Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena :4u:

Šiandien jau darbe, Vaivą su seneliu palikau, senelį prigrasinau, kad nepasiduotų anūkės manipuliacijoms ir neduotų nieko netinkamo valgyti. :oh:

Atsakyti

Šilinge, ačiū  :4u: vazonike šaknys atrodo geros, bent jau tiek, kiek matosi. Stovi ji virtuvėj, ten lyg pakankamai drėgna nuo puodų, man atrodo :) O tai aš tuos džiūvėkus nuo viršaus galiu nukirpt? Kažkaip ligotai atrodo....  :unsure: o šalia stovi kita, kuriai orinės tik kelios yra, bet lapukai tokie šiaip sau :( gelstelėje ir vienas pakraštukuose ruduoja vos vos :( ką su ja daryt? Gal bandyt pakeist tas žemes/skiedras? Nors abi prižiūriu vienodai, bet kažkaip jos individualistės :D

Kerpena, ačiū irgi  :4u: aš kaip tik persodinau jas į didesnį prieš kelias dienas  :oh: tik negalvojau atskirt. To pirminio lapo tai jau seniai nėra, jau čia kokie trisdešimti lapukai. Bet vos tik išleidžia mikroskopinį naują, ima džiūt arba pūt apatinis  :( Tai žodžiu, bandyt atskirt jas ir į mažiukus sukišt? O nieko, kad tos šaknys tai susiviję ten į vieną kukulį dabar? Nesutraukysiu aš jų mirtinai beskirdama?  :hmm: 

Atsakyti
Abelo, bandai prisijaukint geles, kurios vien mane pamaciusios mirsta :D
Atsakyti

oioi kaip lyja, ziuriu mano aktyvuma pastebejo ir ivertino, gavau dar kruva papildomu telefono numeriu :D :D :D

Atsakyti

Aha, sanpaulijos manęs irgi nemyli :D 

Arba aš jų

Atsakyti

Bandau :) nors man su jom ten beveik raketų mokslas  :lol: žymiai lengviau suprantu apie visokius interleukinus, vaskulitus, ANCA's ir ANA'as ir pan.  :lol: 

Atsakyti

Šilinge, ačiū  :4u: vazonike šaknys atrodo geros, bent jau tiek, kiek matosi. Stovi ji virtuvėj, ten lyg pakankamai drėgna nuo puodų, man atrodo :) O tai aš tuos džiūvėkus nuo viršaus galiu nukirpt? Kažkaip ligotai atrodo....  :unsure: o šalia stovi kita, kuriai orinės tik kelios yra, bet lapukai tokie šiaip sau :( gelstelėje ir vienas pakraštukuose ruduoja vos vos :( ką su ja daryt? Gal bandyt pakeist tas žemes/skiedras? Nors abi prižiūriu vienodai, bet kažkaip jos individualistės :D

Gal ir gali kirpti, jei vaizdas erzina. Tos kitos nuotrauką man parodyk, iš aprašymo negaliu pakomentuoti.

Orchidėjos ne pionieriai stovykloje, pagal vieną grafiką negyvena  :B. Čia apie tą individuališkumą. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kas galėtų teisingai išversti. Aš jau prarandu kantrybę, apie tą patį ir tą patį rašo...

Dear, we will custom make the dress.

I think size 14 will be really bigger for her.

Can you tell me when do you need the dress?

Atsakyk "I do not need any dress. I need my money back. Right now.:

Iš viso, nesuprantu, ko tu su jais deriesi? Atidarai disputą ir viską už tave padarys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 06 balandžio 2017 - 10:09

Antras egzempliorius

20170406_110558_medium2.jpg

Atsakyti

Bandau :) nors man su jom ten beveik raketų mokslas  :lol: žymiai lengviau suprantu apie visokius interleukinus, vaskulitus, ANCA's ir ANA'as ir pan.  :lol:

Palyginus su šituo, raketų mokslas tikrai paprastesnis  :rolleyes: tikrai tikrai  :D 

Atsakyti

Kerpena, ačiū irgi  :4u: aš kaip tik persodinau jas į didesnį prieš kelias dienas  :oh: tik negalvojau atskirt. To pirminio lapo tai jau seniai nėra, jau čia kokie trisdešimti lapukai. Bet vos tik išleidžia mikroskopinį naują, ima džiūt arba pūt apatinis  :( Tai žodžiu, bandyt atskirt jas ir į mažiukus sukišt? O nieko, kad tos šaknys tai susiviję ten į vieną kukulį dabar? Nesutraukysiu aš jų mirtinai beskirdama?  :hmm:

Atskirti būtina. Tame kamuolyje bus ne tik šitų dviejų augalėlių šaknys, bet greičiausiai ir dar numirusio lapo šaknys.  (Pasodinus lapą pirmiausiai jis išleidžia šaknis, o po to šalia jo ima dygti vaikai, kurie turi savo atskiras šaknis, nebent užaugtų kur aukščiau ant koto ). Galbūt jos pūna ir kenkia jiems. Skirstant šaknys paprastai atsiskiria,  jei kokia ir nusitraukia, nieko tokio. O skirstyti reikia dar ir todėl, kad jei sanpaulija paprasta, ne kupstinė, tai turi būti tik viena skrotelė (ta vieta iš kur išauga lapukai).

Atsakyti

Tvarinys visu ūgiu :D

Priedas  1.jpg   210,61KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  008.JPG   222,07KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  009.JPG   220,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti