Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu bet su tais skeltukais tai kažkas ne taip, atrodo, kaip nebaigtas siūt, esu mačius tokių modelių, visai idomiai atrodo ant gyvo žmogaus, bet mano akiai tada turėtų būt kažkoks kraštelis, o ne šiaip nesusiūta, bus kaip su mano ryžiku, arba man vėl trūksta fantazijos :D

Tikrai taip :) bet kaip sakoma: "kas pinigus moka, tas ir muziką užsako" :B

Atsakyti

Tikrai taip :) bet kaip sakoma: "kas pinigus moka, tas ir muziką užsako" :B

Nu tai čia faktas,  ne diskusija :D Ir aišku privalumas tau, kad mažiau siūt  :D

Atsakyti
Waw koks fainas Ristinos juodulys. Čia įtariu irgi nemažas dydis? Nu bet modelis tai žiauriai fainas. Prie siaurų juodų kelnių ir kerzinių batų.
Atsakyti

Nu bet su tais skeltukais tai kažkas ne taip, atrodo, kaip nebaigtas siūt, esu mačius tokių modelių, visai idomiai atrodo ant gyvo žmogaus, bet mano akiai tada turėtų būt kažkoks kraštelis, o ne šiaip nesusiūta, bus kaip su mano ryžiku, arba man vėl trūksta fantazijos :D

Be kita ko, tai megztinis labai fainas.

man tai atnara per plati, kaip tokio tipo megztukui. sutraukimo mano manymu neturėtų būti, bt gal prasitampys nešiojant

Atsakyti

Šarangė mane juokina šiandien :).

Ką jau tu čia patarsi - pasakėles iš rūsio ir pasakoju :).

qqtės tai kaip ir nėr už ką girt, mezga sau nioliktą suknelę, o dar juodą, pati sau visa graži ir dar girk mat ją  :B  :B

Va čia tai žvengiau :D. Labai taikliai parašei. Bet kad taip ir yra - vat visa graži, ir pavydas bambą griaužia :). Man  :).

Ristinos juodulio faktūra bais faina, kokiam dailiam šakaliui ant aukštakulnių bus cool.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 sausio 2017 - 11:18

Kam ant aukštakulnių, kam ant kerzų, kam suknelė, kam megztinis ant džinsų, kam atrara plati, kam per siaura ir tt,  :D  :D 

Atsakyti

Sveikos

Ristina kaip visada gražiai mezga :super:  qqtes tempai  :oh: zuviuko labai fainas pyniuotis  :wub:  Nuoširduko pradėtukas  :super: 

O daugiau kaip neturiu ką pasakyt ir pas mane tamsiai pilkas dryžius, reiktu Laces patarimu pasinaudot, bet kad niekaip nepavyksta sau ispyrti  :frusty: 

Atsakyti

Dydis S, ir bus oversize.

O vat man tai pats tas būtų :D tik man nešot per storas. Apačia netraukia ir net kaklas yra laisvas. Toks atnaros mezgimo būdas. Stabilu, bet netraukia.

Maxima vėl užsivežė siūlų. Spalvos gražios, bet patys siūlai tai "niočen". Vaikams buvo numegztos liemenės. Po intensyvaus panešiojimo patapo baisom-pabaisom.

Atsakyti

Kam ant aukštakulnių, kam ant kerzų, kam suknelė, kam megztinis ant džinsų, kam atrara plati, kam per siaura ir tt,  :D  :D

Daug kas ėmė ir pasimatavo :D bent virtualiai :D  reiškia geras megztinis :super:

Atsakyti

Sveikos

Ristina kaip visada gražiai mezga :super:  qqtes tempai  :oh: zuviuko labai fainas pyniuotis  :wub:  Nuoširduko pradėtukas  :super:

O daugiau kaip neturiu ką pasakyt ir pas mane tamsiai pilkas dryžius, reiktu Laces patarimu pasinaudot, bet kad niekaip nepavyksta sau ispyrti  :frusty:

reikia jogos treniruočių, kad pasiekt sau įspirti :D

Atsakyti

man tai atnara per plati, kaip tokio tipo megztukui. sutraukimo mano manymu neturėtų būti, bt gal prasitampys nešiojant

Mano akiai apačios atnara galėtų būt trumpesnė. Yra kaip apykaklė, o galėtų būt kaip rankogalių. Bet turbūt čia būtent tokia muzika skambėjo :D

Atsakyti

Va dabar jau jaučiuosi matoma, ir aš tikrai ne pagyrų laukiau, o patarimo dėl liemenavimo. Megzti tai megsiu, tik nešiotoja neaiški:D

Šarange, tas vienspalvis siūlas iš siūlo galo kai žalią tvidą pirkau, ir šiuos paėmiau, dabar bijau net sumaišyti tikslų pavadinimą, kai grįšiu namie ant etiketės pažiūrėsiu :) Mezgu dvigubu, o margu viengubu, tai mezginio storis atrodo vienodas.

O jei šiek tiek liemenuoti, tai priekyje 2 vietose ir nugaroje šiek tiek įimti, ar tik priekyje?

Ristina, wow, koks mezginio dydis, gražu :wub:

Atsakyti