Laba diena
Šiandien jau darbe, Vaivą su seneliu palikau, senelį prigrasinau, kad nepasiduotų anūkės manipuliacijoms ir neduotų nieko netinkamo valgyti.
Šilinge, ačiū vazonike šaknys atrodo geros, bent jau tiek, kiek matosi. Stovi ji virtuvėj, ten lyg pakankamai drėgna nuo puodų, man atrodo O tai aš tuos džiūvėkus nuo viršaus galiu nukirpt? Kažkaip ligotai atrodo.... o šalia stovi kita, kuriai orinės tik kelios yra, bet lapukai tokie šiaip sau gelstelėje ir vienas pakraštukuose ruduoja vos vos ką su ja daryt? Gal bandyt pakeist tas žemes/skiedras? Nors abi prižiūriu vienodai, bet kažkaip jos individualistės
Kerpena, ačiū irgi aš kaip tik persodinau jas į didesnį prieš kelias dienas tik negalvojau atskirt. To pirminio lapo tai jau seniai nėra, jau čia kokie trisdešimti lapukai. Bet vos tik išleidžia mikroskopinį naują, ima džiūt arba pūt apatinis Tai žodžiu, bandyt atskirt jas ir į mažiukus sukišt? O nieko, kad tos šaknys tai susiviję ten į vieną kukulį dabar? Nesutraukysiu aš jų mirtinai beskirdama?
Šilinge, ačiū vazonike šaknys atrodo geros, bent jau tiek, kiek matosi. Stovi ji virtuvėj, ten lyg pakankamai drėgna nuo puodų, man atrodo O tai aš tuos džiūvėkus nuo viršaus galiu nukirpt? Kažkaip ligotai atrodo.... o šalia stovi kita, kuriai orinės tik kelios yra, bet lapukai tokie šiaip sau gelstelėje ir vienas pakraštukuose ruduoja vos vos ką su ja daryt? Gal bandyt pakeist tas žemes/skiedras? Nors abi prižiūriu vienodai, bet kažkaip jos individualistės
Gal ir gali kirpti, jei vaizdas erzina. Tos kitos nuotrauką man parodyk, iš aprašymo negaliu pakomentuoti.
Orchidėjos ne pionieriai stovykloje, pagal vieną grafiką negyvena . Čia apie tą individuališkumą.
Labas rytas
Kas galėtų teisingai išversti. Aš jau prarandu kantrybę, apie tą patį ir tą patį rašo...
Dear, we will custom make the dress.
I think size 14 will be really bigger for her.
Can you tell me when do you need the dress?
Atsakyk "I do not need any dress. I need my money back. Right now.:
Iš viso, nesuprantu, ko tu su jais deriesi? Atidarai disputą ir viską už tave padarys.
Kerpena, ačiū irgi aš kaip tik persodinau jas į didesnį prieš kelias dienas tik negalvojau atskirt. To pirminio lapo tai jau seniai nėra, jau čia kokie trisdešimti lapukai. Bet vos tik išleidžia mikroskopinį naują, ima džiūt arba pūt apatinis Tai žodžiu, bandyt atskirt jas ir į mažiukus sukišt? O nieko, kad tos šaknys tai susiviję ten į vieną kukulį dabar? Nesutraukysiu aš jų mirtinai beskirdama?
Atskirti būtina. Tame kamuolyje bus ne tik šitų dviejų augalėlių šaknys, bet greičiausiai ir dar numirusio lapo šaknys. (Pasodinus lapą pirmiausiai jis išleidžia šaknis, o po to šalia jo ima dygti vaikai, kurie turi savo atskiras šaknis, nebent užaugtų kur aukščiau ant koto ). Galbūt jos pūna ir kenkia jiems. Skirstant šaknys paprastai atsiskiria, jei kokia ir nusitraukia, nieko tokio. O skirstyti reikia dar ir todėl, kad jei sanpaulija paprasta, ne kupstinė, tai turi būti tik viena skrotelė (ta vieta iš kur išauga lapukai).