Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dirbu siandien uz pirkimu direktoriu, jauciu reiks paprasyt kad alga pasidalintu :D

Atsakyti

Abelo, visi lapai tokie ar tik seniausi? Tos rudos duobutės nesiplečia? Nelabai man jos patinka, nors ne visai tokios, kokios būna prie bakterinių infekcijų (kas yra neišgydoma ir užkrečiama)... Negali būti mechaniniai pažeidimai? 

Šitas baisiausias, kiti gražesni. Duobutės nesiplečia, bet jų daugėja lyg. Turi ir žiedų, bet jie buvo gražūs, o dabar tokie apskurę, nors nevysta. Traumą buvo patyrus, numetė vaikai nuo palangės, bet jau seniai. Dabar kaip ir ramybėj gyvena. Va, aš irgi galvoju, ar neserga kartais ji... Nes buvo senesnis lapas geltonas visai ir suvytęs, tai nupjoviau. Dabar iš viso ji turi tik 3 lapus ir ketvirtas vos vos lenda :( o ka daryt jei infekcija? Eina gelbėt dar ar jau padėt prie konteinerio? :(

Atsakyti

Aina sau... Supratau, kodėl man gėlininkystė nepatinka - pabandžiau pagooglint apie ligas ir tiek vabalų prisižiūrėjau, kad užteks keliem metam... gerai, kai gerai, bet kai negerai....

Atsakyti

Vežiau dukrą į rajoninį mažojo diktanto rašymo konkursą :)

Bandysiu namo grįžusi įsiskaityti ir kelti disputą, Ingriga, kaip sakiau nemoku aš ten elgtis, o laiko darbe netiuriu, namie vėl kiti reikalai, bet reikia pasistengti susiimti, ačiū padėjusioms, Abelo, dėkui ir tau už nuorodą, bendrom jėgom, tikiuosi pavyks :4u:

Atsakyti

Ristina, tavo suknelė tobulo grožio :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Abelo nu nejaugi žmones gydyt lengviau :)

Atsakyti

Labas dienas,

pasiilgau mergyčiųųųų, gerai kad sveikos gyvos

Ristinos suknia  graži :)))

Atsakyti

Ačiū už pagyras suknei :4u:  graži ir man ji :D aišku, nenešiočiau aš jos. Bet gražumui mano nuomonė netrukdo :D

Atsakyti

Donstop, va tavo įkelta nuoroda buvo tokia aiški, kad paėmiau dabar pat ir sutvarkiau, ačiū tau labai. Dispute in progress. :) Lauksime tolimesnių žingsnių :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 balandžio 2017 - 15:14

Ristina - nu nepaprastai graži suknelė :wub: Ir spalvos man tokios gražios, nors nešioti man tokios prie veido labai netinka, geltona visa pasidarau, kaip ligonis. :)

o  būna dar kupstinės kažkios?bo nes pas mane darbe tai lapukai iš 3 vietų auga, ir iš visų žydi, gražiai gražiai

va

tarp kitko aš bjaurybė net netręšiu to kvietko, reikia?gal paskui labai nusilps nes žydi tai gausiai ir ilgai, kolegė sakė kad mano gėlė vampyrė, ir iš jos augaliukų energiją traukia :D

Tavo paprasta iš  prekybos centro, o jos dažnai linkusios šoninius ūglius išleisti. Šiaip reikėtų juos išskinti, kol dar maži, tada daug gražesnis augalas, ir dažnai gausiau žydi. Galima bandyti  išskirstyti tuos kupstelius, bet jei gerai taip, tai negi  kas privers :)

O kupstinės yra tokios mažesniais lapukais ir jos turi taip augti, jei kuri nenori kupstuotis, net viršūnę nugnyba, kad pradėtų. Atrodo taip:

vanillatrail.592.jpg

Rob's Vanilla Trail

Arba taip: 23-речка северка

140103567439894286.jpg

O šiaip jų yra daugybė veislių ir prasidėjus gali tapti liga:)

http://www.avsa.org/Aphotos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 balandžio 2017 - 16:28

Abelo nu nejaugi žmones gydyt lengviau :)

Tai gi žyyyymiai lengviau  :yu:  :lol: 

Atsakyti

Terezza, gal tu man galėsi pagelbėti?  :unsure: 

Nuprikau iš amazono mažei elektrinį dantų šepetuką.  :) Ir neįvertinau, kad, perkant iš angliško puslapio, rozetės kištukas gali netikti. Šiaip tuos angliškus "trikojus" esu mačiusi ir adapterį tokiems turiu. O čia kištukas toks, kaip europinis, tik tarpas tarp "kojyčių" siauresnis (nepataiko į mūsišką rozetę) ir kojytės kažkokios trumpesnės. Ar čia irgi angliškas standartas? Kokio adapterio turėčiau ieškoti?  :hmm: 

Atsakyti