Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man atrodo dar nuo nešiotojos piguros atrodo bobutiškai arba ne :) nu tsakant tas pats rubas ant vienos bus bobutiškas ant kitos ne

nu ir aišku paliemenavimas, iškirptės gylis ir teisingas (ne per ilgas) ilgis irgi bobutiškumus mažina

aš tai mezgu kas man gražu ir nieks dar bobute neapšaukė

Atsakyti

Nite, man tai tokią jūros bangos spalvą rodo. O iš tikro tai žalesnė? Įdomu, kas įtakojo pasikeitimą spalvose :bigsmile:

Qqte, pritariu tau, matyt ir aš esu sau labai graži, dėl to kosmetikas ir visokias ten kitas terapijas ignoruoju

Atsakyti

Labas rytas.

Abelo, jei vazone orchidėja turi pakankamai šaknų, tai dėl tų orinių visai nesuk galvos. Šiaip šaknys yra tokia pati augalo dalis, kaip ir kitos, pavyzdžiui, lapai, todėl natūralu, kad po kurio laiko pasensta, atitarnauja ir miršta. Svarbiausia, kad nenumirtų visos vienu metu  :rolleyes:. Kaip ir sakiau, žiūrėk, kas vyksta vazone, substrate. Iš nuotraukos, kiek matosi, lyg ir nieko mirtino. Oras namuose ne sausas? Apskritai, jei teisingai subalansuotas laistymas ir augalas per substratines šaknis gauna pakankamai drėgmės, tai orinių gali ir neturėti. Ir šiaip jau, pradėta leisti orchidėjos šaknis NĖRA apsisprendusi, ar ji bus orinė, ar substratinė  :P. Ji yra tiesiog šaknis. Priklausomai nuo to, kokiomis sąlygomis auga orchidėja (oro drėgnis, substrato sudėtis, drėgnumas, laistymo režimas, vazono dydis ir t. t.), šviežia šaknis arba sulenda į vazone esantį substratą, arba lieka ore. O tada jau augant susiformuoja jos tipas - orinės šaknys prisitaiko augti sausesnėmis nei substrate sąlygomis, suformuoja storesnį nei kitų šaknų apsauginį velameno sluoksnį (velamenas kažkuo primena kempinę, yra skirtas sugerti ir saugoti drėgmę, augalui būtiną vandenį, tai yra būtent tas sluoksnis, kuris būna sidabriškai pilkšvas, o sudrėkinus pažaliuoja). Persodinant nereikėtų orinių šaknų sukišti į substratą, nebent jis labai grubus ir gerai ventiliuojamas.

Prirodėt tvidų. Drakius pabudo iš letargo. Ir dzin, kad nemezgu jau kurį laiką  :blink:. Ir kad nežinau, ką norėčiau megzti. Kelia galvą ir tiek... 

Atsakyti

Nite, man tai tokią jūros bangos spalvą rodo. O iš tikro tai žalesnė? Įdomu, kas įtakojo pasikeitimą spalvose :bigsmile:

Žalesnė :D

Kas įtakojo :hmm: nežinau, turbūt nusibodo juoda-balta-mėlyna :rolleyes: ne toks ir didelis čia tas pasikeitimas - tiesiog viena papildoma spalva to paties spalvinio tipo rėmuose  :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kas galėtų teisingai išversti. Aš jau prarandu kantrybę, apie tą patį ir tą patį rašo...

Dear, we will custom make the dress.

I think size 14 will be really bigger for her.

Can you tell me when do you need the dress?

Atsakyti

as tai ziuriu vel busiu issisokus, per nepilnas dvi valandas padariau tai ir tiek kiek vakar zmogus per 6val. Tai dabar nezinau ar per 15min uzbaigt viska ir eit prasyt dar, ar varyt porai val i miesta su reikalais, gryzus uzbaigt ir tada jau prasyt dar :D

rytas tai saltas buvo, as tik balkono duris praveriau, o kacas ispedino, gi jau iprato prie saulutes, tai atgal vos ne su visom durim parskuode :D

Atsakyti

nuosirdi, o tu disputa iskelei :hmm: 

Atsakyti

Aš kol kas tik susirašinėju su pardavėju, nes nežinau ką man daryti, sakiau, kad nesigaudau..

Atsakyti

Labas rytas ,

Gavau vakar emaila is narplioju su siuntos reg.nr. kurio  man pastas neranda :hmm: tikiuosi siuntinukas kelia pas mama ras :B :hmm:

Del reklamos - kas per daug - tas jau nebeskanu..

Kas galėtų teisingai išversti. Aš jau prarandu kantrybę, apie tą patį ir tą patį rašo...

Nuosirdi, pirmo sakinio nelabai pagaunu kampo, bet kiti skamba taip : As manau, kad 14 dydis jai tikrai bus didesnis. Ar gali pasakyt kada tau reikia sukneles?

Pasitaisiau, Dontstop teisingiau isverte :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 06 balandžio 2017 - 09:27

Manau, mintis buvo tokia:

Brangioji, mes padarysim suknelę pagal užsakymą.

Manau 14 dydis bus didesnis.

Ar galėtumėt pasakyti kada jums reikalinga suknelė?

Pardavėjas bando įpiršti dar vieną suknią  :oh:  Primigtinai rekomenduoju nepasimauti ant jo kabliuko vėl. Nugi vėl atsiųs neaišku ką, neaišku kada ir dvigubos išlaidos dar  :oh:​ 

Atsakyti

Susidubliavo.

Nuoširdi, gal šalia yra žmogus, bent minimaliai mokantis anglų, kuris galėtų padėti iškelti disputą? Ten viskas paprasta, bet reikia nors kažkiek mokėt kalbą  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 06 balandžio 2017 - 09:17

Nuoširdi, va čia viskas aiškiai parodyta, kaip kelti disputą, kur spausti ir tt

https://perkuinterne...disputo-kelimas

Atsakyti