labas rytas
Tokia dovana ir as gavus
Labas rytas
Buvau ryte echoskopuotis, tai nuramino mane dėl krūties, tai tokia rami rami dabar sėdžiu. Kaip smagu
Donstop siūlai labai gražių spalvyčių, bet aš savo žvėrį griežtai esu paėmusi, kol nesumegs kažkokio kiekio siūlų, net nesvajos apie naujus siūlus.
Lace, tu sakai labai paprastas megztukas, bet jis tobulai numegztas, labai gražiai atrodo ant tavęs, todėl man labai patinka
Kokios žinutės sulaukiau, ar čia mane mausto?
Dear
Can you select dispute reason for "Shipping method not as described"?
Then I can ask Manager to give you refund.
Waiting for your reply
Nes aš pažymėjau, kad prekė neatittiko dydžio aprašymo, tai dabar prašo pažymėti šitą, tai paskui išvartys.
Ech, Olaiva, dar viena grozi rodai, kuris man kitu darbuose labai grazu, bet kai pati pradedu megzt, isardau ir pasirenku viena spalva
O as jauciuosi totali darboholike, nuo kitos savaites dirbsiu per tris darbus + mezgimas... bet jei nors vienam pasakysiu NE, daugiau nbesiulys
Labas rytas
Olaiva, tai kai graziai susispalvina
Nuosirdi, pagal tavo situacija turetum zymeti antraji, kad produktas neatitinka aprasymo, o pardavejas praso pazymet, kad siuntimo metodas buvo ne toks koks aprasytas. Tai nezinau ar cia bus kur kabliukas, bet as trb zymeciau antraji. Ar kai kelei disputa prisegei foto, kad preke neatitiko aprasymo ir dydziu?
Noriu megzttttt... o negaliu. Reik eit keksiukus kept, ruostis kiausiniu marginimui. Sunaus mokykloj mokytoja suskirste visa klase i grupeles, i jas pateko vaikai kurie tarpusavyje nelabai bendrauja ir kiekvienos grupes dalyvis turi sugalvot kokia nors bendra veikla.. sugalvojau, kad parodysim norvegiukams, kaip reik margint kiausus vasku Alia prietaisutinkamu neturiu.. teks suktis is padeties kazkaip
Labryt,
Lace megztukas - itin mano skonio - tampyčiau kiekvieną dieną nons top, kol nutampyčiau . Tokia jau aš, kai ką įsimyliu, tai nešioju, kol nesunešioju ir nieko tuo momentu daugiau nebereik .
Olaiva - miškų dukra . Man mistiškai gražus tas perėjimas iš lino - neįsivaizduoju vis tiek, kaip ten taip gražiai tas linas gali pereiti. O lygiuoju mezgimu aš tai su dideliu malonumu greit pavaryčiau. Bėda, kad nebeturiu tokių mezginių... T.y. turiu vieną, bet nr 4 virbalais (galėtų būti ir 5...) ir dar buklė siūlas - nejaučiu malonumo taip irkluot, o dar kai nežinia, kas galų gale išeis...
Reikia šiandien mirtinai išpikiuot pomidorus, kol nenudvasinau. Vyras išvažiavo tvoros pirkt ir pagrasino sedulą nusipirkt . Sodas ir taip džiunglės, kur dar kitus norus sukišt, ech...
Vakar buvau R.Kazlo ir pakeleivių koncerte - vyras netikėtai pigiau bilietus gavo. nepasakysiu, kad su dideliu noru ėjau, bet užtat su džiaugsmu pabuvau, pasilinksminau.
Ligvita - kaip čia taip - per 3 darbus? Bet darbe sėdėt gal neprivalai, valandas atbūt? Nes kada tu dar tiek primegzt spėji ir prisivaikščiot...
Niuma, man tai panašu į rožinę dedervinę.
Labos
Gyd nuo 13 dirba. Eisim konsultuotis. Nes ryte vel visi spuogiukai sviesus. Sausi. Bet nedinge.
Nusipirkau nuo saules akinius melynais remeliais uz prabangius 8 e Ryte prasiau vyro padovanot. Sako, nemetyk pinigu. Optikoj matuojuos. Vyras vienus paima, kaina 50 e... burba- nu kaip visada.... Tie kurie man (pa)tinka- 10 e ir dar nuolaida.
Jauciuosi pataupius.
Kokios žinutės sulaukiau, ar čia mane mausto?
Dear
Can you select dispute reason for "Shipping method not as described"?
Then I can ask Manager to give you refund.
Waiting for your reply
Nes aš pažymėjau, kad prekė neatittiko dydžio aprašymo, tai dabar prašo pažymėti šitą, tai paskui išvartys.
Mausto. Nieko nežymėk, kas yra netiesa. Prekė neatitiko aprašymo. Taškas.
na va,žalia,žalia,kur dairais.dabar nuobodžiu lygiu mezgimu žaliuosiu žemyn kokį mėnesį
Oi grožis