Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, kadangi puse sukneles maciau gyvai ir pamenu tavo dvejones, tai tikrai labai graziai suzaidei su sujungimu skirtingu fakturu. Super.

Tai taip :) teko pasukt galvą kaip padaryt. Trumpiau truko mezgimas, nei sugalvojimas :D

Mielai eičiau į kokius kursus, kad proto biškį įkrėstų :D

Atsakyti

Abelo, bet tik pilvas isbertas. Sokolas ir obuoliu sultys- gali but kalti?

Mazi spuogiukai sviesus, sausi, bet iskile. Ir keli yra didesni raudoni.

Atsakyti

Dar viduriuoja. Bet vakar ryte isbertas buvo. O obuoliu sulciu gere tik po pietu. Namines. Skiestos.

Atsakyti

Niuma o kodel pas gydytoja nenuvedei?

Atsakyti

Nu tikrai, gi nuvesk parodyt gydytojai ir bus aiškiau ;) sunku įvertint, nepačiupinus, bet alergija biški kitaip atrodo.

Atsakyti

Isvaziavus visa diena buvau. Ryte graziau atrode. I vakara vel paumejimas. Ryt nuvesiu. 

Atsakyti

Šitas baisiausias, kiti gražesni. Duobutės nesiplečia, bet jų daugėja lyg. Turi ir žiedų, bet jie buvo gražūs, o dabar tokie apskurę, nors nevysta. Traumą buvo patyrus, numetė vaikai nuo palangės, bet jau seniai. Dabar kaip ir ramybėj gyvena. Va, aš irgi galvoju, ar neserga kartais ji... Nes buvo senesnis lapas geltonas visai ir suvytęs, tai nupjoviau. Dabar iš viso ji turi tik 3 lapus ir ketvirtas vos vos lenda :( o ka daryt jei infekcija? Eina gelbėt dar ar jau padėt prie konteinerio? :(

Viskas čia gerai. Lapas atgyveno savo, dabar nugeltonuos, ndžius ir nukris. Viskas taip ir turi būti.

Terezza, gal tu man galėsi pagelbėti?  :unsure:

Nuprikau iš amazono mažei elektrinį dantų šepetuką.  :) Ir neįvertinau, kad, perkant iš angliško puslapio, rozetės kištukas gali netikti. Šiaip tuos angliškus "trikojus" esu mačiusi ir adapterį tokiems turiu. O čia kištukas toks, kaip europinis, tik tarpas tarp "kojyčių" siauresnis (nepataiko į mūsišką rozetę) ir kojytės kažkokios trumpesnės. Ar čia irgi angliškas standartas? Kokio adapterio turėčiau ieškoti?  :hmm:

Lace, fotografuok. Nes labai sunku suprasti, apie ką kalbi. 

Atsakyti

Labas rytas.

Abelo, nebeparašiau vakar... Bet iš principo kol kas tikrai nereikia nešti į konteinerį, paskaitinėjau daugiau apie tas duobutes, tai panašu, kad čia ne tos blogosios  :rolleyes:. Panašesnės į mechanines / šalto vandens ar skersvėjo pasekmes. Bėl visa ko stebėk, ar neplinta, prižiūrėk įprastai. Karpyti irgi nieko neskubėk, numes savarankiškai, kaip ir sakė Terezza. 

Atsakyti

labas rytas ;)

na ką,ši dienelė ir atostogos vaikams 2 savaičių.jau rezgu planus,ką čia nuveikus įdomaus :hmm: geras oras būtų privalumas :)

man iš ryto gražu šie mezginiai ir jų nuotraukos :)

Carpino_4_medium2.jpg

Carpino_2_medium2.jpg

Lind09_medium2.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Lace, paprasta, bet dailu  :4u:  Petuką tokį planavau išmokti megzti artimu metu. Jei statiems pečiams labiau tinka, bandysiu gal ant vaikiško  :hmm:  Kokia čia spalvytė, pilka? Ar iš vieno siūlo megzta, ar iš dvigubo?

Plyšta galva iš ryto, bet nuotaiką praskaidrino siuntą atnešęs vaikinukas :ax: Siunta tai iš šilto siūlo :bigsmile:   :happy:  :rolleyes:

SAM_2957_medium2.JPG

Pirkau Hjertegarn siūlų 3 darbeliam, spalvos tokios skanios, kaip ledinukai  :wub:

SAM_2959_medium2.JPG

3 grynos medvilnės ir vienas pusiau medvilnė, pusiau vilna.

Dovanų įdėjo elektrinį akių skaičiuotuvą  :blink:  :)  :clap:

SAM_2958_medium2.JPG

Aš pilna emocijų  :hihihi:  Porą valandų kaifuosiu čiupinėdama siūlus, paskui eisiu pabaigsiu megztuką  :didis:

Atsakyti

Uoj koookios spalvos

nerodyk Dontstop mano storam drakiui jokiu siulu ypač tokių spalvų

labas rytas :)

beje turėjau tokį eilių skaičiuoklį irgi iš šilto siūlo dovanų buvau gavus (brolis mano jį mezgometru užvadino pamatęs)

bet kažkas ten sugedo, mygtukas nesispaudo, nebenusinulina :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 balandžio 2017 - 07:30

Niuma, man tai panašu į rožinę dedervinę.

Labos :4u: 

Atsakyti