Labas rytas, Atsikelt atsikęliau, prabust neišeina
Šiandien startuoju su megztuku, tai rankos niežti
Sveikos
Planavom šiandien per Panemunės pilis važiuoti, bet oras išgąsdino, tik iki mugės Kauno senamiesty nuvykom. Nupirkau keletą rankų darbo daiktelių ir pasisėmiau idėjų
Rodau pabaigtuką, ir vėl namudinė fotosesija su neklota lova, sorry, ką erzina
Techninės charakteristikos
* siūlai rusų gamybos Troicko fabriko Moskvička 50 % vilna, 50 % akrilas, apie 200 g
* virbalai 2,25, 2,5, 3,25
* modelis Not your damn princess iš R
* kai ką dariau ne pagal aprašymą: ilgas, o ne 3/4 rankoves, įliemenavimą, dydį ėmiau tarp 34 ir 38 (36 aprašyme nėra), rankoves mezgiau pirmyn - atgal, o ne ratu, kad netrumpėtų
Modelis gan įdomus megzti, prasideda nuo vienos rankovės, pereina į petį, tada į priekio viršutinę dalį, tada į kitą rankovę, į nugaros viršutinę dalį, tada ratu žemyn kūnas, viskas be siūlių. Nebuvau taip mezgus niekada
Dariau gan aptemptą variantą, nes žinau, kad siūlai linkę su laiku išsitampyti į plotį
Laba diena
Sarange, dukryte atrodo liuks ir labai miela spalva
Dont stop - megztuko mezgimo budas sudomino, tik va spalva siulu, tai jau ne Nu bet del skonio nesigincijama
Paziurejau filma ,,Lion,, pablioviau akimirka.. patiko, gilus..rekomenduoju. Neveltui buvo nominuotas 4 aukso gaubliams ir berods 1 gavo
Man ne pats rezultatas nepatiko, nepatiko megzt iš labai storo siūlo... nepatiko akių ir rašto netolygumas ir visas pats sunkumas ir grubumas, bet kai praėjau su lygintuvu garais, vaizdelis kiek pasitaisė, ir pats kaptonas paminkštėjo
Man tai labai patinka iš storo siūlo megzt. Taip greitai viskas gaunasi
Kadangi gaude neatitinka, tai bijau kad čepajevas paves
Abelo, o kaip po plovimo Arezzo lin elgiasi
Donstop idomi konstrukcija (reiktu kada išbandyti) ir megztukas tau tinka
Šiek tiek pasitempia, bet minimaliai. Labiau išskysta ir patysta panešiojus, bet neypatingai, bent jau mano, nes gan aptemptas. Šiaip panašiai elgias kaip linas tikriausiai,bent jau kiek čia rašot apie lininius reikalus. Nes gi jo ten puse sudėty, man rods ;) gero mezgimo!