Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširdi, na aš irgi pritarsiu nuomonėm, kad reikia žymėti tikrąją netikimo priežastį, t y kad neatitinka dydis, nes tam, jei ką, bus įrodymų. O pažymėjus netikrą priežastį, ar neišvartys paskui, kad nėra įrodymų - nėra pinigų?  :hmm: 

Olaiva, gražiai gaunasi  :4u: 

Atsakyti

Lace, paprasta, bet dailu  :4u:  Petuką tokį planavau išmokti megzti artimu metu. Jei statiems pečiams labiau tinka, bandysiu gal ant vaikiško  :hmm:  Kokia čia spalvytė, pilka? Ar iš vieno siūlo megzta, ar iš dvigubo?

Spalva čia Niumos vadinama "džinso", tokia murzinai mėlyna. Aš plonamezgė, storų mezginių nemėgstu nei megzt, nei nešiot - iš viengubo megzta antrukais, nuo pažastų padėjo "bruolis", ripsinės atnaros gal 1.5 

Atsakyti

Ačiū už paprotinimą, ir aš taip pagalvojau, kad atsiuntė tai laiku, jei pažymėsiu, sakys ko prikibot, o aš pažymėjau, kad neatitiko lentelėje nurodytų skaičiukų ir nusiunčiau nuotrauką, kur aiškiai 20 cm per nugarą suknelė nesueina ir pažastis pjauna nuo mažo dydžio :)

Olaiva, gražiai gaunasi, bus be galo gražu :wub: :wub: :wub:

Buvo Šv. Mišios už mūsų mokyklos bendruomenę, taip pabaigėm paskutinę dieną prieš atostogas ir Šv. Velykas :wub:

Atsakyti

Mantas pareiske, kad nesikirps, nes nori, kad plaukai garbanotusi :D teko aiskint, kad jei jau nesigarbanoja, tai nors tu kasas uzsiaugink, vistiek nesigarbanos, kai pasiuliau bigudukus nakciai, atsiduso ir isejo uzsirasyt i kirpykla :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 07 balandžio 2017 - 14:02

nuosirdi. guldyk suknele ant lovos ir fotkink, uzdejus centimetrine juostele, visus netinkamus  ilgumus. surasyk, kokie pagal lentele turi buti, o kokie  yra  ( nuotraukos su cm juostele irodymas)  . as pastebejau, jei netinka dydziai atsiusto ir  lenteles,  pardavejui net pasireikst neduoda, iskart ali komanda isikisa ...

Atsakyti

nuosirdi. guldyk suknele ant lovos ir fotkink, uzdejus centimetrine juostele, visus netinkamus  ilgumus. surasyk, kokie pagal lentele turi buti, o kokie  yra  ( nuotraukos su cm juostele irodymas)  . as pastebejau, jei netinka dydziai atsiusto ir  lenteles,  pardavejui net pasireikst neduoda, iskart ali komanda isikisa ...

Negirdi ji musu :D

Atsakyti

Sveikos,

Aš tik dabar iš lapų išlindau, o jau pavargau... Padraugavau šią savaitę su buhalterija... Desertui dar pasikoliot teko  :oh: 

Baigiu Luknei lašinį... bet nepatinka nei vaizdas nei procesas patiko, tik atrodo, kad savininkei patinka, tai pasiguosiu bent tuo  :sleep: 

Atsakyti

Nu praktika auginant trečią vaiką neapgavo- alergija. Arba virusas :D nieko nedaryt. Stebėt toliau. Prisivaikščiojom lauke. Mažas prisivartė ant žolės ir žemės- bėga bėga. Tada sugalvoja, kad keturiom greičiau. .. Murzikas.

Priedas  received_1273656702672075.jpeg   284,29KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  17436287_1273479622689783_5074409202759527340_o.jpg   118,2KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Perziurejau Papillon  http://www.ravelry.c...rary/papillon-7ir galvoju kad kakla reikia kitaip daryt :hmm: Nu nepatinka tas ilgas iki peciu laivelis :oh:

Atsakyti

Terezza, 06 Bal 2017 - 22:29, parašė: Lace, fotografuok. Nes labai sunku suprasti, apie ką kalbi.

Terezza, va koks kištukas, iš pirmi žvilgsnio atrodo europinis, bet į lizdą netelpa. 

Priedas  IMG_0535.JPG   49,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos, 

Lace, pabandyk per paprasta elementoriska trisaki jungt, mes zuliku vadinam, pas mane bulviu tarkavimo masinos irgi i paprasta rozete netelpa, o va per ta triju skyliu jungtuka kistuka telpa. Beje labai grazus tavo megztelis :wub: 

Atsakyti

Negirdi ji musu :D

Kodėl taip iškart negirdi, nuotraukų prisiunčiau jau seniai, ir ant dukrytės, ir ant pakabos su centimetrine juostele. Nesu visai kūkū, kad nesuprasčiau jog reikia vaizdinių įrodymų, o ko nesuprantu, klausiu jūsų, nes pirmas kartas.

Atsakyti