Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, gal tu gali man patarti, ką Vaivai galiu po truputį duoti valgyti? Sveikta gerėja, apetitas atsiranda, bet labai bijau paskubėjusi vėl ką nors pagadinti. Kol kas daviau tik makaronų, ryžių, avižinės košės ant vandens, džiuvėsių ir bananą.  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 06 balandžio 2017 - 17:35

Pasirodau su vakarykščiu pabaigtuku - toks visai bazinis megztukas iš vernito pusalpakės.  :rolleyes:  Nesu juo iki galo patenkinta, galėjo būti vos vos laisvesnis, o ir tie "pamandrinti" pečiai turbūt labiau tinkami statesniems pečiams.  :unsure: Bet džiaugiuosi, kad pabaigiau, neliko amžinuose nebaigtukuose, apačios atnaras permezginėjau du kartus.  :oh: Pasidėsiu iki rudens, o ten jau bus matyt, koks bus megztuko likimas...  :ax:

Priedas  P4060011.JPG   95,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  P4060031.JPG   111,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  P4060017.JPG   133,12KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  P4060035.JPG   135,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 06 balandžio 2017 - 18:03

Kerpena ne is prekybos centro, mama pati uzaugino ir padaugino..

Zydi tikrai gausiai cia tik vienas sonas, man tai grazu kad jinai taip eina, ale pradzioj galvojau kad cia kelios susodintos

Ale grazios tos kupstines, ypac ta pirma rozine

Mama dar kazokia rozine pilnavidure turejo, zadejo padaugint ir tos...

Bet namo tai as jas nest bijau, ner kur statyt ir tamsj..va darbe gerai jauciasi

Pries tai turejau darbe ta tokia senovine paprasta...kazkurios koleges palikimas buvo, nu tai kol as ilgiau budavau tai augo ir bujojo, man kita kolege  norejp tempt savo atgaivinimui, bet kad as nieko nedariau iskyrus palaistyma, ir visokiu negrazumu isskabymo

Bet kadangi buvau daug ant biuleteniu, nunyko...

Atsakyti

Lace nu man tai laabai grazus..

Atsakyti

Lace, grazus ir man tavo megztukas. Patinka tokie minimalistiniai.

Bandysiu megzt, nors ko tai lova saukia...

Manta "pramuse" ant kurybos, ismirke kartonini ranksluosciu ritinio viduri, isluoksniavo ji gabalais, dabar dziovina ant radiatoriaus, sake pies kazka ant tu lopu

Atsakyti

Labas

Ristina grazi suknele

Atsakyti

Donstop, va tavo įkelta nuoroda buvo tokia aiški, kad paėmiau dabar pat ir sutvarkiau, ačiū tau lispute in progress. :) Lauksime tolimesnių žingsnių :)

Liuks  :victory2: 

Atsakyti

Abelo, gal tu gali man patarti, ką Vaivai galiu po truputį duoti valgyti? Sveikta gerėja, apetitas atsiranda, bet labai bijau paskubėjusi vėl ką nors pagadinti. Kol kas daviau tik makaronų, ryžių, avižinės košės ant vandens, džiuvėsių ir bananą.  :unsure:

Džiaugiuos, kad gerėja :) viską gerai davei. Pradžioj reiktų privengt pieno produktų, ypač gryno pieno. Galima bandyt kefyrą ar rūgštesnį jogurtą. Tinka virtas, troškintas maistas, buljonai, galkutės ir pan. Vengti keptų ir riebių, nors keptas obuoliukas tinka. Apskritai geriau rūgštesnis maistas, net citrinos su cukrum saviškiam duodu, nes patinka, nei labai saldus. Ir aišku, kad pilvo nepūstų visokie kopūstai ir pupos ;) taip apie kokias dvi sav. (nes tiek laiko atauginėja žarnų gaureliai skirtingose dalyse), o paskui galima grįžt prie įprasto maisto. Dar gerų bakterijų rekomenduojam, bet nebūtinai.

Atsakyti

Šilinge, aš dabar pagalvojau (persodinėdama sanpaulijas  :B ), gal man nukirpt tą lapą ir visą žiedų stiebą ir leist pailsėt tai orchidėjai?  :hmm: 

Atsakyti

Hm. Rebusa sprendziu antra diena. Vaikui ne vejaraupiai. Vaizdas- kaip po tridienes. Bet sirges ir dabar nebuvo tempos. Kaip prakaitine, bet kasdien maudau. Irgi atkrenta. Nu laukiu toliau kas bus.

Juda. Bet kazkoks toks vaizdas.

Priedas  received_1272744789429933.jpeg   22,5KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, kadangi puse sukneles maciau gyvai ir pamenu tavo dvejones, tai tikrai labai graziai suzaidei su sujungimu skirtingu fakturu. Super.

Atsakyti

Labai prastai matos, bet man panašu į burnos-delnų-padų virsinę ligą  :unsure: 

Atsakyti