuve pavaliau, skalbiu patalyne ir tingiu kazka daugiau veikt, nors reikia imt mezgini, kita savaite nezinau kada megzt bespesiu

dabar Susikeitimas,prieš šitą Nepažįstsmasis.abi kabinančios ;)

Atsakyti

Labas

Sarange grazus tas Luknes lasinys

Atsakyti

Luknės lašinys  :wub:

Mano pradžia 

Pridėta:

Atsakyti

Mano pradžia 

Labai skani spalva  :wub:​ 

Atsakyti

Mano pradžia 

Labai skani spalva  :wub:​ 

Atsakyti

Pagal mano monitoriu, tai sumeluota  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas.

Ar buvot Pelenėj?

Nes aš pati, tai nieko nemačiau :) Per 5 val praktinio darbo-  virš 15 makiažų. Mes keturios dažmėm, susidarė eilė prie manęs, sakau eikit, ten dar trys merginos dirba. Sako- tai nieko, mes palauksim būtent pas jus... :) Didžiausias iššūkis buvo tamsiaodę pažadyt. Bet violetinia šešėliai - daro stebuklus :)

Vakare nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiau tiek ant aukštakulnių atšokus....

Šiandien bus tinginystės diena :) Miegot negaliu nuo įspūdžių. Einu megzt.

Atsakyti

Labas rytas

Pelenej nebuvau

Niuma kazka praleidau? Kada profesija pakeitei?

Atsakyti

Nezinau ar praleidai. FB visus savo mokslus su foto rodau. Dar liko vestuvinio makiazo kurai. Ir konkursas.

Atsakyti

Labos :4u:

Kaip ramu savaitgali cia :B maniskis dirba, tai man visai ne savaitgalis :blink:

Uztat skara mezgasi greitai :wub:

Ir mano tvidai jau paste, tik mama vakar nespejo paimt :B

Nezinau ar praleidai. FB visus savo mokslus su foto rodau. Dar liko vestuvinio makiazo kurai. Ir konkursas.

As maniau, kad patapt visazistu uztrunka tikrai ne kelias valandas :hmm: :B

Atsakyti

Sveikos, visa savaite skaiciau Nuosirduko skundus del Aliexpress, tai vakar visa diena ten knisausi, prisirankiojau visokiu smulkmenu, Mantas spalvotu piestuku rinkini issirinko sekanciam kartui...

As siulu nelaukiu :) nes tvidus apziurejau, padusavau ir nepirkau... Laukiu knygos turetu jau ryt but...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

vakar jau sodybos sezoną atidarėm, tiesa dar be nakvynės. Gerai tam "rūgpienių" kaime...  :wub:  šiandien rankas skauda nuo kasimo/grėbimo/genėjimo  :oh: 

ačiū visom už patarimus dėl kištuko  :4u:  taip ir liko neaišku, kas ten per žvėris pas mane, Lemonoj sakė, kad mes gal treti su tokiu kištukų pas juos atėję, bet jie tokio "nepažįsta" ir tie multifunkciniai adapteriai irgi.  :oh: vyras sakė, kad nupjaus laiką ir pritaisys tinkamą kištuką, bet sodyboje radome anglišką kištuką, į kurį tinka šitas, o jau angliškam turiu adapterį  :oh:  žodžiu, per du perėjimus turiu veikiantį prietaisą  :victory2: 

Atsakyti