Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mmm koks pavasarelis :)

Atsakyti

Palyginus su šituo, raketų mokslas tikrai paprastesnis  :rolleyes: tikrai tikrai  :D

:lol: matyt, kiekvienam savo raketos  :mirksiukas: 

Kerpena, dar kartą ačiū  :4u: aisim atskirt vadinas :)

Atsakyti

o  būna dar kupstinės kažkios?bo nes pas mane darbe tai lapukai iš 3 vietų auga, ir iš visų žydi, gražiai gražiai

va

tarp kitko aš bjaurybė net netręšiu to kvietko, reikia?gal paskui labai nusilps nes žydi tai gausiai ir ilgai, kolegė sakė kad mano gėlė vampyrė, ir iš jos augaliukų energiją traukia :D

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 balandžio 2017 - 10:42

Ojetau, qqt, koks grožis  :wub: mano tik svajonėse toks kupstas...  :unsure: 

Atsakyti

man jį mama gimtadieniui padovanojo, gal dėl to toksai, su gera mamiška energija :D

bet aš pati tai ją tik laistau, kartą ar du į savaitę

Atsakyti

pas mane darbe kolege sanpaulija augino, tai kai eidavo atostogaut, liepdavau ja isnest kam nors i kabineta :D nes tikrai tas kvietkas viena mane pamates lapus uzvercia :D Net nuomojamam bute vienam, palikta grazia radau, ir tai mire per pirma savaite. As cia del to, kad jau ta nebuvo nesta niekur, nekeite vietos... zodziu absoliuciai ne mano gele...

Atsakyti

Ristina-SUPER !

Juokas ima , paskaičius, kaip Niuma atkakliai siekia sektą atversti į tikrą tikėjimą, o sekta atkaliai spyriojasi :D

Atsakyti

SVeikos,

Katuk,  mezgiau fotosesijai pleduką ir kepurytę. Gal gausiu foto...

Pirkt yr daug kur pas mus,  bet jie storoki... alternatyva yra turkiski ice yarns. Jie plonesni ir visai plonų yra. Ir kaina po 0.25 dolerio :D

Abelo, grįšiu parodysiu kaip pas mane sanpaulija gyvena... vargšė net žemių neturi beveik nes mažė sugeba vis numest gėles žemėn :(

Orchidėjas kartais kai prisimenu trąšom palepinu..

Atsakyti

Aš kol kas tik susirašinėju su pardavėju, nes nežinau ką man daryti, sakiau, kad nesigaudau..

As jau du kartus tau patariau kelti disputa ir netempti laiko :oh: Ziurek kad bebendraujant nepraziopsotum laiko. pasiskaityk nuoroda kur vakar ikeliau.

problema aprasiau rusu kalba ir nesukau galvos,

Atsakyti

Tvarinys visu ūgiu :D

Man labai gražu  :victory2:  Spalvos, elegantiškumas  :wub: 

Atsakyti

Abelo, visi lapai tokie ar tik seniausi? Tos rudos duobutės nesiplečia? Nelabai man jos patinka, nors ne visai tokios, kokios būna prie bakterinių infekcijų (kas yra neišgydoma ir užkrečiama)... Negali būti mechaniniai pažeidimai? 

Atsakyti

Ristina :wub:

Atsakyti